- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.834
- 53
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?Ya sen de boşanacaksın biliyoruz inatla evleniyorsun evlen bakalım bakire hanım
Bu üye nişanlı evli. Düğün olunca evli evli olacak. Bosanacagi kişi nisanlisiydi.?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?
Hatlarim karisti
?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?
Hatlarim karisti
Ben nisanliyken nisanli, evlenince evli oldum, demek farkli evlilik turleri varmis, ogrenmis oldumBu üye nişanlı evli. Düğün olunca evli evli olacak. Bosanacagi kişi nisanlisiydi.
Siz yanlış yapmışsınız. Nisanliyken nikah kıyıp "nişanlı evliyim ben" diyecektiniz. Düğünü yapmadan resmi nikah geçerlilik kazanmıyor hiçbir şey bildiğiniz yok. Davulcunun davula vurduğu ilk tokmakla resmen evli evli olmuş oluyorsunuz. Atılan gobeklerle nikah dairesine sinyal gidiyor bunlar düğünü yaptı diye, nikah memuru mührü basıp kapatıyor defteri.Ben nisanliyken nisanli, evlenince evli oldum, demek farkli evlilik turleri varmis, ogrenmis oldum
Bir düğünün olsa da hayırlısıylaBugün Gelinlik bakmaya gittim.Nisan kıyafetim kolları tuldu.Nikah elbisemde bunlar kendi tercihimdi.Simdi ben haziran ayında düğünüm olacak İzmir'de. Eşimin ailesi muhafazakar değil.Benim ailem muhafazakar.Bende açığım.Kisakollu giyerim.Akrabamin tanıdığı gelinlikçi olduğu için beraber gidelim dedik.Babam uzun olsun dedi babama itiraz ettim.Neyse benim benle yaşıt akrabamin gelini de geldi.Basi kapalı ben 4 mağazaya girdik uzun kol istemiyorum.Dedikce ikna etmeye çabaladı.En son ödeme yaparken babamda geldi.Babamda karismiyorum dedi.Simdi babam kapalı giyinmemi ister ama pekde abartmaz.Benim sectigim Gelinlik modelleri de öyle aşırı açık ta değil.Ee baban sevinsin tek çocuğusun onun benimseyecegi gelinliği giy.İleride pişman olursun falan.Dantelli gelinliklerde o kadar kapalı değil ki.Kolu kapalı göğüs dekoltesi var.Ben demeden sırti dekolte mi kalacak.Falan filan.Rahatsiz oldum.Gelinlikci provada ayarlarız dedi.Bende konuşamıyorum sürekli fikrini belirtiyor.Kibar bir şekilde isteğimi soylemeye çalışıyorum.En son bende geliyim provaya izin günüme ayarlayalım yaptı.Ve istemiyorsan rahatsız oluyorsa gelmeyim yaptı.Bu kişiyi kırmadan nasıl kendi isteğimi seçebilirim.
Emin misin? Sonraki konuşarı tahmin edebiliyorum ama terbiyem müsade etmiyor yazmayaBir düğünün olsa da hayırlısıyla.
Offfff o da doğru yaEmin misin? Sonraki konuşarı tahmin edebiliyorum ama terbiyem müsade etmiyor yazmaya
Bakıyor kağıt üstünde evli. Düğün yok diye aynı eve geçmedi. Ama kaç kere boşanma konusu açtı. Arada büyük sorunlar mevcut?!?!? Simdi bu uye gelinlik bakmiyor mu?!? Yoksa eskisini bosanma asamasina gelip, yenisini bulup gelinlik olayina mi giristi?
Hatlarim karisti
Evlilik cuzdanimi kontrol edicem, gecerliliginden suphelendimSiz yanlış yapmışsınız. Nisanliyken nikah kıyıp "nişanlı evliyim ben" diyecektiniz. Düğünü yapmadan resmi nikah geçerlilik kazanmıyor hiçbir şey bildiğiniz yok. Davulcunun davula vurduğu ilk tokmakla resmen evli evli olmuş oluyorsunuz. Atılan gobeklerle nikah dairesine sinyal gidiyor bunlar düğünü yaptı diye, nikah memuru mührü basıp kapatıyor defteri.
Nikahla düğün arası uzarsa nikah memuru defter başında kuruyup kaldığı için tedavi masraflarını karşılıyorsunuz mecburen.
Is yerinden tazminat almak icin nikah kiymis kayinvalidesi esyalarini kendisi begenmis kendisi yasamaya basliyamadan evin salonunda kayinvalidesi oturup sigara iciyormus bir kac kez bosancam diyip ertesi gunu cinsellikle ilgili konu acabilen esine nisanlim diyen esinin kardesinin babasindan kalan maasa goz diken bir uyedir. Birde muhafazakar oldugunu dusunen baskalarina akil vermede dunya markasi.Jsjsjs bende aynı durumdayım ya Musonun uzmanıNillev di herşeyi anlatıyodu, açıklıyodu anlıyodum. Bu nurpembenin kim biri aydınlatsın
Merak etme bosanmaz daha ayni evin icine girdikten sonraki konularini okicazNolur boşanmasın yaaaa
Sırf konu açmak arkadaşın nişanından bugüne kadar olanları bildiğimiz için bunuda yazmayı unutmamışBabayla gelinlik almaya gidildiği nerede görülmüş? Nişanlın uzakta madem,sevdigin- zevkine güvendiğin kız arkadaşını götürseydin. Niye sevmediğin akraba götürüyorsun?
Bide başka üyelik acıp herseyi baştan yazarsaa aboooovvvvMerak etme bosanmaz daha ayni evin icine girdikten sonraki konularini okicaz
Siz yanlış yapmışsınız. Nisanliyken nikah kıyıp "nişanlı evliyim ben" diyecektiniz. Düğünü yapmadan resmi nikah geçerlilik kazanmıyor hiçbir şey bildiğiniz yok. Davulcunun davula vurduğu ilk tokmakla resmen evli evli olmuş oluyorsunuz. Atılan gobeklerle nikah dairesine sinyal gidiyor bunlar düğünü yaptı diye, nikah memuru mührü basıp kapatıyor defteri.
Nikahla düğün arası uzarsa nikah memuru defter başında kuruyup kaldığı için tedavi masraflarını karşılıyorsunuz mecburen.
Tövbe Ya RabbimBakıyor kağıt üstünde evli. Düğün yok diye aynı eve geçmedi. Ama kaç kere boşanma konusu açtı. Arada büyük sorunlar mevcut
Bir kere yapti da noldu yakalandi hemen artik yapmaz dicemde yapabilirde belli olmazBide başka üyelik acıp herseyi baştan yazarsaa aboooovvvv
Aynen ne saçmalık düğün olmadan aynı eve girmeme.. saçma Türk adetlerimizTövbe Ya Rabbimey resmen kocam ve dugune kadar ayri takilicam?!? Tam dugun yapacakken, maddi imkanlar terse dönüyor ve dugun yapamayinca noluyor?
Bu evlilik isi niye bu kadar komplikelestiriliyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?