• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?

Hatlarim karisti 🤭
Bu üye nişanlı evli. Düğün olunca evli evli olacak. Bosanacagi kişi nisanlisiydi.

?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?

Hatlarim karisti 🤭

Jsjsjs bende aynı durumdayım ya Musonun uzmanı Nillev Nillev di herşeyi anlatıyodu, açıklıyodu anlıyodum. Bu nurpembenin kim biri aydınlatsın 🤣🤣

Ben nisanliyken nisanli, evlenince evli oldum, demek farkli evlilik turleri varmis, ogrenmis oldum 😁😁🤪
Siz yanlış yapmışsınız. Nisanliyken nikah kıyıp "nişanlı evliyim ben" diyecektiniz. Düğünü yapmadan resmi nikah geçerlilik kazanmıyor hiçbir şey bildiğiniz yok. Davulcunun davula vurduğu ilk tokmakla resmen evli evli olmuş oluyorsunuz. Atılan gobeklerle nikah dairesine sinyal gidiyor bunlar düğünü yaptı diye, nikah memuru mührü basıp kapatıyor defteri.
Nikahla düğün arası uzarsa nikah memuru defter başında kuruyup kaldığı için tedavi masraflarını karşılıyorsunuz mecburen.

Bugün Gelinlik bakmaya gittim.Nisan kıyafetim kolları tuldu.Nikah elbisemde bunlar kendi tercihimdi.Simdi ben haziran ayında düğünüm olacak İzmir'de. Eşimin ailesi muhafazakar değil.Benim ailem muhafazakar.Bende açığım.Kisakollu giyerim.Akrabamin tanıdığı gelinlikçi olduğu için beraber gidelim dedik.Babam uzun olsun dedi babama itiraz ettim.Neyse benim benle yaşıt akrabamin gelini de geldi.Basi kapalı ben 4 mağazaya girdik uzun kol istemiyorum.Dedikce ikna etmeye çabaladı.En son ödeme yaparken babamda geldi.Babamda karismiyorum dedi.Simdi babam kapalı giyinmemi ister ama pekde abartmaz.Benim sectigim Gelinlik modelleri de öyle aşırı açık ta değil.Ee baban sevinsin tek çocuğusun onun benimseyecegi gelinliği giy.İleride pişman olursun falan.Dantelli gelinliklerde o kadar kapalı değil ki.Kolu kapalı göğüs dekoltesi var.Ben demeden sırti dekolte mi kalacak.Falan filan.Rahatsiz oldum.Gelinlikci provada ayarlarız dedi.Bende konuşamıyorum sürekli fikrini belirtiyor.Kibar bir şekilde isteğimi soylemeye çalışıyorum.En son bende geliyim provaya izin günüme ayarlayalım yaptı.Ve istemiyorsan rahatsız oluyorsa gelmeyim yaptı.Bu kişiyi kırmadan nasıl kendi isteğimi seçebilirim.
Bir düğünün olsa da hayırlısıyla😬.

Hatlarim karisti 🤭
Bakıyor kağıt üstünde evli. Düğün yok diye aynı eve geçmedi. Ama kaç kere boşanma konusu açtı. Arada büyük sorunlar mevcut

Siz yanlış yapmışsınız. Nisanliyken nikah kıyıp "nişanlı evliyim ben" diyecektiniz. Düğünü yapmadan resmi nikah geçerlilik kazanmıyor hiçbir şey bildiğiniz yok. Davulcunun davula vurduğu ilk tokmakla resmen evli evli olmuş oluyorsunuz. Atılan gobeklerle nikah dairesine sinyal gidiyor bunlar düğünü yaptı diye, nikah memuru mührü basıp kapatıyor defteri.
Nikahla düğün arası uzarsa nikah memuru defter başında kuruyup kaldığı için tedavi masraflarını karşılıyorsunuz mecburen.
Evlilik cuzdanimi kontrol edicem, gecerliliginden suphelendim 🤭

Jsjsjs bende aynı durumdayım ya Musonun uzmanı Nillev Nillev di herşeyi anlatıyodu, açıklıyodu anlıyodum. Bu nurpembenin kim biri aydınlatsın 🤣🤣
Is yerinden tazminat almak icin nikah kiymis kayinvalidesi esyalarini kendisi begenmis kendisi yasamaya basliyamadan evin salonunda kayinvalidesi oturup sigara iciyormus bir kac kez bosancam diyip ertesi gunu cinsellikle ilgili konu acabilen esine nisanlim diyen esinin kardesinin babasindan kalan maasa goz diken bir uyedir. Birde muhafazakar oldugunu dusunen baskalarina akil vermede dunya markasi.

Babayla gelinlik almaya gidildiği nerede görülmüş? Nişanlın uzakta madem,sevdigin- zevkine güvendiğin kız arkadaşını götürseydin. Niye sevmediğin akraba götürüyorsun?
Sırf konu açmak arkadaşın nişanından bugüne kadar olanları bildiğimiz için bunuda yazmayı unutmamış 😄

Bakıyor kağıt üstünde evli. Düğün yok diye aynı eve geçmedi. Ama kaç kere boşanma konusu açtı. Arada büyük sorunlar mevcut
Tövbe Ya Rabbim 🤭 ey resmen kocam ve dugune kadar ayri takilicam?!? Tam dugun yapacakken, maddi imkanlar terse dönüyor ve dugun yapamayinca noluyor?

Bu evlilik isi niye bu kadar komplikelestiriliyor ki?

Tövbe Ya Rabbim 🤭 ey resmen kocam ve dugune kadar ayri takilicam?!? Tam dugun yapacakken, maddi imkanlar terse dönüyor ve dugun yapamayinca noluyor?

Bu evlilik isi niye bu kadar komplikelestiriliyor ki?
Aynen ne saçmalık düğün olmadan aynı eve girmeme.. saçma Türk adetlerimiz

Belki ben garip düsünüyorum, ama tesettürlü birinin size (babanizin aslinda karsi oldugu bildigi halde) acik bir gelinlik tavsiye etmeyecegini hesap edebilirdiniz önceden. Heleki aileniz aslinda muhafazakar ise. Belkide acik gelinlik yakismadigi icinde uzun kollulari öneriyordur bilemeyiz. Bence kendiniz gidin. Akrabaginiza da gelmene gerek yok diyip gecin. Zor degil.

Back