- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
- Konu Sahibi elifnurbeyza
90 beden meme bedeni mi allamm gidemde silikon fiyatlarına bakam allam hep masraf bu kk bana90 bedenle dekolte giydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 beden meme bedeni mi allamm gidemde silikon fiyatlarına bakam allam hep masraf bu kk bana90 bedenle dekolte giydim
Herkesin sevdiği kadar iyi bişey değil dhlshslsj90 beden meme bedeni mi allamm gidemde silikon fiyatlarına bakam allam hep masraf bu kk bana
Ee gitmemiş dedi yaBen inanmadim bu mastürbasyon yaparken bekaretim mi gitti kafasina
Niye gelinlikçiyi arıyorsun?Haberi olsa ne olur?Tabi ki seni dinleyecek.O akraban mı giyecek gelinliği?Ya kadını götürmeyin,illa gelmek isterse de hiç karıştırmayın.Ben böyle istiyorum deyip kestirip atın.Akrabanız da olsa niye ezdiriyorsunuz kendinizi?Sizin böyle hayatta bir duruşunuz olmazsa herkes ezer geçer.Randevu günü net değil ama gelinlikciyi arayıp abla beni dinlemeni istiyorum diyeceğim gizliden haberi olmadan.Kendisi istemiyorsan gelmeyim falan yaptı.Ama ne ofladim nede illa bu olacak demedim mesela 2 model arasında kararsız kaldım ona sordum.Oda ondan cevap vermeye başladı.
Bunca yaşanılan doğruysa bu da doğrudur benceBen inanmadim bu mastürbasyon yaparken bekaretim mi gitti kafasina
hı hıAy bu o üye mi
Ben bir şey olmaz yazmıştım ama siz benimkinden 1 damla kan geldi ve hiç acımadı yazınca korktu heralde.Ee gitmemiş dedi ya
Bakmamislar ki, bakmislar mi? Savciyi sabahin 5inde acil göreve cagirip, Nurankanin kukusu icin soruşturma baslatilmis mi?Ee gitmemiş dedi ya
Konusuna yaz kınusunaaa banlancaksın aklım gidiyoo banlanmaa seeenBakmamislar ki, bakmislar mi? Savciyi sabahin 5inde acil göreve cagirip, Nurankanin kukusu icin soruşturma baslatilmis mi?
Yahu onun kuku ile benimki bir miBen bir şey olmaz yazmıştım ama siz benimkinden 1 damla kan geldi ve hiç acımadı yazınca korktu heralde.
Gittim dedi hatta asistan tesettürlü dedi utanmışşş.Bakmamislar ki, bakmislar mi? Savciyi sabahin 5inde acil göreve cagirip, Nurankanin kukusu icin soruşturma baslatilmis mi?
Tam da su an yargiyi seyrediyo annem, savci kafa göz daliyo birilerine bxvxvcvhxKonusuna yaz kınusunaaa banlancaksın aklım gidiyoo banlanmaa seeen
Yazacak bir şey bulamadım.Benim kuaförde nisanlisindan dayak yedigi halde evlenen gelin vardi. Bazilari bile bile atliyor cukurun icine. Yapacak birsey yok. Sanirim dünyada son erkek
Ben konuyu diger uyelerin aciklamalari sayesinde anladim , ozetleyeyim :İyi de evliydi zaten aaa lütfen nişanlım eşim diye anlatıyordu ya hatta dün bekaret testine gitti o konuyu kaçırdınız
İstemiyorsan ben gelmeyim dedi ben ona trip attım nede surat salladım.Utandim hem hamile hem küçük cocgu var oruçlu oruçlu gezdikNiye gelinlikçiyi arıyorsun?Haberi olsa ne olur?Tabi ki seni dinleyecek.O akraban mı giyecek gelinliği?Ya kadını götürmeyin,illa gelmek isterse de hiç karıştırmayın.Ben böyle istiyorum deyip kestirip atın.Akrabanız da olsa niye ezdiriyorsunuz kendinizi?Sizin böyle hayatta bir duruşunuz olmazsa herkes ezer geçer.
Yorum yapmak zorunda değilsin hadi hadiIftat sonrasi hic cekilmion kahvepembe. Ne desek bildigini yapcan zaten nie soruon
Mast yapmış kan gelmiş kocasına söylemiş ben bekaret testi yaptıracağım diye o da saçmalama ne testi dememiş tamam git demiş. Bekaret belgesi almış alnına yapıştırmışValla gormedim kiz nedir bu kizlik muhabbeti
Düğünde de yakasina taksin nami yürüsünMast yapmış kan gelmiş kocasına söylemiş ben bekaret testi yaptıracağım diye o da saçmalama ne testi dememiş tamam git demiş. Bekaret belgesi almış alnına yapıştırmış