Akraba gitme kalma meselesi

ablam kaldı ama başka zaman hayır derse problem çıkacak gibi diyor.
Ablanız neden problem çıkarmayı düşünmüyor? Zorunlu bir durum olmadıkça akraba evinde kalmak nedir? Eniştenizin İçkisi sigarası yok diye, ablanız tüm akrabalarını tavaf etmek zorunda mı? Bazen, bazı kadınlara çok şaşırıyorum...

Ablam sorun çıkardı ben kalamam dedi hdi kırk yılda bir anca belki dedi. Ama adam madem başka yerde uyuyamıyorsun tatilde gitmeyiz o zaman diyor yani sorunu o cikariyor

Ablam sorun çıkardı ben kalamam dedi hdi kırk yılda bir anca belki dedi. Ama adam madem başka yerde uyuyamıyorsun tatilde gitmeyiz o zaman diyor yani sorunu o cikariyor
uyuyamiyorum diyen akrabalarima bunu ben de diyorum. Ama benim ki zorunlu durumlarda.
Uyuyamiyorum demeyecek, istemiyorum diyecekti

Ablaniz kac yasinda?
Kisa mesafe de istegim disinda, sorun cikacak diye, surekli olarak baskasinin evininde kalamam.
Cikacak sorun ciksin, ak ile kara belli olsun.
30 yasinda ablam kalamam dedi ben kalırım o zaman çok nadir dedi. Başka yerde kalamayan tatilde nasıl kalıyor diyor

Ablaniz kac yasinda?
Kisa mesafe de istegim disinda, sorun cikacak diye, surekli olarak baskasinin evininde kalamam.
Cikacak sorun ciksin, ak ile kara belli olsun.
ilk sevgililik doneminden beri vermesi gereken tepkiyi vermeyip, diledigini dile getiremeyip herseyi hali altina süpürüyorlar, aman kavga çıkmasın diye korkudan . sonra "nisanliyken hic sorunumuz yoktu evlenince böyle oldu", "evliyken hic kavga bile etmezdik iki cocuktan sonra bir anda böyle oldu"
e her seyi alttan aldigin icin o zamanlar kavgasiz gecmis olamaz mi?
en guzeli sınırları bastan cizmek- isine gelmeyenle de ne olacaksa ne karar verilecekse erkenden vermek

Haklısınız ama eniştem resmen numara yaptı hiç böyle şeylerden bahsetmedi evlenince aileci oldu adam biz de anlamadık.

Haklısınız ama eniştem resmen numara yaptı hiç böyle şeylerden bahsetmedi evlenince aileci oldu adam biz de anlamadık.
hic inanmadım. nisanlilik doneminde nasıl saklayabilir ki akrabaci aileci oldugunu bir jnsan? aman dayimin gönlü hos olsun, aman yengem, annemin istediği su bu elbet demistir bu kadar akrabaci adam. sadece bazi kadinlar nisan suresinde bir seyi görmek istemiyorlar. benim arkadasim soz yüzüğü secerken bile kaynanasi eslik etti mesela. fiyati kadin sordu, kadin pazarlik yapti, kadin son karari verdi. bu bir yoldaki isaretttir. ama arkadasim hic gormedi yüzüğü secmenin mutluluguyla. sonra evlendi "herseyi annesine soruyor, annesinden onay aliyor" diye yakınmaya başladı.
sasirtmayan sonuc.
kkda da biraz gezerseniz gorursunuz. esi "evlendikten sonra bir anda anneci olan" kadinin eski konularina giriyoruz aslinda esi en basindan anneci, goz gore gore gumbur gumbur gelmis. sadece adam "sen haklisin askim, ama iste o da hevesli. bosver oyle olsun ne olacak" diye agzina bal caldigi icin kadin adamin kendi tarafinda oldugunu sanmis vs
eminim ablan nisanliyken kk acsa buraya yazsa sayfalarca kadin derdi "bu nasil adam, cok aileci" diye

Aynen yengec ..benim sakin bir yapim var, cogu seye de uyarim normalde.
Sevgililik donemimiz de boyle rahat gecti.
Evlendik, esim sunu soyle yap(emrivaki yapmiyor da isteklerini belirtiyor) , baktim o soyluyor ben de soylemeye basladim. Yeri geldiginde tabi, soyle yapamam,boyle olmaz,sunu severim gibi.
Yani ben sinirlarimi soylemezsem ,karsimdaki nereden bilecek
Simdi gayet uyumlu bir ciftiz

E mantıklı ama, evinden başka yerde uyuyamıyorsa tatilde de uyuyamaz. Ablanız sorun çıkarmıyor ki bahane buluyor. O bahaneler de bumerang gibi kendine dönüyor. İstemiyorum deyip kestirip atarsa sorun kalmaz.

bence de oyle olmasi gerekiyor. sevgilime bir tatilde gicik oldum. maddi bir konu - dile getirmeye utanacagim ve yanlis da anlayabilecegi bir seydi. ama ben de cidden gıcık oldum yani,konusamayinca icimde büyüdü.
en son dedim "birbirlerinin canını sıkacak konulari konusmaktan kaçtığı için hiç kavga etmeyen ve kendisini iyi bir iliskide oldugunu zanneden ciftlerden olmak istemiyorum" diye konustum rahatladim ama cidden oyle cok cift var, aman yanlış anlamasin, ne gerek var simdi bunu soylemeye, neyse neyse susayim, ay üzülür, yanlis anlar oyle dersem diye diye korkup tartismasi gereken hicbir konuyu tartışmıyorlar . sonra "biz iyi ciftiz" sanıyorlar. oysa madem devam etmeye niyetin var sümenalti etme paylas. karsindaki icin bu büyük bir seyse zaten senden sogsun, ya da cozemiyorsaniz zaten ayrilin. ama bunu bastan yapmak lazim. susup susup coluk cocuktan sonra iyice dolup sınır cizmeye calismak daha zor

Valla dizi film izlerken bile , aaa ben olsam soyle yaparim , boyle olur diye soyluyordum hep
Yeri geldiginde tepki verilmezse , adam nereden bilsin.
Iyi yapiyorsun sende
Kibarca soylenince de yanlis anlasilacsk pek bir durum yok.

Bazi seyleri , es cok abartiyorsa, yolu acik olsun yani.
Evlilik,orta yolu bulma durumu.konusarak cozecekler.
Cok istoyorsa esi arada tek gitsin ama bunu gorev gibi yapmasin.
1 saatlik mesafe de , kalmak mantiga uymuyor pek.

Yerini yadirgiyorsan tatile de gitmeyelim mi diyor
Vay çakal
Ne anliyormus 1saatlik yola gidip milletin yorganina sarilip uyuyunca
Ablaniz biraksin gitsin kalsin gelsin tek basina napiyorsa yapsin cins

Yerini yadirgiyorsan tatile de gitmeyelim mi diyor
Vay çakal
Ne anliyormus 1saatlik yola gidip milletin yorganina sarilip uyuyunca
Ablaniz biraksin gitsin kalsin gelsin tek basina napiyorsa yapsin cins
Evet çok çakal bir düşünce. Bu kadar icice yaşanır mı bilemedik biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…