- 10 Ekim 2011
- 14
- 0
onun burcu ve yükselen burcu akrep benim burcum yengeç yükselenim boğa onu etkileyebilecek burcların balık gibi mesela onlardanda etki alıyorum
Hmm şöyle söyleyim ozaman.yengeç-akrep klasik olarak uyumlu ama sıkıcı olabilir.yükselenlerinize bakınca heyecanlı tutucak bi ışık görüyorum.boğa akrebin zıt burcudur.zıtlaşarak anlaşır.yükselenlerimiz de içimizdekileri dışa vurumumuzla ilgili olduğu için sen yengeç gibi daha ılımlı düşünüp bi boğa gibi kırıcı olabilirsin.akrebin hakkından gelebilir bi boğa.ama senin özün yengeç olduğu için bi yandan da kırılıcaksın sürekli.karşındaki tam bi akrep.talepkar,itaat isteyen,ipleri eline vermeni bekleyen.tabi bu zorlayıcı yönleri.iyi yönü fazlasıyla bağımlıdır sevdiği şeylere.3 senelik bi ilişkiniz var ve şuan dikkat et belli etmediği kadar duygusal olduğundan aradığı şartları bulduğunda başka bir heyecana yönelebilir daha sonra pişman olsada.o yüzden ilişkinin boyutunu değerlendir ve doğru kişi olduğuna inanıyorsan gitmesine izin verme.o acı çekeceğini bile bile gidebilir.özler ama dönüşünde bıraktığı gibi bulamayacak kadar fazla sabredebilir.sıkmadan tut onu derim boş bırakmaya gelmez