Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu da yükseleni de akrep olan bir adamla 9 senedir beraberim..
benimkide ayni hem akrep hemde yukselenide akrep 4 senedir beraberim sizin burcunuz neydi acaba :)
daha önce yazmıştım..tam 7 ay önceydi..bir akrep erkeği ile 30 gün çıktık bunun zaten bir haftası da küs geçti..:) ama çok ii anlaşırdık,gülerdik..ne olduysa ikimizde birbirimize üstünlük taslamaya kalkınca ayrıldık.. ve bir daha hiç konuşmadık..tam 7 ay sonra döndü bana :)
aslında hiç bişeyde yaşamadık ama seni unutamadım diyor..seninleyken sıkılmıyodum zevk alıyodum senle olmaktan dedi.şimdi de ciddi düşündüğünü öylüyo.tekrar denemeye karar verdik ama çok sık aramıyo beni..bende bu sefer onun istediği gibi davranmaya karar verdim..
sanırım alttan aldırmam gerek bu burcun erkeği ön planda olmayı seviyor..sizce ne yapmalıyım..bende onu isityorum bende bir yay burcu olarak kolay sayılmam :)
azra akın kıvanc tatlıtuğ olmayalımda :)) küs-barış..çok yıpratıcı
senin de bi akrep sevgilin mi varr yoksa :))Aa merhaba mellt ben de yay burcuyum :)
Burcu da yükseleni de akrep olan bir adamla 9 senedir beraberim..
senin de bi akrep sevgilin mi varr yoksa :))
direkt kocam olacak kendisi nasipse yakında, 1.5 yıldır başımda tatlı belam :)
yaaa çok şanslısınn..
ya sende yay burcu olduğuna göree çözmüşsün demek onu..o da seni..yaaa işin sırrı ne bana da söylesenee :)) bir yay kızı olarak şuan zorlanıyorum..çünkü onu alttan aldırmam gerekli bunu anladım..çünkü o hakim olan taraf olmak istiyo ilişkidee :))
bana bu işin sırrını açıklarmısın :))
O anca ister canım zaten bırak hakim olduğunu sansın sen yine istediğini yaptırırsın ona yay kızı değil miyiz kurnazız valla şeytana pabucu ters giydiririz akrep de kim oluyormuş
Valla benimki alttan almamı değil cazgır olmamı seviyor daha kadınsı ve seksi oluyormuş, her dediğine tamam canım aşkım desem hoşuna gitmezmiş, kadın dediğin biraz yırtıcı olsun diyor
Haberim olmadan bizim için şarkılar ayarlayıp, söylerken dans etti benimle herkesin içinde, şarap söylemişti, sonra o an bir şiir yazıp kafadan okumuştu gibi gibi çok duygusal çok romantiktir aslında istediğinde sen neden memnun değilsin anlamadım
Bence yeniyseniz huyuna suyuna git ben öyle yapıyordum sonradan alıştık birbirimize çok bağlandık. Bir de 2 hafta ayrı kaldık, terk etmiştim özellikle ondan sonra çok üstüme düşer oldu. O dönemde çok ağlamıştı benim için koskoca adam Kıyamam ona ya... İnsanın sevdiğini anlaması için özlemi tatması lazım bence zaten canım.
1 ay olduğunda gelinlikle hayal etmeye başlamış beni. Ben de hissetmiştim benim eşim olmak isteyeceğini, benim de onun eşi olmak isteyeceğimi. İnsan ideal eşini bulduğunda böyle oluyor, anlıyor hemen sanırım.
Böyle sen pohpohla onu güçlü olduğunu tek olduğunu hissettir. Hiç öyle kısıtlamaz beni çok kıskanır, paranoyaktır ama beni kısıtlamaz.
Bir de çok alıngan olabiliyor. Sana şimdi göstermiyordur belki ama eğer aşıksa öyle laflar eder, öyle bir bakar ki delip geçer kalbini...
Seninki nasıl ki? Ne problemleriniz var tam olarak ben ona göre yardımcı olayım?
Vay :) bunlar kişiden kişiye değişebilir ama ben yine de sorularınıza cevap veriyim, umarım duymak istekleriniz bunlardır :)
Vazgeçmek bi akrep için kolay değildir kimse icin kolay değildir. Ben sevdiiğim zaman sonuna kadar ölümüne severim, o yüzden kolay kolay vazgecmem... Ve akrepler kalplerinin sesini dinlerler kesinlikle. Güvenmesem bile güvenmeye calısırım çünkü cok seviyorum, kestirilip atılacak bi durum değil.
Bu burcun erkeği çok bakımdan ilgi çekicidir. Su grubu olduğu için çok derin hisleri vardır. Diğer taraftanda analizci bir kafaya sahiptir. Akrep burcu erkeği, kadınlar tarafından çok beğenilen bir tiptir. O analizci kafası sayesinde karşısındaki insanı çabucak inceler ve anlar. Kendince bir karara varır ve bu karar çoğunlukla doğrudur. Aklına koyduğu şeyi muhakkak yapar.
Akrep burcu erkeği çapkındır. Sevgiye ve sevişmeye çok düşkündür. Daha çok genç yaşlarda cazibesiyle kadınları elde eder. Hayatında daima bir kadın olmalıdır.Onun ilk tanıdığı bir kadınla evlenmesi ender görülen bir durumdur. O, pek çok sevgili değiştirdikten sonra evlenecektir.
Bu burcun erkekleri içkiye çok düşkündür. İçtikleri zaman daha neşeli, daha konuşkan, daha cana yakın olurlar.
Akrep burcu erkeği, her şeyin en iyisini ister. Kendisi için lüks bir hayat arzular. Kendi rahatı için ne gerekiyorsa yapmak için elinden geleni yapar.
Akrep burcu erkeğinin gözleri güzel veya çirkin olabilir. Fakat bu erkek nasıl bakacağını bilir. Bakışlarıyla karşısındaki insanı kolayca etkisi altına alır. Sözleri bakışlarından daha etkilidir.
Bu burcun erkeği çok inatçıdır. Onun inadıyla başa çıkmanın imkanı yoktur. Çevresiyle iyi ilişkiler kuran bu erkeğin damarına basmamalısınız. Pek çok konuda üstün özellikleri bulunan akrep erkeğinin sevdiği kadının her bakımdan kendisine uyması gereklidir. Eşinin bağımsızlığına tahammülü yoktur.
Eminmisiniz arkadaşlar????
benim burcum terazi erkek arkadaşımın burcu akrep 1 aydır görüşüyoruz 2 hafta çok tartıştığım oldu onunla ilgisizliği yüzünden çok arayıp sormayan biri baktım kavgayl benden uzaklaşacak daha çok ilişki yeni diye 1 haftadır iyi davranıyorum ona aramasa bile bazen 1 gün aramıyor ama dönüyor ertesi gün. alışmaya çalışıyorum bu durumuna onunlayken çok ilgili bir dediğimi iki etmiyor kankalarıylada tanıştırıyor benimle görüşmek istiyor ama çok arayıp soran biri değil bu aralar bira kıskandığını fark ediyorum facede resimlerime yorum yapan arkadaşlarım olduğunu gördüğünde o da kendini gösteriyor beğeniyor falan :) bir erkek arkadaşım aradı kim aradı diye sordu göstermemeye çalışıyor ama bu aalar ufaktan var kıskançlığı ama arama şekli aynı seyrek arkadaşlarıyla görüşmeyi çok seviyor eğlenmeyi çok seviyor çok sinirli biri değil komik eğlenceli biri dokunmayı öpmeyi çok seviyor en çok hoşuma giden yanı bir isteğin varmı diye soruyor eli açık cömert biri gezdiriyor eğlendiriyor. ama bu aramaması beni sinir ediyor belki çok yeniyiz ondan alışma durumları olabilir çok sıkboğaz edilmeye gelmiyor özgürlüğü seviyor aramızda yaş farkı var ben ondan büyüğüm bilki onada takılmış olabilir geçende bana dedi erkeğin büyük olması daha iyi olur diye bende dedim bence akıl yaşta değil baştadır bence biraz daha olgun bayanlar erkekleri daha iyi anlayıp ona göre davranırlar daha toy kızlar çok anlayışlı olamayabilyor zıtlaşmalar çatışmalar çok olur dedim o da var aslında dedi lafını çürüttüm sonra ben ona dedimki ya sahiplenmiyorsun beni kıskanmıyorsun ben ayit olduğumu hissetmek istiyorum ama sanki normal arkadaşınmışım gibi hissediyorum dedim o da ben senden etkilenmesem zaten seninle görüşmem dedi ben dedim ciddi bir beraberlik olsun sadece hayatında ben olduğumu hissetmek istiyorum dedim o da ben evliliği düşünmüyorum dedi bende dedimki ben sana evlenelimmi dedim sanki ciddi beraberlik olsun istiyorum dedim günü birlik bişe istemiyorum dedim o da öyle olsan seninle bu durumda olmam arkadaşlarımın ortamında bulundurmam sana vakit ayırmam dedi bende o an dedimki içimden sabırsızsın sabret zamanla alışması gerekiyor beni tanıması gerkiyorki bağlansın bu aralar bayağı sakinim artık kavga etmiyorum onunla onda ufaktan kıskanmalar var ama hala çok msj çekme yada arama huyu düzelmedi 1 ay 1 hafta oldu çok görüşemiyoruz haftada bir kere görüşüyoruz o zamanda güzel geçiyor çok eğleniyoruz ben ilgi gösteriyorum cilve işve çok hoşuna gidiyor sahipleniyorum oda yanımda çok ilgili oda sarılmayı öpmeyi dokunmayı seviyor ilk defa elimi tuttu geçende sarıldı yürüyüş yaparken etek boyuma biraz tepki verdi ama çok kızmadı ama duyguları ilerliyor gibi bazende yok ya dedirtiyor sizceeee bu adamı nasıl evliliğe ikna ederim???? nasıl davranayım?