• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

Pembishayaller__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
38
Merhabalar öncelikle arkadaşlar yardıma ihtiyacim var oldukca ofkeliyim
Ki nasil anlatilir onu da bilemedim ama bugun yasanandan sonra artik son noktaya geldi bu durum
Yillardir cok emin olduğumuz yakin akrabamiz insanlarin paralarini aliyor gizlice
baskalarina yapiyor mu bilmiyoruz ama bir defalik yakalamisti bir tanidigimiz eminiz o olduğuna yani bizim de basimiza geldi en sıkisik oldugumuz zamanlardi ustelik her neyse ama bunlar yillar once olan seyler artik dikkat ediyorduk o kisi evimizi gelince
Anannemin son iki yildir yuklu miktarda parasini aliyor ama ki dul kirada oturan bir kadin
dün hastaneye goturdu annemler annanemi
Eve geldiğinde evden cikmadan saydigi 10 bin tlsi yokmus cantasinda
Evde birkac akraba ve o kadin vardi
Kardesim de bu durumu bildigi icin suphelenmis bakmis
Tansiyon aleti alacagim diyip annanemin odasina girip uzun sure cikmamis
Yuklu miktar olarak gormeyebilirsiniz ama emekli maasiyla kira odeyen birisi icin 10 bin tl çok paradır
Sabah cok uzgundu sekeri tansiyonu oynamis
Anlatmayacaktım diyip anlatti
Cok sinirlendik
Napabiliriz bu durumda elimizde kanit yok ama eminiz
Usulunce soylenecek bir sey de degil
Ama bu boyle de gitmez 2 sene once de dugun arifesi 5 bin tlsi gitmisti cunku
Bir oneri verir misiniz benim kafam karisik cunku

Son düzenleme:
Direk sorun senin aldığını biliyoruz eğer vermezsen polis çağırıp parmak izi aldiracagiz diye
Bana gore de bu sekilde olmali akraba olmasi umrumda degil fakat elimizde kanit yok bir anda ortada soylesek eşinin vereceği tepkiyi de bilmiyoruz ki bizi yalanci cikarabilir direkt altina yatiriyor cunku kendisi😃😃😃

Bana gore de bu sekilde olmali akraba olmasi umrumda degil fakat elimizde kanit yok bir anda ortada soylesek eşinin vereceği tepkiyi de bilmiyoruz ki bizi yalanci cikarabilir direkt altina yatiriyor cunku kendisi😃😃😃
Şikayetçi olun olay yeri inceleme gelsin yatak odasından parmak izi alsınlar alan kişi belliyse anneannenizin cüzdanında parmak izleri vardır, eli mahkum parmak izi vermek zorunda.
Hatta bununla da kalmayın onun olduğu bir ortamda veya direkt arayıp sanki dert yanar gibi yıllardır paralarımıza birisi dadandı utanır belki diye sustuk ama anneannemin 10 bin lirasını çalması son damla oldu, yaşlı başlı kadının emekli maaşına el uzatanın tez vakitte elleri kurusun çaldıklarını yemek nasip olmasın deyin.

Ki nasil anlatilir onu da bilemedim ama bugun yasanandan sonra artik son noktaya geldi bu durum
Yillardir cok emin olduğumuz yakin akrabamiz insanlarin paralarini aliyor gizlice
baskalarina yapiyor mu bilmiyoruz ama bir defalik yakalamisti bir tanidigimiz eminiz o olduğuna yani bizim de basimiza geldi en sıkisik oldugumuz zamanlardi ustelik her neyse ama bunlar yillar once olan seyler artik dikkat ediyorduk o kisi evimizi gelince
Anannemin son iki yildir yuklu miktarda parasini aliyor ama ki dul kirada oturan bir kadin
Yuklu miktar olarak gormeyebilirsiniz ama emekli maasiyla kira odeyen birisi icin 10 bin tl çok paradır
Cok sinirlendik
Para çaldığından emin oldugunuz akrabayi evin herhangi bir odasinda neden yalniz birakiyorsunuz anlamiyorum ki? Bu durumda ya cat diye yuzune vuracak ve olanlara katlanacaksiniz ya da parayi unutup bundan sonra o kisiyi evinize almayacaksiniz, baska care yokki?

Cok sinirlendik
Benimde ismi lazım değil bi akrabam alyansımı ve çeyizliklerimi çaldı. Evime spkmuyorum

Çek kenara söyle, polisi arayalım mi sen mi çıkarırsın diye. Polis gelirse şikayetçi olacagz de. Millet manyak ya göz göre göre artık yuh.
Buyuk rezillik gercekten ama polis vs karistirmazlar diye dusunuyorum cunku cok yakin akraba 1. Derece diyebilirim sozle vs nasil imasini yapariz diye dusunuyorum bu yüzden fikir almak istemistim
Tesekkur ederim🙏💖

Şikayetçi olun olay yeri inceleme gelsin yatak odasından parmak izi alsınlar alan kişi belliyse anneannenizin cüzdanında parmak izleri vardır, eli mahkum parmak izi vermek zorunda.
Hatta bununla da kalmayın onun olduğu bir ortamda veya direkt arayıp sanki dert yanar gibi yıllardır paralarımıza birisi dadandı utanır belki diye sustuk ama anneannemin 10 bin lirasını çalması son damla oldu, yaşlı başlı kadının emekli maaşına el uzatanın tez vakitte elleri kurusun çaldıklarını yemek nasip olmasın deyin.

Tesekkur ederim polis vs karistirmazlar galiba ananemler cunku cok yakin akraba 1. Derece o sahis umrumuzda degil ama ailesine uzuluyoruz haram yiyorlar sonuçta dediğiniz gibi konuşabiliriz ben daha ustu kapali dusunmustum ama bu daha iyimis sag olun🙏💖

Son düzenleyen: Moderatör:
Para çaldığından emin oldugunuz akrabayi evin herhangi bir odasinda neden yalniz birakiyorsunuz anlamiyorum ki? Bu durumda ya cat diye yuzune vuracak ve olanlara katlanacaksiniz ya da parayi unutup bundan sonra o kisiyi evinize almayacaksiniz, baska care yokki?
Cok haklisiniz biz neyse ama anannemin gorusmeme gibi bir durumu yok maalesef ayni apartmanda oturuyorlar cunku cok yakin kisi maalesef kendi evi gibi hakim eve
Tesekkur ederim umarim bir şekilde ortaya cikaririz🙏💖

Tesekkur ederim polis vs karistirmazlar galiba ananemler cunku cok yakin akraba 1. Derece o sahis umrumuzda degil ama ailesine uzuluyoruz haram yiyorlar sonuçta dediğiniz gibi konuşabiliriz ben daha ustu kapali dusunmustum ama bu daha iyimis sag olun🙏💖
Yakın akraba olmasına güveniyor işte, o yüzden doğru olan evde hırsızlık olduğunu bildirip zabıt tutturmak ve parmak izi aldırmak, o zaman korkar bir daha kimsenin parasına el uzatamaz lakin madem kimse polise bildirmek istemiyor o vakit yüzüne yüzüne dert yanar gibi beddua edin, ki haklı bir beddua olacak kim yaptıysa gerçekten elleri kurusun bir daha kimsenin parasına el uzatamayacak hale gelsin inşallah🙏

Kuldan utanması yok belli, Allahtan korkusu da yok.

Şunu yapın,
Bu kadını oturmaya çağırın anneannenizin evi olsun para olan odaya kamera koyun çok rahat bir ortam olsun bu kadının aldığını kamera kaydıyla gözüne sokun ve diğer aldığı paralarla toplan alacağınız bu gün ki ederi ne ise isteyin.
Evden de çıkarmayın.
Ortada olan paraların resimlerini de çekin seri numaraları ispatlı…

Vermem derse gidin polise verin.

İkidir senin geldiğin gün paramız gidiyor getır die söyleyin en azından yok mok derse bile bidaha da gelmez gitmez ayağını kesersiniz
Kardeşi muhtemelen kadının ondan polis karıştırmıyorlar

Yakın akraba olmasına güveniyor işte, o yüzden doğru olan evde hırsızlık olduğunu bildirip zabıt tutturmak ve parmak izi aldırmak, o zaman korkar bir daha kimsenin parasına el uzatamaz lakin madem kimse polise bildirmek istemiyor o vakit yüzüne yüzüne dert yanar gibi beddua edin, ki haklı bir beddua olacak kim yaptıysa gerçekten elleri kurusun bir daha kimsenin parasına el uzatamayacak hale gelsin inşallah🙏

Kuldan utanması yok belli, Allahtan korkusu da yok.
Keskeee yapabilsek boyle bir sey kendi paramin basina gelsin aynisi ortaligi ayaga kaldiririm ama ananem susturuuor herkesi maalesef onu da anlayabiliyorum
Aminn cıkar umarim bir şekilde teşekkür ederim💖

Şunu yapın,
Bu kadını oturmaya çağırın anneannenizin evi olsun para olan odaya kamera koyun çok rahat bir ortam olsun bu kadının aldığını kamera kaydıyla gözüne sokun ve diğer aldığı paralarla toplan alacağınız bu gün ki ederi ne ise isteyin.
Evden de çıkarmayın.
Ortada olan paraların resimlerini de çekin seri numaraları ispatlı…

Vermem derse gidin polise verin.
tesekkur ederim bu çok aklimda gercekten
Bir sekilde denk getirmek lazım insanlar emekle kazaniyorlar sonucta
💖

İkidir senin geldiğin gün paramız gidiyor getır die söyleyin en azından yok mok derse bile bidaha da gelmez gitmez ayağını kesersiniz
Kardeşi muhtemelen kadının ondan polis karıştırmıyorlar
Yanii kardesi yakinliginda bir akraba gelini diyebilirim
Tesekkur ederim yanitiniz icin💖

Burda mi okumuştum hatırlamıyorum montunun cebinden alınıyormuş hep konu sahibinin bu defa montunun cebine para koyar gibi yapıyor ama aslında korunaklı sekilde mürekkep koyuyor nasil yaptıysa artık ki tabii uğraşılırsa yapılır
Derken işte eli mürekkep oluyor inkar da edemiyor artık
Çok kötü ama ya kleptoman falan mi
Bir de aldığına altin alıyor demişsiniz eşinin tepkisi falan demişsiniz
Nasil eşler var
Nerden hangi parayla aldin bu altını denmiyor mu yani ben anlamadım

Back
X