Merhabalar ,
Eminim birçok kişi akrep burcunun sezgilerinden bahsetmiştir..Akrep burcu sevgili veya eşi olmayan arkadaşlarıma bu sezgiyi anlatmakta zorlanıyorum ben malesef..Onlara göre birşeyler saklamak ,yalan söylemek , gerçeği birazcık çarpıtmak çok kolay..benim içinse bunlar düşünülemez bile..hoş bende artık yalan konusunda acayip hassas oldum..
Haftaya final haftamız başlıyor , haliyle sürekli ders çalışıyoruz ve sıkılıyoruz..
Kız arkadaşlarım bugün sinemaya gidelim dediler ancak seansı 21.45 te imiş , benim sevgilim ise gece 11 den sonra evde olmamı ister , eğer çok acil bir durum yoksa..Bir sorun yüzünden iki gündür aramıyoruz birbirimizi ama eminimki bugün o filme gidersem 11 den sonra arar nerdesin diye..sırf bu yüzden planı iptal ettik yarın gidicez inşallah..Akrep sevgiliniz varsa bu işler böyledir..nerde olursan ol ne yaparsan yap bilir, hisseder..
yine sınav haftası nedeniyle kızlarla aramızda evlenelim çocuklarımızın anası olalım yeter artık diye muhabbet ediyoruz sık sık..Ama bunu sevgilime hiç söylemedim , hani okul bitsin de evlenelim falan diye..çay içerken bana 'okulunu bitir' dedi..
tamam dedim bende..