Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sevgilimde akrep 3yıldır herhangi bi kıskançılıgını görmedimm..
bana hiçbi konudaa kısıtlama getirmedii..
ama aşırı derecede inatt inadını batasıcaaa
hele bir de varya dışardan her hangi biri akrep erkeğini kızdırmasın yoksa iş dövüşle yada karakolla sonuçlanır
eşim akrep ve ben ikizler kadını olmama rağmen (ki ikizler kadını kadar özgürlüğüne düşkün bir burç yoktur) beni bile iyi dizginledi.
akrep erkeği kadınına asla özgürlük şansı vermez ama onu kendi içinde özgür eder.
akrep erkeği kıskanç derler ama o bildiğimiz kıskançlıktan değil kadınını başkasından değil kendisinden kıskanır.
akrep erkeği sabit fikirlidir onun sabit fikirliliğini aşması için ondan daha zeki olunması gerekir
akrep erkeği ile beraberseniz hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok o sizi herşeyden ordu gibi korur
akrep erkeği yemekte süsü çok sever kuru ekmekte verseniz kesinlikle ekmeği süslemelisiniz.
akrep erkeği yatakta devleşir ve devleştirir.
sizi dinlemez gibi görünür ama söylediğiniz herşeyi beynine işler
hediye almasını çok sever
akrep erkeği titiz değildir ama temizliği ve güzel kokuyu çok sever
kendinden akıllı kimseyi sevmez
önce işi sonra eşi gelir ama işinde kazandığı tüm paraları eşinin isteklerine harcar
aile onun için çok önemlidir.
birine tam anlamıyla küserse hayatından tamamen koparır
akrep erkeği banyoyu ve sporu çok sever ve bu onun hayatının vazgeçilmesidir.
akrep erkeği aldatmaz ya dürüstçe söyler yada sizi bir bahaneyle bırakır.
aklıma bu kadar geliyor hatırladıkça yazarım
haaa bide hayvanları ve yardım etmeyi sever ama çocuk sesine fazla gelemez
akrep erkeği sessizliği sever
birşeye konsantre olmuşsa başka şeyle uğraşamaz eğer onunla konuşmak isterseniz işi yokken yada birşeyle uğraşmıyorken konuşun çünkü sizi duymaz yani duymayı beceremez
valla bendeniz akrep eşimde akrepp
sadıklık, dürüstlük, iyi bir baba , iyi bir eş, ömür boyu korunmak, koşulsuz sevilmek, sexte mutluluğu yakalamak, anlaşılmak istiyorsanız bence akrep
akrep kıskanç değildir, akrep kıskanç numarası yapar
zekasını aşmanız lazım
düşünce ve yapabilme kapasitesi sevdiği için sınırsız
tutkulu, sadık bir aşk arıyorsanız işet buyrun
inat mı , bence siz birşeyi nasıl istediğinize bakın kesin yanlış bişey vardır
doğru cümleler doğru kapıları açar
asla bir akreple inatlaşmayın inatla yaptırmaya kalkışmayın
yada huysuzlukla , yada bağırmayla
size bir ipucu
alın karşnııza sakin sakin derdinizi anlatrın, hissettiğinizi anlatın, nasıl yumuşayacak veolaya sizin gözünüzden bakacak
akrep kadar dost, sonu ölüm bile olsa sözüne bağlı birini bulamazsınız
ay çok şükür akrebim ayolll
kocişimde akreppp
tabii iki aynı güç birarada azcık zorlu olsada çok güzel
Kızlar benim sevgilimde akrep. Çok kıskanç. Beni seviyor biliyorum ama bana pek iltifat etmiyor, güzel sözler söylemiyor.:1no2: Aslında söylüyor ama seyrek. Söylemiyorsun diye sitem edince diyorum diye de içerleyerek kızıyor ( birazcık da asabiyiz. Ben de akrep burcuyum, onu çok seviyorum, belli ediyorum, sözlerimede döküyorum bundan mı acaba diye üzülüyorum.:uhm: Eşlerinizin veya sevgilinizin ağzını nasıl açıyorsunuz kızlar, akrep burcu damarına göre verin bir iki tavsiye bana
benimki de asla kıskançlığını belli etmez yanında güzel kadınla gezmek hoşuna gider bak onun yanında başka bir erkekle konuşmaya çalış yada akraban ve yaşına denk olan bir erkekle samimi ol da kıyameti gör