Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
venım sevgilim hiç kıskanç degildir eme guzel oldugumda da benı över:)tam akıl hocasıdır bazen sevgilim bazen de babam olur sanki butun dertlerime heemn bi çözüm bulur:) çok sabırlıdır ama bardagın so dalamlasına geldnmi de çok sinirli olurlar herşeye ablayışla davranırlar herşeyi bilirler..
sanırım ben turnayı gözunden vurdum:)
ben aslan esim akrep... zorlandim ama hala birlikteyizz sukur....
ben başak burcuyum, sevgilim akrep...1 aydir beraberiz (eskiye dayanan bir arkadaşlığımız var ama sevgili olunca işler değişti) ve 3 defa bozuştuk...sanırım burçlarımız uyumsuz...
bende aslanım
anlasamadıgınız konular
yada sevmedıgın huylar neler
ben benımkı bana cok dıklenıyor ukala:jeyyar:
Benim de esim akrep.Esim yalandan nefret eder,cok sabirlidir hemde cooookk.Cok sakindir,anlayislidir.Küsmez küsmez ama bide küstümü konusmadan bakislariyla zehirler beni.Heee bide akrep erkeginin cok belirgin bir özelligi vardir.Sekse asiri düskün olurlar.Bilmem sizinkilerde öylemi??
kusuruma bakma ,sorunu yeni gordum cnim yaa.herseyi ben bildim havalarinda,asabi,devamli muhalefet etmeler...
3,5 yillik evliyim bazi seyler duzeldi sukurr.ama bende yoruldum.
hiç sewmem akrep erkeklerini.cok kıskanc ve kısıtlayıcı olabiliyorlar..hç çekilmiyolar