- 17 Ağustos 2011
- 23.201
- 146.475
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Deveye 'neden boynun eğri' demişler, 'nerem doğru ki' demiş. Konu sahibinin hayata baktığı pencere, koca diye seçtiği insan, eşi dostu, kendine layık gördüğü hayat o kadar saçma ki, gelinlik bakmaya mahalle bakkaliyla bile gitse şaşırmam.Bu ne saçma bir gelinlik bakma Allah askina babayla gelinliğe bakanda sende gördüm.baba ne karisiir bu ne saçma fikir.o akrabanın ne işi var ayrıca yakın bir kız arkadaş yada kuzenle falan gitsene
Ablam dövseydin daha az acırdı be…Neden sasiriyorsunuz ki E elifnurbeyza 'ya hanimlar, kendisi kucuk bir Turk insani simulasyonu. Namus anlayisini sadece kadin cinselligi uzerinde yuruten, kendine muhafazakarim diyip aslinda muhafazakar degil ahlak bekcisi olan, iki yuzlu sozde toplum ahlakini benimseyip kendisi gibi olmayan butun kadinlari namussuz olarak nitelendirebilecegini sanan, farkli dusunce yapilarina saygi duymayi bilmeyen, degisime kapali, elalem ne derci, ataerkil kafasi olan bir kadin iste.
Ablam dövseydin daha az acırdı be…
Onun öyle kinci bir huyu yok millet neler neler dedi hala gelip konu açıp fikir soruyorBknz: Istedigini soyleyen, istemedigini isitir
Ben de eşimle evlenmeden önce aynı evde yaşıyordum kendisiyle.Ben nisanliyken nisanli, evlenince evli oldum, demek farkli evlilik turleri varmis, ogrenmis oldum
Onun öyle kinci bir huyu yok millet neler neler dedi hala gelip konu açıp fikir soruyor
Değişme kapalı olan insan niye burda konu açar anlamıyorumE dedim ya degisime kapali, sadece kendi dedikleri dogru saniyor diye. Yoksa 2023 senesinde kadinlarin bedenleri uzerinde ozgur iradesi ile sevisebilecek oldugu fikrine bu kadar kapali olup, hakaret etme hadsizliginde bulunabilir mi?
Türkler hakkında genelleme yapıyorsunuz böyle yazarakNeden sasiriyorsunuz ki E elifnurbeyza 'ya hanimlar, kendisi kucuk bir Turk insani simulasyonu. Namus anlayisini sadece kadin cinselligi uzerinde yuruten, kendine muhafazakarim diyip aslinda muhafazakar degil ahlak bekcisi olan, iki yuzlu sozde toplum ahlakini benimseyip kendisi gibi olmayan butun kadinlari namussuz olarak nitelendirebilecegini sanan, farkli dusunce yapilarina saygi duymayi bilmeyen, degisime kapali, elalem ne derci, ataerkil kafasi olan bir kadin iste.
İyi de eşimde evin geçimini yapıyor.Ayni evdeler bu insan eve hicmi para getirmedi azar azar insan çocuğumu evlendiricem onun eve getirdiği paradan demez mi ?
Orası öyle.Tabiki bakacak ama söylede durum var.Erkek çocuğu çalışır eve para getirir.Baba olsun olmasın ailesi düğününü yapar bizde.14 bin lira maas alıp 11 yaşından beri çalışan insanın sadece 50 bin lirası olur.Anneside çalışıyor.Kardesleri de.
Eskiden kızlar nisan atınca dul muamelesi görüyordu ben çocukken.
Ondan değil be.Agrinin alasını yaşarım.
En bakire o ya, oradan biliyorNereden biliyorsunuz; nasıl emin olabiliyorsunuz ?
Bekar, valla şu an kestiremiyorum ama kızım anne nikahıma sakın yırtık jean deri eldiven kombinle gelme diyor, çocuğum nasıl kayınvalidelik yapacağımdan çok nikahında giyebileceklerimden korkuyor, kendi nikahımda da gelinlikli değildim çünkü
Ahh işte bu! Musakka vecizeleri diye konu açmadan dön ne olurrrAa evet eşek gibi köfte yapacak
Aynen öyle insanlar kendi dünyaları kadar dünya kuruyorlar benceDeveye 'neden boynun eğri' demişler, 'nerem doğru ki' demiş. Konu sahibinin hayata baktığı pencere, koca diye seçtiği insan, eşi dostu, kendine layık gördüğü hayat o kadar saçma ki, gelinlik bakmaya mahalle bakkaliyla bile gitse şaşırmam.
Benim eski nişanlım düğünde pasta yerine baklava dağıtmak istedi. Ben de pasta istediğimi söyleyince kavga etmişti benle. Olay çıkarmıştı. Bağırmıştı vs. Zaten son görüşmemiş oldu o gün, nişan atmıştımben bazı yerleri kaçırdım veya anlamadım tatlı olayı nedir evli olanlar nişanlıyım yazmış bu iki konuyu anlamadım açıklarsanız sevinirim
Benim eski nişanlım düğünde pasta yerine baklava dağıtmak istedi. Ben de pasta istediğimi söyleyince kavga etmişti benle. Olay çıkarmıştı. Bağırmıştı vs. Zaten son görüşmemiş oldu o gün, nişan atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?