ben akrep bayanıyım, sevgilimse ikizler burcu. 4 yıllık bir ilişkimiz var, Allah nasip ederse bu ilişkiyi evliliğe taşıyacagız.. Öncelikle aramızda inanılmaz bir çekim olduğunu söylemeliyim. kavga ettiğimiz zaman ikimizin de agzından fena laflar cıkabiliyor , birbirimizi çok kırıyoruz ama mutlu oldugumuzda da bizden mutlusu yok.. her iki hali de doruk noktasında yaşıyoruz..Akrep burcu İkizlere göre daha fazla cinselliğe düşkün..çok fazla ortak yönümüz var bu yüzden aynı şeylerden zevk alıyoruz. eğlence anlayışlarımız, müzik zevklerimiz vs.. benziyor.. birlikte cok iyi zaman geçiriyoruz. akrep ikizlere gore cok daha kıskanç bir burç, ikizler kıskançlığını cok fazla belli etmyor, özgür kalmak istiyor..özgürlüğüne karısmazsanız ondan iyisi yok, sizi el üstünde taşıyor.Gerçekten seven bir ikizler mükemmel bir eş/sevgili oluyor! daha once baska bir ikizler burcunda sevgilim olmuştu, nefret etmiştim ondan aldatılmıştım zaten.. ama bu ilişkimde oyle bir konu söz konusu değil.. son olarak da eli açık bir burç ikizler..