AKP reklamında ‘doğa hassasiyeti': Ne ağacı Neriman?

images

3. köprü için ağaç katliamını da uzaylılar yaptı herhalde:KK51:

Avm yapmak için gezi parkındaki ağaçları kesmek istemediler neriman

daha çok yol yapcaklarmış du bakalım nasıl yapcaklar ve demiryolları, demir ağlarla örceklermiş, muhtemelen bi papatya bile koparmazlar neriman:confused::confused:

Allah askina bu nasil rezalet böyle?
Insanlari resmen aptal saniyorlar.. pessssss

hepisni geçtimde engelli bi anne oğul reklamı üzüyor beni. kullanmayın ya insanları

images

3. köprü için ağaç katliamını da uzaylılar yaptı herhalde:KK51:

Bir de kesilen ağaçları ne yaptılar onu merak ediyorum. 2 milyon tane ağaç kesilmiş tanesi 10 liradan 20milyon lira eder en kötü :KK43:

ben de şuan iki ablanın pazarda karşılaşma reklamına gülüyorum, ne projesi dedi anlamadım bi türlü ama, sebze meyve bolmuş, ucuzmuş hayvancılık süpermiş felan, paralel evrendeki türkiyelerden birinde herhal, ama bizimkinde değil:KK53::KK53::KK53:

ben de şuan iki ablanın pazarda karşılaşma reklamına gülüyorum, ne projesi dedi anlamadım bi türlü ama, sebze meyve bolmuş, ucuzmuş hayvancılık süpermiş felan, paralel evrendeki türkiyelerden birinde herhal, ama bizimkinde değil:KK53::KK53::KK53:

Patates kaç paraymış acaba?

ben devletin yerinde olsam o asgari ücreti de vermem.. o zamanda "oksijen bedava ya neriman" demezlerse bende ofiş değilim..

sadece şu canımtürkiyem hashtagli reklamını beğendim, şarkı türkülü olan:KK53:

X