- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Niye liseye gitmedi?Ailesi okumaya mı izin vermedi?Ortaokul mezunu olduysaniz.Aile zorba evden mi kacacaktiniz.Meslek te yoksa.Ben 13 14 yaşında bir kızın annesinin kapının önüne izin vermediğini gördüm.Dayin kızar yaptı.Kendi kapılarının önüne.
Herkes siz değil işte.Ayri bekar evine çıkmaya izin vermeyen aileler , kızınin çalışmasını istemeyen anne babalar ya daha neler neler.Otursunlar evde koca yolu gozlensin isteniyorlar
Kız sen korkmuyor musun?Kaygılanmıyor musun?Benim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.
Size de yapacak.Aynı eve girince evlenmeden önce bilmiyordum yazmayın.Benim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.
Benim esimde küçükken kızkardeşinin bebeginin kafasini camda sikistirip bagirtirmis kizkardesini, bu gelip benim kafami camda sikistirabilir anlamini tasimiyor, kardesler genelde kavga dövüş büyüyor. Sen adamdan o enerjiyi aldiysan bilemem amaBenim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.
Bunların çevrelerindeki erkekler toksik maskülen sınıfına giriyor. Öküz demeye bile dilim varmıyor çünkü öküz duygusuzluk sembolüdür. Bunlar sanılanın aksine epey duygusallar, güçsüzler, duygu durumunu yönetmekten aciz zavallılar.Hiçte bile.Gözünü oyarım o adamın.Benim eşimin öyle öfke sorunu yoktur,sabırlı adamdır.Ama öyle bir şeyi aklından bile geçiremez.Onu evden atıp,boşayacağımı bilir.
Kiz kardeşini dövdü diye sizidemi dövecek kadina el kaldiran erkez aciz insandirBenim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.
Bi tane dağ ayısı tarafından seçilip anasının camını silmekten daha iyidir.Kandirilmadan yatanlar orsbu, demek alninin ak olmasi icin illa hayatina Nuri Alço'nun girmesi gerekiyor
Pembişin çevresindeki hiç kimse normal gelmiyor bana. Pembiş başta. O yüzden her şey olabilir.Benim esimde küçükken kızkardeşinin bebeginin kafasini camda sikistirip bagirtirmis kizkardesini, bu gelip benim kafami camda sikistirabilir anlamini tasimiyor, kardesler genelde kavga dövüş büyüyor. Sen adamdan o enerjiyi aldiysan bilemem ama
Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.Size de yapacak.Aynı eve girince evlenmeden önce bilmiyordum yazmayın.
Yine de anlayamıyorum katip.Dayakla bu erkeklerin ellerine ne geçiyor?Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz ki?Bunların çevrelerindeki erkekler toksik maskülen sınıfına giriyor. Öküz demeye bile dilim varmıyor çünkü öküz duygusuzluk sembolüdür. Bunlar sanılanın aksine epey duygusallar, güçsüzler, duygu durumunu yönetmekten aciz zavallılar.
Dovsun mu sence?Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Niye taksın ki?Dayak yeyip,benim abimi seviyorum mu diyecek?Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Kafamı duvara vurmama az kaldı siz devam edinŞimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Valla ben de düşünmüyordum ama çıktı. Ya Allah aşkına siz hangi burçsunuz çok merak ettim ilk kez bu kadar takıntılı biri görüyorumZar cesitlerini biliyorum.Ama benim esnek olabileceğini düşünemiyorum.
Benim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.
Cünkü adamin pipisi olmasi onu o kizkardesten yüksek etmiyor. Birde simdi dövmüyorum diyor. Sanki daha önce de el kandirmaya hakki vardiŞimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Acizler çünkü. Bir kadının saygısını kazanmak için başka donanımları yok.Yine de anlayamıyorum katip.Dayakla bu erkeklerin ellerine ne geçiyor?Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz ki?
Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Bi tane dağ ayısı tarafından seçilip anasının camını silmekten daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?