- Konu Sahibi seymacemal
Yaptığın genelleme yanlış bence her kadın dediğin gibi değil kesinlikle. Hatta bence elinde bu şekilde tutma kavramı out oldu; sen neredesin?
Diğer yönden bir evde ateş ve barut olursa ister istemez olur meselesinden öte; kız o evde yatıya kalmaya geliyorsa eğer, kız bunu göze almıştır mantığı otomatik olarak programlanıyor erkek beynine ama sen ne demek istedin ona peki: bir dahakine telafi edeceğim diyerek..kaldı ki ailesinden de seni tanıyanlar varmış ama normal arkadaş gibi.. o zaman kahvaltıya da normal arkadaşını mı götürecekti? Çok anlamsız..
farkediyorumda yazdıgın cevaplar hep benı itham edici.ben onun yanına gıtmek ıstemedım kendısı ısrar ettı.kaldıgım yerı merak etmıyormusun.evım nasıl arkadaslarım nasıl benı hıc onemsemıyorsun bende ona ıstanbula geldıgımde sanada ugrarım dedım.ve ıstanbula gıttıgımde onada ugradım zaten tekırdag ıstanbul arası 1 saat.yanı ozellıkle onu gormeye gıtmısımde ona cınsellık dusundurtecek bırsey yaptıgımı sanmıyorum.ve teyzesı annesı falanda sırf ben onun yanına geldım dıye benım ıcın duzenlenmıs bır kahvaltıydı.bırdahakıne telafı edecegım dedıgım seyde elbettekı cınsellık degıl.aramızda alınacak kararlar.ilişkimiz arkadas olarakmı devam edıcek hıc gorusmıcekmıyız yoksa ilerimi gidicek bu.ustelık demıssın ya neden sen onunla barısmaya gıdıyorsun dıye.zaten onun bana yapmıs oldugu bır sey yoktukı beni kırmadı bagırmadı hakaret etmedı.ona bunları ben yaptıysam onun gonlunu almayada benım gıtmem lazım.ustelık kusura bakma ama bır ınsanın 3 yıllık dostunu kaybetmesı kolay degıl.cunku her zor zamanımda yanımda olan bırısı bu.her mutsuzlugumda kırıldıgımda sevgılımden ayrıldıgımda her zaman yardımcı oldu yanımda oldu.dik durmamı sağladı.derslerımde yardımcı oldu.sımdı bu adama ne dıyeyım ne dememı ıstıyorsun sen.kusura bakma ama benı neyle sorguluyorsun bence bu yaptıgında cok anlamsız