Yalovada kesilen agaclarla ilgili muharrem ince dun halk arenasinda saglam kapak yapmisti oysa :)
Chp doneminde yol icin kesilen agaclara isyan edip, akp doneminde yapilan dortyol icin pankart asilmis. HUKUMETIMIZE TESEKKURLER... Diye. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu. Bi de bunu reklamda kullanmislar utanmadan...
Tabi su altı canlıları yaşamıyor zaten. Düz beyin.
sağlık ocağına oğlumu götürdüm,antibiyotikle tedavi etmeye çabaladı..oğlum ishal oldu yan etkiden,ishal ilacı yamadı kilo kaybetti..sonra özele götürünce iğnelerle düzeldi..Şu reklamı da sevdim hayal dünyaları ne karar geniş.
Avrupayı geçmişiz sağlık Sektöründe ya la
bizim sağlıkta uğradığımız haksızlığa avrupa uğrayamaz hakları var mahkemeye giderler hakları aranır biz öylemiŞu reklamı da sevdim hayal dünyaları ne karar geniş.
Avrupayı geçmişiz sağlık Sektöründe ya la
Bütün AKP reklamlarının sonuna bundan koymalılar.
Reklamın sonunu izledin mi cry?sağlık ocağına oğlumu götürdüm,antibiyotikle tedavi etmeye çabaladı..oğlum ishal oldu yan etkiden,ishal ilacı yamadı kilo kaybetti..sonra özele götürünce iğnelerle düzeldi..
kendim gittim bir şeyin yok ilaç içmeye çok meraklı bizim halkımız dedi,3 gece sabaha kadar öksürdüm,tekrar gittim direkt iğne verdi 6 tane,zaturre olacaktım nerdeyse çocuğumda..külahıma anlatsınlar
bizim sağlıkta uğradığımız haksızlığa avrupa uğrayamaz hakları var mahkemeye giderler hakları aranır biz öylemi
sağlık ocağına oğlumu götürdüm,antibiyotikle tedavi etmeye çabaladı..oğlum ishal oldu yan etkiden,ishal ilacı yamadı kilo kaybetti..sonra özele götürünce iğnelerle düzeldi..
kendim gittim bir şeyin yok ilaç içmeye çok meraklı bizim halkımız dedi,3 gece sabaha kadar öksürdüm,tekrar gittim direkt iğne verdi 6 tane,zaturre olacaktım nerdeyse çocuğumda..külahıma anlatsınlar
gülaycım,ishal ilacı yada vitamin vermedi neden vermedi bilmiyorumTürkiye'de de hasta haklarına şikayet ediliyor. Devlet memuruna devlet memurunu şikayet ediyorsun. Aynen hırsıza hırsızı, katile katili şikayet etmek gibi birşey bu uygulama.
Doktor açısından senin iyileşmenin bir önemi yok. Onlar için önemli olan döner sermayeden iskender sermayeden alacakları.
Hem antibiyotikler ishal yapar zaten. İshal hastasına antibiyotik verilmez verilmesi gerekirse de vitaminlerle beraber verilir.