AKP reklamında ‘doğa hassasiyeti': Ne ağacı Neriman?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
AKP’nin genel seçimler için seri halinde hazırladığı reklam filmlerinden ‘İzmit Körfezi’ne yapılan köprüyü anlatan videoda köprü inşaatı için ağaç kesilmeyeceği söylenirken, CHP’li Yalova Belediyesi’nin köprülü kavşak projesi için 158 ağacın kesilmesi hatırlatıldı.

‘Yeni Otoyollar’ isimli reklam filminde, İzmir’den İstanbul’a gitmeyi düşünen iki kadının diyaloğu şöyle gelişiyor:

– “Dünyanın en uzun asma köprüsünü yapıyorlar Körfez’e. Sadece altı dakikada karşıdasın.

– Eee… Yine ağaçlar kesilecek.

– Ne ağacı Neriman. Denizin üzerine yapıyorlar köprüyü. Hem o ağaçlar Yalova’da kesildi. O zaman niye sesin çıkmadı?”
http://www.diken.com.tr/akp-reklaminda-doga-hassasiyeti-ne-agaci-neriman/

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalovada kesilen agaclarla ilgili muharrem ince dun halk arenasinda saglam kapak yapmisti oysa :)
Chp doneminde yol icin kesilen agaclara isyan edip, akp doneminde yapilan dortyol icin pankart asilmis. HUKUMETIMIZE TESEKKURLER... Diye. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu. Bi de bunu reklamda kullanmislar utanmadan...

buldum fotografı.. kuzenelr yalovada onlar paylasmıstı gecen gun..
vah yalovam kapanın elınde kalıyo.

Tabi su altı canlıları yaşamıyor zaten. Düz beyin.

Şu reklamı da sevdim hayal dünyaları ne karar geniş.
Avrupayı geçmişiz sağlık Sektöründe ya la
Bütün AKP reklamlarının sonuna bundan koymalılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
sağlık ocağına oğlumu götürdüm,antibiyotikle tedavi etmeye çabaladı..oğlum ishal oldu yan etkiden,ishal ilacı yamadı kilo kaybetti..sonra özele götürünce iğnelerle düzeldi..
kendim gittim bir şeyin yok ilaç içmeye çok meraklı bizim halkımız dedi,3 gece sabaha kadar öksürdüm,tekrar gittim direkt iğne verdi 6 tane,zaturre olacaktım nerdeyse çocuğumda..külahıma anlatsınlar

Bütün AKP reklamlarının sonuna bundan koymalılar.
bizim sağlıkta uğradığımız haksızlığa avrupa uğrayamaz hakları var mahkemeye giderler hakları aranır biz öylemi

Reklamın sonunu izledin mi cry?
İşte o anlattıkları ancak paravan.
Iyi doktorları bu yaptıkları düzenleme adı altında kaçırdılar.
Sistem dedikleri sistemsizlik adı altında devam ediyorlar.
Boş laf hep...

bizim sağlıkta uğradığımız haksızlığa avrupa uğrayamaz hakları var mahkemeye giderler hakları aranır biz öylemi

Türkiye'de de hasta haklarına şikayet ediliyor. Devlet memuruna devlet memurunu şikayet ediyorsun. Aynen hırsıza hırsızı, katile katili şikayet etmek gibi birşey bu uygulama.

Doktor açısından senin iyileşmenin bir önemi yok. Onlar için önemli olan döner sermayeden iskender sermayeden alacakları.
Hem antibiyotikler ishal yapar zaten. İshal hastasına antibiyotik verilmez verilmesi gerekirse de vitaminlerle beraber verilir.

gülaycım,ishal ilacı yada vitamin vermedi neden vermedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…