- 3 Şubat 2018
- 25.524
- 109.931
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Dizilerimize bak..dram seven bir milletizTövbe Ya Rabbimey resmen kocam ve dugune kadar ayri takilicam?!? Tam dugun yapacakken, maddi imkanlar terse dönüyor ve dugun yapamayinca noluyor?
Bu evlilik isi niye bu kadar komplikelestiriliyor ki?
Ohaİyi de evliydi zaten aaa lütfen nişanlım eşim diye anlatıyordu ya hatta dün bekaret testine gitti o konuyu kaçırdınız
Ay ben bu konuyu nasıl kaçırdım ya.Evet, devlette gitti savcılık kararı demişler hatta asistan “TESETTÜRLÜYMÜŞ” rezil olmuş. Mastürbasyon esnasında kanamış nişanlıma ve “yakın arkadaşıma” bile açıklayamam diyordu .
Savcilik niye karisiyo ki nurankanin şeyine?Ay ben bu konuyu nasıl kaçırdım ya.
Savcılık bizim kahve pempe yi bekaret testine mi yollamış
Hayir benim anladigim kahve gitmis bekaret testi icin doktor demis savciliktan gelmedikce olmaz diye bende konuyu kacirmisimAy ben bu konuyu nasıl kaçırdım ya.
Ay ben bu konuyu nasıl kaçırdım ya.
Doktor savcılık izniyle olur demiş. Hatun mastürbasyon yapınca kan gelmiş korkmus gitmiş bakın bi demiş ben bozdum mu kendimi o da bakamam demiş.Savcilik niye karisiyo ki nurankanin şeyine?
Niye ona ayrıcalık yapıyor savcılar. Benden istenmedi. Sizden istenen var mı aranızdaSavcilik niye karisiyo ki nurankanin şeyine?
Savcılık= kvSavcilik niye karisiyo ki nurankanin şeyine?
Valla gormedim kizGörmemiş olamazsın
Kendi bizzat mı gitmiş. Allah akıl fikir versin.Hayir benim anladigim kahve gitmis bekaret testi icin doktor demis savciliktan gelmedikce olmaz diye bende konuyu kacirmisim
Benden de istenmedi? Beni adam yerine koymuyollaaaaNiye ona ayrıcalık yapıyor savcılar. Benden istenmedi. Sizden istenen var mı aranızda
Boşver beni de koymamışlar şimdi öğrendim işteBenden de istenmedi? Beni adam yerine koymuyollaaaa
Mastürbasyon yapmış.Kan gelmiş korkmuşValla gormedim kiznedir bu kizlik muhabbeti
Kendi bizzat gitmis doktor geri cevirmis alamamis yaniKendi bizzat mı gitmiş. Allah akıl fikir versin.
Sonuçta temiz kağıdı alabilmiş mi? Aldıysa gelinliğin yakasına assınğ
Biz yapali cok oldu deseydin hey Allahim zaten akil verme konusunda cok ustaMastürbasyon yapmış.Kan gelmiş korkmuşnişanlısına söylemiş o da kızmış uzatma diye. Dr gitmiş orda da asistan tesettürlü imiş gereksizce belirtti.
Sonunda da bizi uyardı aman dikkat edin çok aşağılarda yapmayın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?