- 9 Nisan 2011
- 294
- 1
Canım benimkiyle tanışmıyorduk daha ama aynı sınıftaydık.2 ay bana yaklaşma bile yaklaşamamıştı.Daha sonraları ben bunun bakışlarını yakalamaya başladım.Taş olsa çatlar artık :26: Dayanamadı herhalde .. Sınıfta bi şekilde benimle alaka konu açmaya çalışırdı. Dur ben şuna bi yaklaşayım dedim,derdi neymiş anlayayım dedim.Facebookta ekledim.İlk facebooktaki konuşmamızda numaramı istedi(İlk konuşmamız sayılır).Ertesi günkü yüzyüze konuşmada da sinemaya davet etti ama halaa duygularını açıklayamamıştı. Yani anlayacağın karşımda kıvranıp duruyordu ben ona adım atana kadar.Muhteşem derecede ilgiliydi tabiki o zamanlar.Evlenmek istediğini söylerdi
Ama gel gelelim sonrası .. Benden uzaklaştı.Her anı benle geçirmek isteyen insan gitti.Ne kadar zıt olduğumuzu farketti Ben ona en başta demiştim halbuki ama bu engel değil seni seviyorum ve bırakmam peşini derdi.Çevrem geniştir,kendimi geliştirmeyi severim ama o ilk başlarda verdiği sözleri de tutmamaya başladı ve kıskanç biri olup çıktı.Hatta paranyk diyorum o daha uygun oluyor onun için .. Bu sadece bi örnekti.
Şimdi nolacak peki .. Sadece birbirmizi sevdiğimiz için birbirmize katlanıyoruz
Unutma canım: bi ilişkide sen ne hissedersen karşındaki de onu hisseder.
Kendi ilişkine göre ölç tart artık tatlım
Ama gel gelelim sonrası .. Benden uzaklaştı.Her anı benle geçirmek isteyen insan gitti.Ne kadar zıt olduğumuzu farketti Ben ona en başta demiştim halbuki ama bu engel değil seni seviyorum ve bırakmam peşini derdi.Çevrem geniştir,kendimi geliştirmeyi severim ama o ilk başlarda verdiği sözleri de tutmamaya başladı ve kıskanç biri olup çıktı.Hatta paranyk diyorum o daha uygun oluyor onun için .. Bu sadece bi örnekti.
Şimdi nolacak peki .. Sadece birbirmizi sevdiğimiz için birbirmize katlanıyoruz
Unutma canım: bi ilişkide sen ne hissedersen karşındaki de onu hisseder.
Kendi ilişkine göre ölç tart artık tatlım