İnanın kalır yani o derece öyle alışmışlar hayır demezAblanızda kendi akrabalarında kalmaya götürsün kocasını
Haklısınız bize de garip geldiNe ilginç insanlar varmış derim
Yani en son ben de öyle dedim kendisi kalsın dedimAblanızı zorlamıyorsa kendi kalırsa kalsın.
Çok mantıklı benceAblanızda kendi akrabalarında kalmaya götürsün kocasını
çekilmez gerçekten ama ayda bir iki kadeh içip sarhoş olmayan adama içkici denmez, keşke içen herkes öyle içse...Aileci olacağına içkisi olsa daha iyi sanki ama burada nedense en berbat özellikleri bünyesinde toplayan adamlara alkol almıyor diye yazıyorlar.
Arada ayda bir karısıyla arkadaşlarıyla iki kadeh içip, sarhoş olmayan adam şu enişteden bin kat iyidir.
Ben kaynanama yılda toplam on gün kalıyorum. Adam amcasına halasına götürüyor. Çekilir mi bu ya
Kaynana ile aynı sehirdelerSu devirde kumarbaz olmayan adama denk gelmis, bence tatli dille cozebilir ablaniz. Mutluluklar
Ekleme: icim curudu burda kumarbaz adamlari okumaktan, onlardan kotusu yok galiba diye aileci adama oykunur olduk.
Bu arada amcada bu kadar kaliniyorsa kv/kp ikilisinde ne kadar kalınıyor, onu merak ettim ben
Ha bunlar surekli sehir disina cikip yatiya mi gidiyorlar, ne issizlik, eniste beye para ve huzur batiyor herhalde.Kaynana ile aynı sehirdeler
Valla biz karı koca ana baba dayı amca teyze hala komple içeriz. İçmeyi severiz. Her haftasonu da mutlaka bir iki kadeh içeriz. Ne evimizde ne dışarda bir taşkınlığımız yok. Neden olsun? Her hangi bir adli olayımız olmadı yani, küfür bile etmeyizçekilmez gerçekten ama ayda bir iki kadeh içip sarhoş olmayan adama içkici denmez, keşke içen herkes öyle içse...
Benim eşim aileci eş sıralamasının üstlerinde yer alır yine de keşke aileci olacağına içkici olsaydı demem, Allah düşman başına, içkici insanla yaşamak çok fena... Kocası gitsin arada bir kalsın kadını zorlamıyorsa sorun yok. "Kocan nerede sen de orada" lafına çok sinir olurum. Tek şansım iyi ki eşimin ailesi öyle diyen insanlar değiller. Ben de gidip kalmam, hem yaşlandıkça kendi evimi ve düzenimi daha çok arıyorum.
Evet ablam ile kaynana aynı sehirdeler zaten böyle akrabaları var 1 saat uzaklikta oraya gidince kalıyorlar 1 gece falanHa bunlar surekli sehir disina cikip yatiya mi gidiyorlar, ne issizlik, eniste beye para ve huzur batiyor herhalde.
Burada eleştirilecek bir şey yazmadım fikir istedim ben özelliklerini de saydım.Hmmm, demek içkisi sigarası yok. E mükemmel adamı bulmuş ablanız. Akrabasına da katlanacak artık.
Siz dediniz ya aileci olacağına içkici olsa daha iyi diye, yani ben de bağlantıyı anlamadım ama ben siz öyle deyince içkici olması hiç iyi değil dedim. Siz içkici değilsiniz, siz sosyal içicisiniz. Öyle içmekte bir sakınca yok tabi ki.Valla biz karı koca ana baba dayı amca teyze hala komple içeriz. İçmeyi severiz. Her haftasonu da mutlaka bir iki kadeh içeriz. Ne evimizde ne dışarda bir taşkınlığımız yok. Neden olsun? Her hangi bir adli olayımız olmadı yani, küfür bile etmeyiz
Bu bağlantı biraz komik yani.
Ayrıca sizin kocanız mesela garip ötesi bir adam. Sizinki gibi bir kocayı ben çoktaaan boşamıştım. Şu anda da ayrı yaşıyorsunuz. Hiç çekemem.
Kocamla şarap keyfi yapmayı tüm bu saşmalıklara tercih ediyorum
Sizin kocanızın aşırı sosyalliği, tuhaflıkları yetmez gibi bir de şimdi ayrı şehiri çıktı. Hem de ailesi için. Bu benim için net boşanma sebebi. Dediğiniz gibi bekar gibi yaşayacaksam evli kalmamın sebebi yok derdim.Siz dediniz ya aileci olacağına içkici olsa daha iyi diye, yani ben de bağlantıyı anlamadım ama ben siz öyle deyince içkici olması hiç iyi değil dedim. Siz içkici değilsiniz, siz sosyal içicisiniz. Öyle içmekte bir sakınca yok tabi ki.
Hayatıma yeni birisini sokmaya niyetim olsaydı ya da hayatımla daha iyi bir şey yapacak olsaydım boşardım da. Şimdi ayrı yaşıyoruz, boşarsam da ayrı yaşayacağız yani o bağlamda bir şey değişmeyecek.
1 saat uzaklıkta dayısı yakınmış. Madem evlendi, niye sürekli dayısına, ailesine gidiyor, ailesine bağımlı olan , düşkün olanlar evlenip de kadınların başını yakmasın ya. Ablanı niye yalnız bırakıyor , öyle şey mi olur canımHanımlar merhaba bu sefer size ablam için yazıyorum. O da ne yapacağını bilemedi ve buraya bir soralım fikir alalım dedik. Eniştem akrabalariyla çok sık görüşen birileri aile olarak. Yalnız şöyle bir durum var ki bize göre pek sınır bilmezler. Evlerine 1 saatlik uzaklıktaki dayısı ve ailesi var onlara gidiyorlar yani ayda 1ya da 3 kere diyeyim.Kaynanasi falan orda kalıyorlar gidince eniştem ablama sen de kal kocan nereye sen oraya diyor sorun şu ki ablamda kalır ama kırk yılda bir yani pek başka yerde uyuyamıyor.Enistem ise bu konuda ısrarcı yani diyelim ki ablam kaldı ama başka zaman hayır derse problem çıkacak gibi diyor. Eniştem evin içinde ablama çok yardımcı içkisi sigarası olmayan birisi. Ama aileci ne yazık ki. Ablamda yeri gelip kalabilcegini kırk yılda bir olursa diye söylemiş. Uzak olsa kalınır yakin yerde niye kalayım diyor, bir de enistem sen gelmek istemezsen ben bazen 1 gece gider kalırım demiş asıl problem bu insan eşini bırakıp akrabasında kalır mı hiç siz ne dersiniz.