AKP'li Dudu Özkal'dan çocuk istismarı yorumu: Herkes çocuğuna sahip olabilseydi bu sapkınlıklar yaşa

Muhtemelen bunlar "kadinin yeri evidir" anlayisinin eline beylik gecmis halleri.. bir diger degisle hik deyicinin pik deyicileri.. ben bu tiplerin kendilerine ait bir dusunceleri olduguna inanmiyorum.. yagmur nereye yagarsa tarlayi oraya goturen tipler bunlar..
İyi de ofişim kadının evi yeriyse madem bu bayan neden çalışıyor? Ben de bunu anlayamadım. Bir hareketi savunuyorsan öncüsü olacaksın. Değişim önce kendinden başlar derler. :mapus:

Peki ben başörtülü olmayan bir kadın böyle sacmaladiginda yok arkadaş bunlara çocuk emanet edilmez desem haklı olur muyum? Neden herkesi aynı kapta eritme merakiniz anlamıyorum. Böyle vizyonsuz çapsiz birinin soylediklerinin ceremesini neden biz cçekiyoruz? Asla kabul etmiyorum bu tavri. Bunun gibiler yüzünden de bu görüntüden utanacak değilim. Ben böyle capsizlar için değil allah rizasi için kapandim.

office office sen de bu utanç duygusuyla yaşamak zorunda değilsin bence.

başörtülü olmayan kadınkardan böyle bir saçmalık duydunuz mu?
3 sene önce başörtülü bacımın üstüne işediler diye ağlayıp zırlayanlara inanıp tüm gençleri terörist din düşmanı ilan eden zihniyete tepkinizi gösterin o günden sonra kimse başörtülülere inanmıyor farkında mısınız? gerçekten başlarına bir iş gelse haa tabii tabii deniyor.
o vizyonsuz çapsızlara oy verdiğiniz için sanırım ceremesini çekiyorsunuz.

Sinirden bilgisayarın ekranını kırıcam valla,ne saçmalıyor bunlar ya .Gün geçmiyor ki saçma bir şey söylemesinler .
Abi kullanın şu kafanızın içindekini,boşa konmadı o

Sinirden bilgisayarın ekranını kırıcam valla,ne saçmalıyor bunlar ya .Gün geçmiyor ki saçma bir şey söylemesinler .
Abi kullanın şu kafanızın içindekini,boşa konmadı o

Gayet guzel kullaniyorlar bomb, hinlige nasil çalışıyor kafalari. Inancini siyasete malzeme yapıyor bir güzel. Verir alemlerin rabbine hesabını bir gün elbet.

Yine bir akpli vekil ve yine bir saçma sapan akıl almaz bir yorum.
Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamakta inanın zorluk çekiyorum.
Bunlar değil mi bizim halkı temsil eden türkiyenin büyük bir çoğunluğu bu yetkiyi vermedimi bunlara

Ben bu tip insanlarin beni temsil etmesini istemiyorum. Kendini bilmez şuursuz aklını peynir ekmekle yemiş yaratıklar.

Beni evlatlarımı bu zihniyete mahkum edenleri asla affetmeyecegim:KK12:

office office sozlerin çarpıtılmış yine. Ama +1 . Başı örtülü olarak su insanliktan nasibini almamislarla ayni goruntude olmaktan utaniyorum. Başımın örtüsünü kirletiyorlar pislik zihniyetleriyle.

ne kadar komik değil mi karanfilim, sanki kendi tercihi çok süpermiş gibi (bakınız konu başlığı) bir de bana tavsiye vermiş :KK53: şaka gibi ya.. biiizz çarpıtmayı sizden öğrenecek değilik :KK53:

İyi de ofişim kadının evi yeriyse madem bu bayan neden çalışıyor? Ben de bunu anlayamadım. Bir hareketi savunuyorsan öncüsü olacaksın. Değişim önce kendinden başlar derler. :mapus:

çalışmıyor ki sorunlum.. onun görevi yağmur nereye giderse tarlayı oraya taşımak :) aman aman ne öncü olsunlar ne soncu, böyle açıklamalar yapıp gündeme gelsinler yeter.. Allah korusun böyle düşünenleri daha tepelere falan çıkartırlar aman aman..

çalışmıyor ki sorunlum.. onun görevi yağmur nereye giderse tarlayı oraya taşımak :) aman aman ne öncü olsunlar ne soncu, böyle açıklamalar yapıp gündeme gelsinler yeter.. Allah korusun böyle düşünenleri daha tepelere falan çıkartırlar aman aman..
Yani şeriat deniyor, dini hukuk deniyor onda kadının yeri nerede belli zaten. Ben de oradan yürüdüm işte ofişim. :)

.

Ben Dudu Hanımın şahsına oy vermedim .

Mesala yaşadığım ilde Akp Belediye Başkanına da vermedim .

Ya da farzet Bakanlıklar için ayrı ayrı oy versek Sema Ramazanoğluna ... Nabi Avcıya ... gibi gibi oy vermem .

Genellemeleri sevmem demiş miydim demiştim :KK51:

Siyasetinin cilveleri bunlar saraylım , içerde çok çürük elma var ve Akp temel prensibide geleneğe uydu , kol kırılır yen içinde kalır dedi , savundu kucakladı .

Çok yanlış . Ben olsam hepsini ihraç ederdim .

Gel sen bana oy ver :rapci:

Benim oyum sana aus :)))

Bunun aklini vermek senin haddin degil be kelebekcik.. sen ve senin gibilerin secimleriyle idare edilmekten de utaniyorum.. ve yine sen ve senin seciminde ki bu gibi adamlarla ayni kulvarda gorunmekten de utaniyorum.. dogru olan yol benim yolum, sadece allah dedigi icin yolunu bulacagini dusunenlerin degil..

Dipsiz not: her zamanki gibi manipule etmissin.. kim dedi ki bas ortumden utaniyorum diye.. yemin ediyorum biktim sizden ya..
Kelebek kim ya ne yazmış görünmüyor silmiş mi yazdığını ?

He ben göz ardı etmisim kelebegi ondan gormemisim :KK70: pardon

Ayyy yeter yeter yeter. Tek cümlede istismar edenlere laf edin, istismarcılar çoğaldı, buna çözüm bulalım diyin. Tek kelime ya tek kelime.

Be kadın, çocukların ailelerini hapse atsak tatmin olur musunuz? Ne de olsa onlar suçlu.

Yarın öbür gün senin çocuğunun başına ne geleceğinin garantisi var mı? Bu nasıl büyük konuşmak, nasıl edep yahu? Çocuğu tacize uğrayan her aile çocuk yetiştiremeyen beceriksiz mi? Bi siz mi güzel ahlaklı çocuk yetiştirirsiniz? O vakfa dini açıdan güvenip çocuk yollayan ailelerde sizden değil miydi? Sizinle aynı yolun yolcusu değil miydi? Şimdi onlar tükaka mı oldu?

Evet ben de dini inancı olan, elinden geldiğince kötüden sakınan biriyim ama dini inancı sağlam olmayanlar kötüdür demek ne demek yahu? Ya da bunu ima etmek. Ateist olup diğer her canlının hayatına saygılı olan birçok insan tanıdım. Dini açıdan ters düşsem bile, insani açıdan takdir ettiğim birçok arkadaşım oldu. Tersi olarak da din din deyip, milleti dolandırmaya çalışanı da gördüm.

Pislikleri sümen altı etmek tek bildiğiniz, bundan Allah razı sanıyorsunuz dimi? Tövbe bişey dicem şimdi de günaha girmek istemiyorum sizin gibiler yüzünden.

Herşey,tüm bu duyar kasmalar kendi çocuğuna kendi yakınına gelene kadar.. İnsani bir olayı o zamanda aynı sakinlikle ve kararlılıkla söyleyebilecekmisin böyle. Ki gerçekten bu kadar normalleştire Normalleştire kendi çocuğunuza yapılması kaçınılmaz. Bir amip gibi yuta yuta büyüyor bu pislikler çocukları.

X