- 10 Nisan 2007
- 2.616
- 13
Merhaba Arkadaşlar,
Yazılan tüm mesajları tek tek okudum. Kafam karmakarışık ancak siz cevap verirsiniz diye düşündüm, akrep erkeği bu kadar yakından tanıdığınız için. Benimde hoşlandığım kişi bir akrep burcu. Kendisini 2 yıldan fazladır tanıyorum, iyi arkadaşım. Ama hareketlerini arkadaşlıkla karıştırıyo muyum diye kafam karmakarışık. 1 yıl öncesine kadar evliydim, o dönemlerde haliyle çok ilgili değildi.(o da eşinden ayrılmış:) çok eskiden). Ama ben boşandıktan sonra beni her gördüğünde iltifat etmeye başladı:) hatta ben içimden derdim beni eski eşim bile görmüyo böyle iltifat etmiyordu, ama arkadaşım yapıyo derdim. Her gördüğünde bugün çok güzelsin, bu kıyafetin çok yakışmış, kilo mu verdin sen çok güzel görünüyorsun gibi sözler söylüyordu. Aynı iş yerinde çalışıyorduk, ben şehir değiştirmek zorunda kaldım, o da şimdi çalıştığımız yerden ayrıldı. Sürekli etrafımda buluyordum, şirket semineri yemeği olur yanımda bitiverirdi. Başka masaya oturmak zorunda kalsa bile yanıma gelir sohbet eder giderdi.
Ondan hoşlanmaya başladığımı en son şirketimizin verdiği seminerde farkettim. 50 küsür çalışan varken ne zaman baksam ya yanımda olup benim sohbetime katılıyordu ya da bana bakarken yakalıyordum. Bu akrep erkeklerinin bakışları hep böyle etkili mi olur :) En son bizim şirketten ayrıldı bende ana ofise gittim işlerimi halletmek için. Gündüz face e istanbuldayım yazmıştım. Bi baktım akşama doğru şirkete gelmiş, ufak bir işim vardı diye. Oturduk konuştuk. Sanki etrafında başka bir insan yokmuş gibi bana dönük benimle uzun uzun sohbet etti bakışları beni mahvetti :) (seni seviyorum gibi bakıyolardı). Telefonda hep bir kahve içelim der, istanbula geldiğinde. Ya ben mi yanlış anlıyorum kızlar yoksa onunda bana karşı ilgisi var mı :) ne olur yardım edin. Bu akrep erkeğini anlamak çok zor.
Bu arada ben yay burcuyum yükselenim yengeç, o akrep :)
Ahh şu akrep erkekleri , bir kadını büyülemesini çok iyi biliyorlar
Zamanla o tavırları hödükleşmeye başlıyacak hiç canızı sıkmayın
Akrep erkekleri normalda asla öyle değildir
İlk başta ilgilidir , sonrada odun
Heleki ilişkiniz başladıktan sonra , birde sizden seni seviyorum sözcüğünü duyduktan sonra kesinikle sizinle ilgilenmez
Şuanda elde etme aşamasında oldukları için bu tavırlarda
Akrep erkeğiyle el şıkışmadan arkana bile bakmadan kaçacaksın
Yoksa hayatının hatasını yaparsın
Akrep burcu erkeğinden cacık olmaz ..
Bu arada akreple yengeçte anlaşamaz
Valla akrebin erkekğindan kaçacaksın kadınıyla arkadaş olacaksın
Kendimden biliyorum mükemmeldir bu burcun kadınları