• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

Bugün Gelinlik bakmaya gittim.Nisan kıyafetim kolları tuldu.Nikah elbisemde bunlar kendi tercihimdi.Simdi ben haziran ayında düğünüm olacak İzmir'de. Eşimin ailesi muhafazakar değil.Benim ailem muhafazakar.Bende açığım.Kisakollu giyerim.Akrabamin tanıdığı gelinlikçi olduğu için beraber gidelim dedik.Babam uzun olsun dedi babama itiraz ettim.Neyse benim benle yaşıt akrabamin gelini de geldi.Basi kapalı ben 4 mağazaya girdik uzun kol istemiyorum.Dedikce ikna etmeye çabaladı.En son ödeme yaparken babamda geldi.Babamda karismiyorum dedi.Simdi babam kapalı giyinmemi ister ama pekde abartmaz.Benim sectigim Gelinlik modelleri de öyle aşırı açık ta değil.Ee baban sevinsin tek çocuğusun onun benimseyecegi gelinliği giy.İleride pişman olursun falan.Dantelli gelinliklerde o kadar kapalı değil ki.Kolu kapalı göğüs dekoltesi var.Ben demeden sırti dekolte mi kalacak.Falan filan.Rahatsiz oldum.Gelinlikci provada ayarlarız dedi.Bende konuşamıyorum sürekli fikrini belirtiyor.Kibar bir şekilde isteğimi soylemeye çalışıyorum.En son bende geliyim provaya izin günüme ayarlayalım yaptı.Ve istemiyorsan rahatsız oluyorsa gelmeyim yaptı.Bu kişiyi kırmadan nasıl kendi isteğimi seçebilirim.
Okurken icim daraldi....sen kendi giyecegin bir gelinlik icin yok babanin, yok akrabanin didisinin didisini da mi aldin goturdun?!? Neden?!?

Olayin gelinlik olmadigini, olayin gelinlikten ote senin hayattaki durusun ve mesafe koymakla ilgili sorunun oldugunu umarim farkeder, hayatinin kontrolunu eline alirsin

Gelinlik bakmaya gideceğiniz gün akrabanın gelinini önce bir kahve içmeye çağır. Kahvesinin içine biraz yatıştırıcı koy. Uykuya dalınca kanepeye uzat, battaniyesini ört. Başucuna “melek gibi uyuyordun, kıyamadım” yazılı bir not bırak ve gidip istediğin gelinliği al… Çok üzülürse birlikte ilk uçağa atlayıp Hollanda’ya gidin ve orada nikah kıyın, onun istediği gelinlikleri giyersiniz…

Sen zaten sorunlusun ama ailende sorunluymuş. Baban en güzel gününde bile bunu yapıyor. Demek ki koldan bile tahrik olan birisi kendisi. Bide trip atıyor. İğrenç bir düşünce. Neyse ama sen bakire çıktın ya orasına bak. Namuslusun sonuçta

Tamam da akraba var başı kapalı o var açık diye belirtmen saçma. Akrabam vardı yanımda de geç. Neyi değiştirir ki?
Şundan dolayı dedim.Acik kapalı ayrımı değil ben istediğim halde beni uzun kollu gelinlige ikna etmeye çalışıyor ben mesela 2 gelinlik arasında takılıyorum etekleri hoşuma gitti yada diğerinin üst bedeni fikir alıyim karar veremedim diyorum bana hemen uzun kol tavsiyesi veriyor alttan altta diyorum İzmir de yaz sıcağında giyicem orası muhafazakar değil yok baban uzulmesin

Şundan dolayı dedim.Acik kapalı ayrımı değil ben istediğim halde beni uzun kollu gelinlige ikna etmeye çalışıyor ben mesela 2 gelinlik arasında takılıyorum etekleri hoşuma gitti yada diğerinin üst bedeni fikir alıyim karar veremedim diyorum bana hemen uzun kol tavsiyesi veriyor alttan altta diyorum İzmir de yaz sıcağında giyicem orası muhafazakar değil yok baban uzulmesin
Aşkım kelebeğim ben de diyorum ki bunu yapan insanın ille de başının açık ya da kapalı olması gerekmez. İnsanları tanıtırken açık kapalı diye belirtmene gerek yok.

Bugün en çok sevabı ben aldım kızlar, dağılın:spor:

Yok daha neler :skandal:
Bu test sonrası gelin olmaya hak mı kazanmış
Evet, devlette gitti savcılık kararı demişler hatta asistan “TESETTÜRLÜYMÜŞ” rezil olmuş. Mastürbasyon esnasında kanamış nişanlıma ve “yakın arkadaşıma” bile açıklayamam diyordu .

Bu arada ben senin yerinde olsam istediğini giyerdim. O gün senin en özel günün. Babamı falan takmazdım. 30 yaşındasın sanırım. Kime ne bundan

Bu arada ben senin yerinde olsam istediğini giyerdim. O gün senin en özel günün. Babamı falan takmazdım. 30 yaşındasın sanırım. Kime ne bundan
Babam da çok karışmıyor aslında birkere karıştı ama akraba ikna edemedim tarzı konuşuyor gelimlikciyinarayip farklı mi konussam

Back