- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım esımde akrep burcudur.
çok dedıgım dedıktır.en ufak bıseyde parlar hemen
cok kızınca bıyerlere ıllaki bişiler fırlatır atar
örnegın kumandaaa
zamanında cep telefonu kırmıslıgıda vardırrr
ama cok sozunun erıdır.
sewdıklerı ıcın canını verır
cok merhametlıdır
bıde cok kıncıdır
bırı sevdıklerı hakkında kotu soz soylerse
o kişiyi cok sewse bıle bır cırpıda sıler atar
ama bıtanedır benım kocam bıtane
bana hıc küsss duramaz
ya ben oğlak burcuyum sevgilim hatta sözlüm akrep burcu çok sewiorum onu ben kendime çok inadım derdim benden binbeterleri olduğunu bilmeden ay nasıl bi inat var bu akreplerde çözemedim hiçbişe kar etmiyo kızdığı zaman :S ya bide benm çok büyük sorunum var bi konuda ayrılık sebebimiz olcak gibi hatta bu cinsellik konusu daha evlenmeden böyle bişey yaşamak istediini açıkça söledi bana bende tabi asla olmaz dedim ve sevgisinden şüphe etmeye başladım seven bi erkek evlenmeden önce yapamaz sevdiğine böyle bişei die çok zor durumdaim bu knuda ayrılmai bile düşünüorum
eşim akrep ve ben ikizler kadını olmama rağmen (ki ikizler kadını kadar özgürlüğüne düşkün bir burç yoktur) beni bile iyi dizginledi.
akrep erkeği kadınına asla özgürlük şansı vermez ama onu kendi içinde özgür eder.
akrep erkeği kıskanç derler ama o bildiğimiz kıskançlıktan değil kadınını başkasından değil kendisinden kıskanır.
akrep erkeği sabit fikirlidir onun sabit fikirliliğini aşması için ondan daha zeki olunması gerekir
akrep erkeği ile beraberseniz hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok o sizi herşeyden ordu gibi korur
akrep erkeği yemekte süsü çok sever kuru ekmekte verseniz kesinlikle ekmeği süslemelisiniz.
akrep erkeği yatakta devleşir ve devleştirir.
sizi dinlemez gibi görünür ama söylediğiniz herşeyi beynine işler
hediye almasını çok sever
akrep erkeği titiz değildir ama temizliği ve güzel kokuyu çok sever
kendinden akıllı kimseyi sevmez
önce işi sonra eşi gelir ama işinde kazandığı tüm paraları eşinin isteklerine harcar
aile onun için çok önemlidir.
birine tam anlamıyla küserse hayatından tamamen koparır
akrep erkeği banyoyu ve sporu çok sever ve bu onun hayatının vazgeçilmesidir.
akrep erkeği aldatmaz ya dürüstçe söyler yada sizi bir bahaneyle bırakır.
aklıma bu kadar geliyor hatırladıkça yazarım
haaa bide hayvanları ve yardım etmeyi sever ama çocuk sesine fazla gelemez
akrep erkeği sessizliği sever
birşeye konsantre olmuşsa başka şeyle uğraşamaz eğer onunla konuşmak isterseniz işi yokken yada birşeyle uğraşmıyorken konuşun çünkü sizi duymaz yani duymayı beceremez
ya ben oğlak burcuyum sevgilim hatta sözlüm akrep burcu çok sewiorum onu ben kendime çok inadım derdim benden binbeterleri olduğunu bilmeden ay nasıl bi inat var bu akreplerde çözemedim hiçbişe kar etmiyo kızdığı zaman :S ya bide benm çok büyük sorunum var bi konuda ayrılık sebebimiz olcak gibi hatta bu cinsellik konusu daha evlenmeden böyle bişey yaşamak istediini açıkça söledi bana bende tabi asla olmaz dedim ve sevgisinden şüphe etmeye başladım seven bi erkek evlenmeden önce yapamaz sevdiğine böyle bişei die çok zor durumdaim bu knuda ayrılmai bile düşünüorum
eşim akrep ve ben ikizler kadını olmama rağmen (ki ikizler kadını kadar özgürlüğüne düşkün bir burç yoktur) beni bile iyi dizginledi.
akrep erkeği kadınına asla özgürlük şansı vermez ama onu kendi içinde özgür eder.
akrep erkeği kıskanç derler ama o bildiğimiz kıskançlıktan değil kadınını başkasından değil kendisinden kıskanır.
akrep erkeği sabit fikirlidir onun sabit fikirliliğini aşması için ondan daha zeki olunması gerekir
akrep erkeği ile beraberseniz hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok o sizi herşeyden ordu gibi korur
akrep erkeği yemekte süsü çok sever kuru ekmekte verseniz kesinlikle ekmeği süslemelisiniz.
akrep erkeği yatakta devleşir ve devleştirir.
sizi dinlemez gibi görünür ama söylediğiniz herşeyi beynine işler
hediye almasını çok sever
akrep erkeği titiz değildir ama temizliği ve güzel kokuyu çok sever
kendinden akıllı kimseyi sevmez
önce işi sonra eşi gelir ama işinde kazandığı tüm paraları eşinin isteklerine harcar
aile onun için çok önemlidir.
birine tam anlamıyla küserse hayatından tamamen koparır
akrep erkeği banyoyu ve sporu çok sever ve bu onun hayatının vazgeçilmesidir.
akrep erkeği aldatmaz ya dürüstçe söyler yada sizi bir bahaneyle bırakır.
aklıma bu kadar geliyor hatırladıkça yazarım
haaa bide hayvanları ve yardım etmeyi sever ama çocuk sesine fazla gelemez
akrep erkeği sessizliği sever
birşeye konsantre olmuşsa başka şeyle uğraşamaz eğer onunla konuşmak isterseniz işi yokken yada birşeyle uğraşmıyorken konuşun çünkü sizi duymaz yani duymayı beceremez
canlarım teşekkür ederim ben tanıştığım insanların önce burçlarını sorarım çünkü burçlar beni asla yanıltmaz
slm canım ben koç burcuyum bana hangi burç uyar :uhm: