- 3 Ekim 2007
- 3.599
- 952
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
ensest ile akraba evliliği aynı şey değildir. terimlere dikkat edelim lütfen.
ben akraba evliliğine sıcak bakmıyorum. bilimsel olarak sakıncaları ortada.
riske girmeye gerek yok.
bazı kuzenler kardeş gibi büyüyor,onlar arasında bu duygular zaten olmaz.
Canım gerçekten ilginç ve üzücü bir durum .Konuyu açarken toplumda bu tür örneklerin olduğunu bilerek açtım . Olmayacak şey değil ,ben birçok kişiden yaş olarak büyüğüm ve bu tip olaylara denk geldim .Sakıncalarından biri senin de dediğin gibi ailelerin arası açılıyor .Örneğin kız istemiyor çünkü birlikte büyüdüğün insana o gözle pek bakamıyorsun .Karşı taraf seviyor ,ama sen istemiyorsun diye suçlanıyorsun .Hatta aradan yıllar geçse bile o düşmanlık kalıyor .Sende ilerde göreceksin ki bu durum her zaman kuzeninle aranda bir duvar örecek hatta ilerde evlendiğiniz zaman karısı kuzeninin sana aşık olduğunu öğrenirse sana düşman olacak .( umarım yanılıyorumdur)Yani sen istesen bile maalesef hiçbirzaman o güzel akrabalık bağını kuramayacaksın .Burada suçlu kim bilemiyorum ama eğer kendi kendine oluşan bir aşksa kimsenin hatası yok .Anne baba yönlendirmesi varsa suçlu aileler derim canım ,sevgiler ...Şenizkızlar sakın büyük konuşmayın benim bu yüzden başıma gelmeyen kalmadı..
benim kuzenim yurtdışında senede bir gelirler ..
busene geldiklerinde baya yakınız sürekli görüşüyoruz 4-5 gün kesintisiz bizde kaldı kendi bizde kalmak istedi evlerinde değilde sonra biz bunlarla sabahlara kadar muhaberr gırgır oturuyoz .. çocuga bir anda birşeyler oldu yemek yemiyo evde odalara çekliyo düşününü yüzüme bakarak ağlıyooo.. çıkıyo balkona saaattlece oturuyo annesi korkuyo buna ne oldu diye bide geliyokiii yüzü kıpkırmızı ağlamış:..
sonunda ne oldu bana söylediii 5 senedir seviyorum diyeee.. olamaz dedim mahvoldum yaa..
çocuk yurtdışına gitti baktım oalcak gibi değil ben sözlenecem dedim ailem başka biriyle sözlencek dedi aileler girdi devreye sonunda kuzenim başka biri oldugunu öğrenince intihar etti .. Şuan yaşıyor kurtarıldı amaa ağır depresyon geçiriyorr 26 kilo verdi bu olayda..
okadar üzücü bir durumki anlatamam okdar seviyorum kuzenimiki anlatamam ama içim yanıyo ve ne arayıp halini sorabiliyorum nede başka birşey..
aileside oğlumuzu bu hale soktun deyip bana küsler... ilk duyduklarında çok sevindik nişanlayalım bunları diyorlardı şimdi isee hayatını mehvetmişim oğullarınınnn
kızlar sakın büyük konuşmayın benim bu yüzden başıma gelmeyen kalmadı..
benim kuzenim yurtdışında senede bir gelirler ..
busene geldiklerinde baya yakınız sürekli görüşüyoruz 4-5 gün kesintisiz bizde kaldı kendi bizde kalmak istedi evlerinde değilde sonra biz bunlarla sabahlara kadar muhaberr gırgır oturuyoz .. çocuga bir anda birşeyler oldu yemek yemiyo evde odalara çekliyo düşününü yüzüme bakarak ağlıyooo.. çıkıyo balkona saaattlece oturuyo annesi korkuyo buna ne oldu diye bide geliyokiii yüzü kıpkırmızı ağlamış:..
sonunda ne oldu bana söylediii 5 senedir seviyorum diyeee.. olamaz dedim mahvoldum yaa..
çocuk yurtdışına gitti baktım oalcak gibi değil ben sözlenecem dedim ailem başka biriyle sözlencek dedi aileler girdi devreye sonunda kuzenim başka biri oldugunu öğrenince intihar etti .. Şuan yaşıyor kurtarıldı amaa ağır depresyon geçiriyorr 26 kilo verdi bu olayda..
okadar üzücü bir durumki anlatamam okdar seviyorum kuzenimiki anlatamam ama içim yanıyo ve ne arayıp halini sorabiliyorum nede başka birşey..
aileside oğlumuzu bu hale soktun deyip bana küsler... ilk duyduklarında çok sevindik nişanlayalım bunları diyorlardı şimdi isee hayatını mehvetmişim oğullarınınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?