Akrabalardan uzak sosyal medya

magenta4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
14
5
Merhaba arkadaşlar
30 yaşındayim sosyal medya kullanmiyorum kamuda çalışıyorum.Bu zamana kadar sosyal medyayi gereksiz vakit kaybi olarak gördüm.Ama bazen de gerekli yanlari olduğunu fark ettim.Instagram açmayi düşünüyorum ama akrabalarimin beni eklemesini istemiyorum paylaştığım her şeyi kendi aralarında konuşurlar muhtemelen.Hesabi gizli yapsam kendilerine bu kişi katıldı gibisinden bildirim gider mi? Nasıl fark edilmem?

Merhaba arkadaşlar
30 yaşındayim sosyal medya kullanmiyorum kamuda çalışıyorum.Bu zamana kadar sosyal medyayi gereksiz vakit kaybi olarak gördüm.Ama bazen de gerekli yanlari olduğunu fark ettim.Instagram açmayi düşünüyorum ama akrabalarimin beni eklemesini istemiyorum paylaştığım her şeyi kendi aralarında konuşurlar muhtemelen.Hesabi gizli yapsam kendilerine bu kişi katıldı gibisinden bildirim gider mi? Nasıl fark edilmem?
Anonim isim börtü böcek resmi 😁

Merhaba arkadaşlar
Rehberi eşitleme sen kendi istediklerini sonra eklersin

Profilim fotoğrafımı çiçekli bir şey yaparım :)
Hesap gizli fotolar arkadaslarima açık olur
Isim olayı anonim olursa tuhaf durmaz mi ?
Akraba radarından anca böyle kaçarsın. Ya da dan dan dan açıp eklemeyeceksin. Sorarlarsa da aaa görmedim veya sizi sosyal medyamda görmek istemiyorum diyebilirsin😁
Ben hepsini engelleyip kimsenin yüzünü görmek istemiyorum dediğim için merak eden arasın diye🤣 seni bilemem yapı meselesi bu biraz

İsmini farklı kullan ,hesabını gizli yap sadece arkadaşların görsün.Yine de takip isteği gelirse yakınlarından ne onayla ne sil öylece kalsın.Sorarlarsa öyle duruyor kullanmıyorum dersin.

X