akrep burcu erkeğine ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz

Yaptığın genelleme yanlış bence… her kadın dediğin gibi değil kesinlikle. Hatta bence elinde bu şekilde tutma kavramı out oldu; sen neredesin?
Diğer yönden bir evde ateş ve barut olursa ister istemez olur meselesinden öte; kız o evde yatıya kalmaya geliyorsa eğer, kız bunu göze almıştır mantığı otomatik olarak programlanıyor erkek beynine…ama sen ne demek istedin ona peki: “bir dahakine telafi edeceğim “ diyerek..kaldı ki ailesinden de seni tanıyanlar varmış ama normal arkadaş gibi.. o zaman kahvaltıya da normal arkadaşını mı götürecekti? Çok anlamsız..

farkediyorumda yazdıgın cevaplar hep benı itham edici.ben onun yanına gıtmek ıstemedım kendısı ısrar ettı.kaldıgım yerı merak etmıyormusun.evım nasıl arkadaslarım nasıl benı hıc onemsemıyorsun bende ona ıstanbula geldıgımde sanada ugrarım dedım.ve ıstanbula gıttıgımde onada ugradım zaten tekırdag ıstanbul arası 1 saat.yanı ozellıkle onu gormeye gıtmısımde ona cınsellık dusundurtecek bırsey yaptıgımı sanmıyorum.ve teyzesı annesı falanda sırf ben onun yanına geldım dıye benım ıcın duzenlenmıs bır kahvaltıydı.bırdahakıne telafı edecegım dedıgım seyde elbettekı cınsellık degıl.aramızda alınacak kararlar.ilişkimiz arkadas olarakmı devam edıcek hıc gorusmıcekmıyız yoksa ilerimi gidicek bu.ustelık demıssın ya neden sen onunla barısmaya gıdıyorsun dıye.zaten onun bana yapmıs oldugu bır sey yoktukı beni kırmadı bagırmadı hakaret etmedı.ona bunları ben yaptıysam onun gonlunu almayada benım gıtmem lazım.ustelık kusura bakma ama bır ınsanın 3 yıllık dostunu kaybetmesı kolay degıl.cunku her zor zamanımda yanımda olan bırısı bu.her mutsuzlugumda kırıldıgımda sevgılımden ayrıldıgımda her zaman yardımcı oldu yanımda oldu.dik durmamı sağladı.derslerımde yardımcı oldu.sımdı bu adama ne dıyeyım ne dememı ıstıyorsun sen.kusura bakma ama benı neyle sorguluyorsun bence bu yaptıgında cok anlamsız

neyse arkadaşlar önerileriniz için teşekkur ederım.benım bu foruma yazmam mantısız cunku ınsan yasadıgı şeylerı kendı bılır.burda ınsanları cok kolay ıtham edebılıyorsunuz.ama neye ıstınaden benım yasadıklarımı cogu bayan yasamıstır.hanı genelleme yapmayın demışsınız ya genelleme yaparım.cunku bır toplumda benımle aynı durumu yasamıs bayan sayısı yaşamamıs bayan sayısından fazlaysa zaten genelleme yapılır.ıstatıstıkselde bu boyledır.tşk ederım

Akrep erkeği için cinsellik olmazsa olmaz,, benim eşimde bir akrep daha yeni tanistigmiz zaman söylemişti bunu bana bende onu
terslemistim tabi,ben tesleyince geri adımda atmadı başlamadan bitmişti ne ben aradım ne de o 1,5 ay aramadı beni aramasinida beklemiyordum 1.5 ay sonra aradı özür diledi yeniden başladık ciddi bis sekilde şimdi 4 yıllık evliyiz,tavsiyem geri adım atma o gercekten istiyorsa seni geri doner pesinden koşarsan sana isteklerini yaptırır

Akrep erkeği için cinsellik olmazsa olmaz,, benim eşimde bir akrep daha yeni tanistigmiz zaman söylemişti bunu bana bende onu
terslemistim tabi,ben tesleyince geri adımda atmadı başlamadan bitmişti ne ben aradım ne de o 1,5 ay aramadı beni aramasinida beklemiyordum 1.5 ay sonra aradı özür diledi yeniden başladık ciddi bis sekilde şimdi 4 yıllık evliyiz,tavsiyem geri adım atma o gercekten istiyorsa seni geri doner pesinden koşarsan sana isteklerini yaptırır

siz beni anladınız tşk ederim cvb verdız

Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

canım hiç takma kafana önüne bak kısmetin çıkar. seni oyalıyor istiyorsa o ugraşsın sen ugraşma derim.o gönlünü alsın senin sonrasında daha pişman olursun böyle devam ederse( nacizene fikrim)

Akrep ler Kin tutmalariylada bilinirler.
Terslemeni kendine yedirememis olabilir ve suan seni tersleyip ödestigini zannediyor belkide.
Birseyi istiyorlarsada elde ederler diye biliyorum o yüzden özür dilemeni gerektirecek bir durum yok zaten bekle ve seyret bence.
Cinsellik ve kiskanclik büyük harflerle yazilir
:1:
Bi Arkadasin söyledigi gibi Burclardan yola cikmak pek dogru olmaz.
Sonra öyle olmadigini ögrenince „aaaa ama Burcunda öyle yaziyordu“ diyecek halimiz olmadigi gibi
:9:
Devir o kadar degisti ki Kizlar erkeklerin pesinden kosuyor ve ben bunu anlamiyorum- gercekten anlamiyorum.
Hakkinizda hayirlisi dilerim.

Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

yanıtlama ihtiyacımduydum ben sevgılım akrep burcu...cok zor bır ınsandır...senden ıntıkam almak ıstemıs olabılır cunku reddeılmeye karsı asırı hassasıyetlerı vardır yıllar once ona yaptıgın sana yapmış olabılır boyleyse eger alacagını aldıgını dusunuosa bırak bı sure rahatladıgını sansın hem ılk geceden yasasaydın hıc sennle ısı olmazdı guvenmezdı sole solıyım akrep burcu ınanılmaz zordur yol yakınken don derım ve sen ınsallah donersın asırı ıntıkamcı kıncıdır olanları unutmaz ama eger oa kendını asık etmek ıstıosan aramıycaksın beklıyceksın aylar surebılır

arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

bence bir an önce bu ilişkiden sıyrılmalısın .
Onun cinsel isteğini geri çevirmen , bu duruma getirmemeli asla sizi
nacizhane fikrim bence tek maksadı cinsellikmiş , yoksa onun için gelen bir kıza (bu kadar özveride bulunan bir kıza) bu şekilde davranmazdı .
Dediğin gibi bir de psikolog olucak , senin o anki ruh halini çok iyi ölçüp tartması gerekkirken sana rest çekiyor resmen .
Benim fikrim tamamen silip hayatına devam etmen yönünde

ya burçla ne alakası var adam dengesizse. benimde eski sevgilim yengeçti. Yengeçler sadık olur ama adam sapıktı. ee ne anladım ben bu burçtan hala burçta burç diyenler var ya pes:27:

hemen uzaklas ondan. akrep burcu erkekleri cok iyi tanirim. cinsellik cok on plandadir. sizi sevse bile ten uyumu olmazsa sogur o derece. ayrica cinsel olaral reddedilmek sonucunda sevmiyorum seni demisse hic sevmemistir zaten sizi. bir de sizi uc yil boyunca arayip sormasinin tek nedeni elde etme istegidir. ne zaman siz kabul edersiniz hevesi kacar sekil a daki gibi. ve akrep erkeginden hoslanmayin bagimlilik yapar rezil rusva eder gururunuzu ayaklar altina alirsiniz yeterki donsun diye donmez. ne zaman doner biliyo musinuz ? yine reddetmeye basladiginuz da.... cunku reddedilmeye tahammul edemezler. bu arada bn de akrebim.

Benim eşim akrep Su katılmamış akrep eğer ki bu arkadaşta tüm özellikleriyle bir akrepse ve sen arar barışma teklif edersen seni mahvetme ihtimali yüksek akrep erkeği yemekle cinsellik arasında kalırsa cinselliği seçer yakınlaşmak istemesini hiç yadırgamadım hele reddedilince içinden atamaz o kini .
burçları bir kenara bırakıp objektif değerlendirirsem reddedilmenin verdiği sinirle tersliyor hıncını alıyor sanırım tekrar yumuşar ama illa barışacam dersen yinede cinsellik konusunda çok net tavrını koy derim.

bencede uzak dur canım bu akrepten o seni cinsel anlamda bu kadar takmış hemen cinsellik istemiş reddedincede küsmüş sevse böyle davranmazdı akrepler sekse çok düşkündür peşinden niye bukadar koştuğu bellii:44:

Akrep erkegiyle ilişki düşünen bayanlar bence o kişiden hemen uzaklaşsınlar. Hayatımda tanıdıgım en vicdansız, gaddar ve inatçı insan akrep burcuydu. 4 yıllık flört ve 1 yıllık evlilik sonrasında anladım ki büyük hata yapmışım. Lütfen tecrübelere kulak verin. Flört ederken verdiği sözler hep yalanmış. Zamanla ortaya çıktı tabii. Ayrıca yontulmamış odundur çoğu...

Bir akrep olarak kesinlikle arkadaşlar dogru yazmış.
Hepside bna uyuyor valla nediyim.
o_O
Bu burcun insanları en sadık burçlardır ama.:KK9:

Benim esim akrep, ve sizin soylediginiz tanimlamaya hic uymuyor. Cok merhametli, sogukkanli, ince biridir.
Esinizin yukseleni etkiliyor olabilir. Ben de basagim yukselenim akrep ve cok etkiliyor biri bir yandan cekistiriyor biri bir yandan. Biri kalk gidelim diyorsa digeri gec oldu bu saatte ne işin var diyor cok yorucu.

Genel bazı özelliklerin doğru olduğuna ben de inanırım burçlar adına. Örneğin ben oglak burcuyum, sadık güvenilir yüksek ozguvenli karamsar hırslı azimli vs birçok özelliğini de taşıyorum. Ama karakter diye bir gerçek var ki bu insandan insana değişir, herkes için farklıdır, insana özgüdür bizi diğerlerinden ayırandır. Bunları burcuna bağlayamayız insanların. Karakter yetiştiğimiz ortama, aileye, kendimizi geliştirme düzeyimize göre farklılaşır. Dokunsan ağlayacak balık burcu erkeği de gördüm, tam anlamıyla duygusuz olanlarını da tanıdım. Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. Insanlari çeşitli kalıplara sokamayız doğduğu aya göre.

Bana kalırsa karşınızda sizin için ölüp biten size çok değer veren biri yokmuş. Beklentisi doğrultusunda sizinle iletişim kurmuş, ümit bağlamış, olmayınca da elbette hırçınlaşmış. Sizin beklentiniz önemli. Siz ne bekliyorsunuz karşıdan? Bunu düşünüp, bu adam size uyuyor mu uymuyor mu karar verip yolunuzu çizmeniz gerek diye düşünüyorum.

Benim esim de akrep, akrepler sevdiklerin de (gercek sevgi) asla vazgecmezler, ilgi de ustunde olsun isterler once asiri ilgiye bog sonra arama (: hem cok seviyormus gibi yap hem ilgisiz dur cildirir zaten ama kinci oldugu bir gercek supheci olduklarindan soylediklerine inandiramazsin davranislarinla belli er

Ben bir akreple 7 yıldir beraberim.
lıdır ısrar eder ama asla gururundan ödün vermez. Sayet siz onu beklenmedik bir anda üzüp kirdiysaniz onun size olan güveninde eksilmeler olmustir muhakkak..ve gönlünü almak imkansız gibidir..
Öte yandan cinsel anlamda yaklaşmasına hayir demeniz en mantıklısı ama onlar bir kadına cinsellikle bağlarını daha da kuvvetlendirirler. Ama baslanmamis bir ilişki icin yaşanmaması gereken bir sey. Gel gitleriniz çoksa duygularinizin önüne gecseniz daha iyi olur gibi.. :/ ben ikizlerim ama ruhum sabitlesti resmen :D
intikam soguk yenek bir yemektir sozu tam bir akrep sozudür. Dikkat edin.

Back
X