Akraba

?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?

Hatlarim karisti
Bu üye nişanlı evli. Düğün olunca evli evli olacak. Bosanacagi kişi nisanlisiydi.

?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?

Hatlarim karisti

Jsjsjs bende aynı durumdayım ya Musonun uzmanı Nillev di herşeyi anlatıyodu, açıklıyodu anlıyodum. Bu nurpembenin kim biri aydınlatsın

Ben nisanliyken nisanli, evlenince evli oldum, demek farkli evlilik turleri varmis, ogrenmis oldum
Siz yanlış yapmışsınız. Nisanliyken nikah kıyıp "nişanlı evliyim ben" diyecektiniz. Düğünü yapmadan resmi nikah geçerlilik kazanmıyor hiçbir şey bildiğiniz yok. Davulcunun davula vurduğu ilk tokmakla resmen evli evli olmuş oluyorsunuz. Atılan gobeklerle nikah dairesine sinyal gidiyor bunlar düğünü yaptı diye, nikah memuru mührü basıp kapatıyor defteri.
Nikahla düğün arası uzarsa nikah memuru defter başında kuruyup kaldığı için tedavi masraflarını karşılıyorsunuz mecburen.

Bir düğünün olsa da hayırlısıyla.

Hatlarim karisti
Bakıyor kağıt üstünde evli. Düğün yok diye aynı eve geçmedi. Ama kaç kere boşanma konusu açtı. Arada büyük sorunlar mevcut

Evlilik cuzdanimi kontrol edicem, gecerliliginden suphelendim

Jsjsjs bende aynı durumdayım ya Musonun uzmanı Nillev di herşeyi anlatıyodu, açıklıyodu anlıyodum. Bu nurpembenin kim biri aydınlatsın
Is yerinden tazminat almak icin nikah kiymis kayinvalidesi esyalarini kendisi begenmis kendisi yasamaya basliyamadan evin salonunda kayinvalidesi oturup sigara iciyormus bir kac kez bosancam diyip ertesi gunu cinsellikle ilgili konu acabilen esine nisanlim diyen esinin kardesinin babasindan kalan maasa goz diken bir uyedir. Birde muhafazakar oldugunu dusunen baskalarina akil vermede dunya markasi.

Babayla gelinlik almaya gidildiği nerede görülmüş? Nişanlın uzakta madem,sevdigin- zevkine güvendiğin kız arkadaşını götürseydin. Niye sevmediğin akraba götürüyorsun?
Sırf konu açmak arkadaşın nişanından bugüne kadar olanları bildiğimiz için bunuda yazmayı unutmamış

Bakıyor kağıt üstünde evli. Düğün yok diye aynı eve geçmedi. Ama kaç kere boşanma konusu açtı. Arada büyük sorunlar mevcut
Tövbe Ya Rabbim ey resmen kocam ve dugune kadar ayri takilicam?!? Tam dugun yapacakken, maddi imkanlar terse dönüyor ve dugun yapamayinca noluyor?

Bu evlilik isi niye bu kadar komplikelestiriliyor ki?

Tövbe Ya Rabbim ey resmen kocam ve dugune kadar ayri takilicam?!? Tam dugun yapacakken, maddi imkanlar terse dönüyor ve dugun yapamayinca noluyor?

Bu evlilik isi niye bu kadar komplikelestiriliyor ki?
Aynen ne saçmalık düğün olmadan aynı eve girmeme.. saçma Türk adetlerimiz

Belki ben garip düsünüyorum, ama tesettürlü birinin size (babanizin aslinda karsi oldugu bildigi halde) acik bir gelinlik tavsiye etmeyecegini hesap edebilirdiniz önceden. Heleki aileniz aslinda muhafazakar ise. Belkide acik gelinlik yakismadigi icinde uzun kollulari öneriyordur bilemeyiz. Bence kendiniz gidin. Akrabaginiza da gelmene gerek yok diyip gecin. Zor degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…