akrep burcu erkeğine ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz

Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

merhaba, ben 1 tane akrep burcu erkeğiyle konuştum, artık konuşmama sebebim neredeyse cinsellikle alakalı.yani beni sürekli evine davet etmesi, konuyu sürekli yakınlaşmaya getirmesi, gibi benzer şeylerdi.dengesiz tavırları da vardı.sizin meselenizde eğer 3 yıl değil de daha az bir süre olsaydı, demekki bir şey hissetmiyomuş amacı buymuş derdim.ama bir insan sevmediği birinin peşinden 3 yıl koşmaz.bence sen diyeceğini demişsin, telafi edeceğm demişsin eğer bir şans verirse demekki gerçekmiş.cevap vermezse de demekki seninle aynı anda başkalarıyla da ilgileniyor gibi yapıyormuş. bence üsteleme daha fazla, söylemen gerekeni söylemişsin.

Zevkten 4köşedir şimdi o :D sende benim gibisin :) faceboook whatsapp tango viber chat on heryerden yazardım bi yandan arardım o açmazdı ama sonunda pes ediyolar onun üstüne düş sen şimdi sana karşı bişiler hissediyosa en fazla 3gün dayanır:) o gelincede sen çek kendini hırs yapsın yine ulaşamayıp :)

bu arada konu dışı ama bize dua edermisinizz sabah 8de hastaneye gidicez ameliyat olucak benim eşşek :(

inş iyi geçer operasyonu:))

valla bana senı sevmıyorum dedı dun.ama sevmese 3 sene ne dıye ugrassın hırs olabılır belkı dedıgıız gıbı ama aşık olmasının bır yoluda vardır :)

ben ona butun derdın senınle opusup yakınlasmamammı.bu trıp kavga ınat bu yuzdenmı tamam geleyım yakınlasayım dedım sımdı hıc umurunda bıle degıl.o cınselıgı unutmus kavgayı başka yerlere surekledı.olay buyudude buyudu.sırf bırıyle sevışcem dıyede benı ıspartadan tekırdaga kadar çagırması ınsafsızlık olur yanı.sımdıde derdı ıstemıyorum yoruyosun benı.senden bişey olmaz.zaten kafa olarak uyusmuyoruz anladım ben senı falan dıyor.içki sigara kullanmıyorum o ıkısınıde kullanıyor.hem içmiyorum dıye laf edıyor hem içmek ıstedımmıde engel oluyor.açık gıyınmemı suslu psulu olmamı ıma edıyor kısa etek gıyıneyım laf edıyor.bırde sevgılı olmadıgımız halde dusunun yanı.biriyle cıkayım yada goruseyım hey heylerı ustunde oluyor.anlamadım ben bu adamı

inş iyi geçer operasyonu:))

valla bana senı sevmıyorum dedı dun.ama sevmese 3 sene ne dıye ugrassın hırs olabılır belkı dedıgıız gıbı ama aşık olmasının bır yoluda vardır :)

Sevmiyorum kelimesini eğerki ciddi anlamda bi ilişki yaşarsanız çok duyucaksın canım bu modeller böyle :) her kavgada tartışmada bu şekilde davranıcak :) Ve ben kendi ilişkimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki bunlar senin sevgini ölçmek için yapılan şeyler. Ben buna kanaat getirdim :) O bana ayrıldık bitti diyodu sevmiyorum diyodu ben kahkaha atıp senin kafana göre değil canım o işler falan diyodum hoşuna gidiyodu :) şımartılmak istiyolaaaar

Sevmiyorum kelimesini eğerki ciddi anlamda bi ilişki yaşarsanız çok duyucaksın canım bu modeller böyle :) her kavgada tartışmada bu şekilde davranıcak :) Ve ben kendi ilişkimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki bunlar senin sevgini ölçmek için yapılan şeyler. Ben buna kanaat getirdim :) O bana ayrıldık bitti diyodu sevmiyorum diyodu ben kahkaha atıp senin kafana göre değil canım o işler falan diyodum hoşuna gidiyodu :) şımartılmak istiyolaaaar

bizi kim şımartıcak pekı.tum ılgıyı onlar sömürüyorlar.biz ancak stres olcaz.cok fenalar cokkk.bende şimdi takmıyorum telefonda yazıyorum mesajları sonra donup derıme bakıyorum.ama onun her yazdıgım mesajı dıkkatlıce okudugunu ıyı bılıyorum.vede dusunuyor her yazdıgımı.madem sevmese sevmıyorum dıyor istemiyorum dıyor. ozaman engellesın her yerden.muhatap olmak zorunda degıl.her yazıdıgımı ne dıye okuyor.okumasın cevap vermesın.bıldıgın bunlar bızı parmaklarında oynatıyorlar.ve bılıyormusun başka konustugu kızlar oldugunu dusunuyorum ama cıddı degıl onlara karsı cunku pekte sallamıyor kızın tekı her şeyını begenıyor facebookta

bizi kim şımartıcak pekı.tum ılgıyı onlar sömürüyorlar.biz ancak stres olcaz.cok fenalar cokkk.bende şimdi takmıyorum telefonda yazıyorum mesajları sonra donup derıme bakıyorum.ama onun her yazdıgım mesajı dıkkatlıce okudugunu ıyı bılıyorum.vede dusunuyor her yazdıgımı.madem sevmese sevmıyorum dıyor istemiyorum dıyor. ozaman engellesın her yerden.muhatap olmak zorunda degıl.her yazıdıgımı ne dıye okuyor.okumasın cevap vermesın.bıldıgın bunlar bızı parmaklarında oynatıyorlar.ve bılıyormusun başka konustugu kızlar oldugunu dusunuyorum ama cıddı degıl onlara karsı cunku pekte sallamıyor kızın tekı her şeyını begenıyor facebookta

Engellermi hiç kuzum okucak keyfi yerine gelcek. Bende diyodum engelle heryerden beni diye yapmıyodu.
Bizim hiçç başka kız muhabbeti olmadı bak o konuda hakkını yiyemem cidden çok sadık o konuda çok güvenirim..
Parmağında oynatamasın seni izin verme sadece oynattığını sanmasına izin ver :)
Bide gözleri çok kara gibi gözükürler dışardan hani bitsede umrumda değil imajı çizerler kaybetme korkularını asla hissettirmezler ama içleri içlerini yer :) benimki benden daha çok üzülürdü kavga ettiğimizde ama dimdik ayakta dururdu sinit olurdum o umursamazlığına ama zaman geçince içinin dışının bir olmadığını çözdüm :)
Sende inat ettin anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin ama sabredersen adam edebilirsen çok mükemmel bir aşk adamı çıkıyo o öküzlerin altından :)

Engellermi hiç kuzum okucak keyfi yerine gelcek. Bende diyodum engelle heryerden beni diye yapmıyodu.
Bizim hiçç başka kız muhabbeti olmadı bak o konuda hakkını yiyemem cidden çok sadık o konuda çok güvenirim..
Parmağında oynatamasın seni izin verme sadece oynattığını sanmasına izin ver :)
Bide gözleri çok kara gibi gözükürler dışardan hani bitsede umrumda değil imajı çizerler kaybetme korkularını asla hissettirmezler ama içleri içlerini yer :) benimki benden daha çok üzülürdü kavga ettiğimizde ama dimdik ayakta dururdu sinit olurdum o umursamazlığına ama zaman geçince içinin dışının bir olmadığını çözdüm :)
Sende inat ettin anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin ama sabredersen adam edebilirsen çok mükemmel bir aşk adamı çıkıyo o öküzlerin altından :)

dediğin gibi dün gece mesaj attım üzüyorsun beni uyuyamıyorum yazdım.sevmiyorum diyorsun üzülüyorum ama ben seni seviyorum yazdım.yanınada gelcem dinlemiyorum seni.alilen bir gitsin yanından yazdım.
sabaha yazdıgı cevap şöyle;
saçmalıyorsun,beni takıntı haline getirme,takıntı haline getirirsen seninle ugrasamam

aynen boyle yazmıs öküz değilde ne bu adam :)

Son düzenleme:
Bence bu adam seni gerçekten istemiyor. 3 yıl boyunca peşinde koştuğu bi siz değildiniz hatta o süreçte kız arkadaşlarından oldu. Sizi sadece cinsel anlamda arzuluyordu istediğini alamayınca kurtulmaya çalışıyor kendince. Ailesiyle tanıştırma mevzusu günümüzde pek kıymet gören bi olay değil artık malesef erkek anneleri oğullarının birçok kız arkadaşıyla tanışmış oluyor ergenlikten evlenme sürecine kadar özel bir olay değil artık. İstisnaları tenzih ederim tabii. Üzgünüm, hislerimde yanılmam :( bence yolunuza bakın böyle biri vaktinizden kıymetli değil. Mücadele duygusuysa içinizdeki hiç gerek yok hak eden birine saklarsınız o duyguyu. Sizi sevmediğini söylerken çok samimiydi çünkü istediği kadar modernlikte çağ atlamış olsun seven bir erkek sevdiği kızın saçının teline dokunmaya kıyamaz. Lütfen alının, belki üzülürsünüz ama çabuk geçer, yolunuza bakın kim bilir ne güzellikler var daha yaşayacağınız. Sevgiler..

Bence bu adam seni gerçekten istemiyor. 3 yıl boyunca peşinde koştuğu bi siz değildiniz hatta o süreçte kız arkadaşlarından oldu. Sizi sadece cinsel anlamda arzuluyordu istediğini alamayınca kurtulmaya çalışıyor kendince. Ailesiyle tanıştırma mevzusu günümüzde pek kıymet gören bi olay değil artık malesef erkek anneleri oğullarının birçok kız arkadaşıyla tanışmış oluyor ergenlikten evlenme sürecine kadar özel bir olay değil artık. İstisnaları tenzih ederim tabii. Üzgünüm, hislerimde yanılmam :( bence yolunuza bakın böyle biri vaktinizden kıymetli değil. Mücadele duygusuysa içinizdeki hiç gerek yok hak eden birine saklarsınız o duyguyu. Sizi sevmediğini söylerken çok samimiydi çünkü istediği kadar modernlikte çağ atlamış olsun seven bir erkek sevdiği kızın saçının teline dokunmaya kıyamaz. Lütfen alının, belki üzülürsünüz ama çabuk geçer, yolunuza bakın kim bilir ne güzellikler var daha yaşayacağınız. Sevgiler..

dediklerinizde haklılık payı vardır belki bilmiyorum karsı tafaf nasıl dusunebılır.benım dısımda gorustugu bırılerı olduysada bana hıcbır zaman soyledı.bu adamda oyle yaşı kucuk bırsey degılkı.benımde kucuk degıl.ben 1988 oda 1984 dogumlu yanı bır erkegın bana 3 yıldır nasıl yaklastıgını anlarım.çunku erkekler soz konusu cınsellık oldumu sabretmeyı bılmezler.3 yılda illakı açık verırdı dusuncelerınde.belki şuan sevmıyor olabılır ama onceden sevıyordu bundan emınım.3 yılda bız hep bırlıkteydık aynı ortamdayken hergun yuzyuze gorusuyorduk.gece gunduz mesajlasıyorduk.yanı ıllakı bunu dıle getırırdı.yanı kız olsa bıkar 3 sene bırının kaprısını cekmeye erkek hıc cekmez zaten.ben boyle dusunuyorum.ama dedıklerınızde dogru olabılır bılemeyız

Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

Akrep burcu erkeğiyle ne alakası var bunun? Senin ilişkin başından sonuna kadar hatalı..
1.)Biri öğrenci biri ise çalışıyor.. bu arada mesafe varsa daha çekilmez hal alır..
Aynı yerden mezun olsanız okul dönemi tanışıyor olsanız da o senden önce mezun olsa neyse dicem…
bu şekilde olan bir ilişkinin sağlıklı devam etme şansı çok az bana göre..
2.) barışmışsınız kalkıp onun yanına gitmişsin. Barışma jesti olarak onun gelmesi gerekirdi. Çok verici olmuşsun…
3.) taa nerelerden gidip evinde kalmışsın tabi öyle bir yakınlaşma bekleyecektir…hatta amacının o olduğunu bile söyleyebilirim.
4.) ailesine kahvaltıya gitme olayı afilli bir yalan canım. Seni kendine inandırmak için seçilmiş 1. Dereceden bir numara. Yani seninle ciddi düşünüyordum ama sen bir çuval inciri mahvettin geyiği…
5.) senin bir sonraki sefere telafi edeceğim dediğin şey anladığım şeyse eğer ilk gittiğinde yakınlaşaydın da bunca kavga olmasaydı bari.

Akrep değil öküz burcu bu
Amacına ulaşamayınca köpüren cinsten hani

akrep burcu kadını cınsellıge duskun
ama erkegıde duskunmudur bılemıcem
kaldıkı bu yol denenmemelı

Akrep burcu erkeğiyle ne alakası var bunun? Senin ilişkin başından sonuna kadar hatalı..
1.)Biri öğrenci biri ise çalışıyor.. bu arada mesafe varsa daha çekilmez hal alır..
Aynı yerden mezun olsanız okul dönemi tanışıyor olsanız da o senden önce mezun olsa neyse dicem…
bu şekilde olan bir ilişkinin sağlıklı devam etme şansı çok az bana göre..
2.) barışmışsınız kalkıp onun yanına gitmişsin. Barışma jesti olarak onun gelmesi gerekirdi. Çok verici olmuşsun…
3.) taa nerelerden gidip evinde kalmışsın tabi öyle bir yakınlaşma bekleyecektir…hatta amacının o olduğunu bile söyleyebilirim.
4.) ailesine kahvaltıya gitme olayı afilli bir yalan canım. Seni kendine inandırmak için seçilmiş 1. Dereceden bir numara. Yani seninle ciddi düşünüyordum ama sen bir çuval inciri mahvettin geyiği…
5.) senin bir sonraki sefere telafi edeceğim dediğin şey anladığım şeyse eğer ilk gittiğinde yakınlaşaydın da bunca kavga olmasaydı bari.

ben tıp fakültesi bu son sınıf ogrencısıyım.bahsettıgım kısıde tıp fakultesınde psıkayatri asıstanı.ve 3 yıldır ıspartada tıp fakültesinde asistandı.bende aynı hastanede internım.3 yıldır gorusuyorduk soyle onun fıkırlerı hep nettı ben ıspartada kalmayı dusunmedıgım ıcın onun teklıfını hep gormezden geldım.ailesıde ıspartada yasıyor.bu yılın basında eylul ayında tayını tekırdaga cıktı cunku uzman doktor oldu artık.sadece 4 5 aydır farklı sehırlerdeyız.ve en son kavgamız benim onu sevmedıgımle alakalıydı ekırdaga gıtmeden 1 gun onceydı.kavga ettık ve bu gıttı.bende onun yanına tekırdaga gıttıkten 3 ay sonra gıttım yanı onu sadece 3 aydır gormedım.teyzesı ailesi kuzenlerı zaten benı tanıyorlardı ama sevgılı olarak degılde onun arkadası olarak.

Bende akrep burcu bayanıyım... Akrep burcu erkek yada bayan nettir ikilem ve varsayımlardan hoşlanmaz.. Sahip oldukları andada bazen vazgeçebilirler.. Herşeyden bazen çok çabuk sıkılırlar... Sen zoru oynadıkça onun sana olan ilgisini kazanırsın elinin altında oldukça değil... Bu arada beraber olmayarak iyi yapmışsın canım... Bunun için seni sevmediğini söylüyorsa da keyfi bilir yapman gereken tek şey yalvarmak yada hatamı telefi edicem demek olmasın... Akrep burcu yenilgiyi asla kabullenmez geri çekildiğin anda emin ol tekrar gelicektir :34:

ben onu sadece gormeye gıttım.tabı onun bana yakınlaşmaya çalışması yanlış.onada bunu defalarca soyledım.zaten soyle bır sey var.hangı erkekle evde yalnız kalsan sevgılın olsada olmasada sevsede sevmesede yakınlasır.bunun aksını kımse ınkar edemez.helekı unıversıte ortamında herkez sevgılısıyle aynı evı paylaşıyor.paylaşmasa bıle aralarında cınsellık olmayan çift gormedım daha.ben onu yadırgayamam erkek ıster vermıcek olan kadındır.ama malesef bazı kandılar varkı erkegı elnde tutmanın yollarını cok ıyı cozmus.erkeklerde alişmiş her ilişki aynı olacak sanıyorlar.

ben onu sadece gormeye gıttım.tabı onun bana yakınlaşmaya çalışması yanlış.onada bunu defalarca soyledım.zaten soyle bır sey var.hangı erkekle evde yalnız kalsan sevgılın olsada olmasada sevsede sevmesede yakınlasır.bunun aksını kımse ınkar edemez.helekı unıversıte ortamında herkez sevgılısıyle aynı evı paylaşıyor.paylaşmasa bıle aralarında cınsellık olmayan çift gormedım daha.ben onu yadırgayamam erkek ıster vermıcek olan kadındır.ama malesef bazı kandılar varkı erkegı elnde tutmanın yollarını cok ıyı cozmus.erkeklerde alişmiş her ilişki aynı olacak sanıyorlar.

Yaptığın genelleme yanlış bence… her kadın dediğin gibi değil kesinlikle. Hatta bence elinde bu şekilde tutma kavramı out oldu; sen neredesin?
Diğer yönden bir evde ateş ve barut olursa ister istemez olur meselesinden öte; kız o evde yatıya kalmaya geliyorsa eğer, kız bunu göze almıştır mantığı otomatik olarak programlanıyor erkek beynine…ama sen ne demek istedin ona peki: “bir dahakine telafi edeceğim “ diyerek..kaldı ki ailesinden de seni tanıyanlar varmış ama normal arkadaş gibi.. o zaman kahvaltıya da normal arkadaşını mı götürecekti? Çok anlamsız..

Akreeeep burcu çoook iyi tanırım bu burcu :ssz: Öncelikle elde etmek istediği biri varsa peşinde 3 yılda koşaaaar 5 yılda bunu söyleyeyim. Cinsellik onlar için vazgeçilmez bir şeydir.Kız arkadaşı varsa mutlaka onu yaşamak ister,sevgilisi bir haftalıkta olsa.Sonra mı onun keyfine kalmış...Ya soğudum der çeker gider ya da artık istemiyorum bitsin der.Genç yaşta ciddi düşünen akrep burcu çok nadirdir.Zaman geçtikçe ilgisizleşir,neden diye sorarsın ''Bir şey yok'' der ama mutlaka vardır.Ha bir de bir kızla yetinmez sevgilisi varsa başlarda olmasa bile mutlaka konuştuğu bir kız daha vardır.Çok sinsidirler.İstedikleri şey olmayınca deliye dönerler sevseler bile giderler... Barışmak biraz zordur günler,aylar gerektirebilir.Bence üstüne fazla düşmeyin ilgisizmişsiniz gibi davranın.Siz üzerine düştükçe o zevk alacaktır barışmayı da uzatacaktır.Zaten fazla ilgiden de hemen soğurlar.

Bi de şu vermek tabiri çıktı, çok kötü bir tabir. Lütfen bu şekilde ifade etmeyin, çok rahatsız edici.

Vermek ne ya?

'ben onu yadırgayamam erkek ıster vermıcek olan kadındır.'

Back
X