Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben koç burcuyum sevgilim akrep daha yeniyiz ve büyük bi çatışma yaşadık..hiç alışkın olmadığım tarzda bi durum yaşıyorum..benim bunda alınacak ne var dediğim şeylere acayip derecede alınıyor kızıyor ve gnllünü almakta zorlanıyorum hatta alamıyorum...kırılan insan üzülür ama bunlarınki kızgınlık olarak yansıyor....okadar düşündümkü nedir ne değildir diye akrep çok derin duygusallığa sahip. ama kızdığı yada kırıldığı zamanki tepkileri çok sert ve ketum acımasızz..gerçekten karşısında korkudan konuşamıyorum ozamanlar:)))
ikimizdede ego çatışması hat safhada...ama şuanda egomdan vazgecmiş durumdayım...
ben hemen parlayıp sönen biriyimdir normalde kızgınlığım hemen gecer. Kırgınlıkları büyütmem yerinde bırakırım...sonra hiç bişey olmamış gibi devam ederim. ama akrep asla vazgecmiyor çok inatcı kini hemen gecmiyor şuanda da bana soğuk davranıyor hala ne kadar allttan alsamda düzeltemiyorum..
yardım edin lütfen bana:))
genelde erkekler kızları kendine aşık etmek için uğraşır ama benim akrep tersini uygulattırıryor resemn:)
çok sinirlendim okuyunca... kim oluyor ya bu...değer veren insana böyle yapılır mı... kabalıktan umursamazlıktan hoşlanıyorsa aynen öyle yap... sana tavsiyem seni tersliyorsa sen daha beter tersle... sen daha beter umursamaz ol...sendeki değişimi farketsin...gidecekse de defolup gitsin...1,5 ayda fazla bile ilgi göstermişsin...buna ilgi alaka değil sopa lazım... sürtüşme lazım... dengesizlik lazım...ben de akrebim... akrepler sonuçta mantıkla duygusallığı bir arada götürebilir... duyarlı yönü de vardır akrebin...kazma değildir... ama gelişmemiş akrep tipleri sanırım sevgilin gibi kibirli ve kendini beğenmiş,kendini nimetten saymış tipler oluyor...canım sakın alttan alayım deme... ödün verme...haddini bildir ona en kısa zamanda tavırlarınla ve sertliğinleilk başta herşey çok güzeldii..gözlerimin içine dalıp giden insan gitti sürekli eleştiren sürekli kızam huzursuzluk yaratan bir insan çok zor bir insan gerçekten çok zorr...A desem nasıl A diyosun diyecek diye korkuyorum...İlk başta duygusal mesajlarımdan çok hoşlanan haz alan insan, şimdi yazdıklarımı abartı buluyor çok romantiksin abartı duygusalsın, çok üztüme geliyosun boğuyosun gibi kelimelerle beni çok kırıyor..gerçekten dayanamıyorum. İlk başlarda dans kursuna giderken haber vermedim diye ortalığı birbirine katan insan, bundan sonra her gün seni görmek için gelicem diyen insan gittii yerine bambaşka biri geldii..Ancak benim kurallarımla ilişki yaşayabiliriz tarzı sürekli kendni nimetten sayan beni elde böyle elde edemezsin pozisyonuna giren bir insan...Hiç tarzım olmayan bir ilşki tarzı ama çok hoşlandım aşık olabilirdimm..o yüzden önemsemedim bunları...Sudan çıkmış balık gibi boğulmak üzereyim...Bunlar bi bucuk aylık zamanda oluyor...En güzel zamanlarımız olması gerekirken yaşadığım şey beni şimdiden çok yordu..Dün bitirmek için mesaj çektim, sonra yumuşşak bir cevapla geri döndü..":)Çok yoğunum işim bitince arar konuşururz:)" demiş.. sonra tekrar kurallar dizesii sorgulıyormuşum boğuyormuşum sıkan bir sevgili istemiyormuşş...Yaptığım sadece özledim kelimesine karşılık vermedi diye bozulmuştum...olayı buralara kadar getirdi..Evlilik ve çocuk istediğini söyleyen insan gittii....yerine ben anı yaşarım hiç ölmeyecekmiş gibi yarın ölecekmiş gib yaşarım diyen biri geldi..İstemiyorsa gitsin..Tek istediğim huzur ve sevgi dolu bir ilşki benim bu saatten sonra böyle şeylere gücüm yok...
geri çekiliyorumm...
iyi yapmışsın bitirmekle... onun keyfinin gelmesini bekmek bir sürü zamanının boş yere çalınmasıne ve iyice yıpranmana yol açacaktı... beyefendiye baksana...bir de akıl veriyor...ders öğretmeye kalkıyor...yok üzülmene neden olacakmış da yanlış yolmuş da...hayat derslerini ondan öğrenecek değilsin...hele de böyle bir karakterle sana hayat dersi öğütler verecek son kişi olur...senin istediğin değil onun istediği anda olacak...o bitirecek...çünkü önemli olan onun duyguları ya...
benim de en nefret ettiğim şey sessizliktir... insanı çıldırtır resmen...karaktersiz insanların seçtiği yoldur...en iyisini yapmışsın...sil gitsin kafandan..
ben başak o akrep bi düşünün bizi bi kere çok dağınık dayanamıyorum onun dağınıklığına
ben de akrep burcuyum ve çok dağınığım...bir türlü kendimi adam edemedim bu konuda...hatta dağınıkken herşeyi daha kolay buluyorum... annem erkekler bile bu kadar dağınık değildir diyor... neyse konuyu dağıtmayım...