- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
Köprüden geçiş fiyatını da söyleyin Nerimannnn
- Yitmiş biş liri
-Duyamadımmmm
-Yitmiş biş liri
Boğaziçinden geçerken şikayet etmedin de bunda neden ediyorsun Neriğğman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köprüden geçiş fiyatını da söyleyin Nerimannnn
- Yitmiş biş liri
-Duyamadımmmm
-Yitmiş biş liri
iyiki köprüden geçme derdimiz yokKöprüden geçiş fiyatını da söyleyin Nerimannnn
- Yitmiş biş liri
-Duyamadımmmm
-Yitmiş biş liri
Ben hiç Boğaziçi'nden geçmedim amca beni bir kerecik köprüden geçirirseniz size baba diyebilirimBoğaziçinden geçerken şikayet etmedin de bunda neden ediyorsun Neriğğman
Az bile söylemişim bedeli.iyiki köprüden geçme derdimiz yok
Ben hiç Boğaziçi'nden geçmedim amca beni bir kerecik köprüden geçirirseniz size baba diyebilirim
Az bile söylemişim bedeli.
Bakın kaç liraymış: http://www.ensonhaber.com/izmit-korfez-gecis-koprusunden-gecis-ucreti-belli-oldu-2014-10-06.html
95 tl..en iyisi hiç yola çıkmmak:)Ben hiç Boğaziçi'nden geçmedim amca beni bir kerecik köprüden geçirirseniz size baba diyebilirim
Bakın kaç liraymış: http://www.ensonhaber.com/izmit-korfez-gecis-koprusunden-gecis-ucreti-belli-oldu-2014-10-06.html
Ben hiç Boğaziçi'nden geçmedim amca beni bir kerecik köprüden geçirirseniz size baba diyebilirim
Hanım,95 tl az değil,feribotla gitsen geçen sene 50 tl idi fiatı,yolda mola verdin yemek yedin aynı hesaba geliyor.
3 kişi olduğunu hesaplayarak tabi.
Benzinden tasarruf durumu var..
Hanım,
biz İstanbul'a giderken feribota da binmiyoruz, bizim araba yakıt bakımından tasarruflu bir araç, Körfez'i dönüyoruz, bu bize en fazla 1 saat ek yolculuk getiriyor ama feribota vereceğimiz ücretten bile daha az Yakıt harcadığından dolaşa dolaşa gitmek dokunmuyor, feribot bu sene galiba 60 lira, biz Körfez'i dolaşarak gittiğimizde taş çatlasın 30 liralık Yakıt tüketiyoruz, yarı yarıya yani.
95 lira aşırı Pahalı, bari feribottan daha ucuz yapsalardı da millet ilk tercih olarak Köprüyü kullansaydı, bu bedelle mesafe 6 dakikaya inse ne, inmese ne.
Maliyetli bir köprüymüş, tamam kabul maliyetlidir ama devlet olarak sen bu maliyeti göğüsleyeceksen yaparsın, yapayım geçiş parasıyla ben bu maliyeti doğrulturum deyip 95 lira fiyat biçersen olmaz.
Yaparken zaten vergilerle yapıyorsun, biz peşin peşin Ödemiş oluyoruz maliyeti, bireysel olarak cebinden ödemiyorsun ki, makul fiyatlarda tutmalıydılar, insanların geliri belli, imkanları belli, o köprüden zenginde Geçmez, zengin zaten uçakla gidiyor tatil beldelerine, arabasını da Şoför götürüyor tatil yapılacak yere, şoföre o köprünün Parasını vermezse nasıl geçsin köprüden, belki otobüs firmaları kullanır ama halk geçemez, bütçesi yetmez, insanlar yolculuğa çıkarken yemek parası harcamamak için yolluğunu bile evden hazırlıyorken üstelik.
Ben zaten geçmem, o Yüzden kimse içinden geçirmesin, şimdi eleştiriyorsun ama bitince geçersiiiinnn diye feribotla bile seyahat etmiyorum çünkü hak edilenden fazlası alınıyor, protesto ediyorum, hele Pendik-Yalova arası hızlı feribot hem araba hemde içindeki yolcular için ayrı ayrı para alıyor, yok artık
Ben zaten geçmem, o Yüzden kimse içinden geçirmesin, şimdi eleştiriyorsun ama bitince geçersiiiinnn diye feribotla bile seyahat etmiyorum çünkü hak edilenden fazlası alınıyor, protesto ediyorum, hele Pendik-Yalova arası hızlı feribot hem araba hemde içindeki yolcular için ayrı ayrı para alıyor, yok artık
Fiatı zaten yüksek tek başına seyahat eden de vermez herhalde bu kadar parayı diye düşünüyorum,biraz daha düşük fiatlı olsaydı kullanan olurdu herhalde.Feribot bile pahalı iken bu parayla biraz zor bence,bizde eskihisar yalova arası biniyorduk eskiden feribota.Mesafeyi düşünürsek3,5 saat çok iyi aslında hele yazın hiç çekilmiyor helede benim gibi yolculuğu sevmeyen biri için kısa mesafe ilaç gibi gelecektir.Bitsin bakalım fırsat olurda gidersek deneriz belki,kesin eşim binmek ister..Uzun mesafe onuda yoruyor artık malum yaşlılık ta var müdürüm
Tabii kimsenin hesap sormaya veya birşey demeye hakkı yok, dediğiniz gibi bu memlekette yapılan herseyde benimde vergilerim var fakat ben bu hizmetlerin Pahalı oluşuna kızıyorum, Paralı yollara ses ediyor muyum? Hayır, çünkü gayet makul fiyatlar lakin feribotla karşıya geçiş, işte bu köprünün fiyatı vb pahalı, ben,siz veya Hanım geçer ama herkes kullanabilsin, herkese hitap etsin fiyatları.Ne demek geçmem ya . senin verginle yaptılar onu. Şimdi geçmezsin sonra canın istediğinde geçersin kimin ne demeye hakkı var.
Açıkçası ben geçerim çünkü feribot sıralarını hatırlıyom da, feribot sırası yoldaki trafiği bile tıkıyordu sankim.
Bende tam aksine bayılırım uzun yolculuğa, hele birde yabancı müzik açmışsam of offf yoruluyorum ama yine de beni hele arabayla Günlerce dolaştırsınlar sesim çıkmaz ama mutlaka yabancı müzikte olacak
Tabii kimsenin hesap sormaya veya birşey demeye hakkı yok, dediğiniz gibi bu memlekette yapılan herseyde benimde vergilerim var fakat ben bu hizmetlerin Pahalı oluşuna kızıyorum, Paralı yollara ses ediyor muyum? Hayır, çünkü gayet makul fiyatlar lakin feribotla karşıya geçiş, işte bu köprünün fiyatı vb pahalı, ben,siz veya Hanım geçer ama herkes kullanabilsin, herkese hitap etsin fiyatları.
Feribot kuyrukları ohooo yaz sezonu açılsın, özellikle okullar kapandıktan sonra, ne kuyruk oluyor valla, millet bebesini oradan askere gönderecek kadar bekliyor nerdeyse
Fenomeni yaratırken birde habere link ekleseydin iyi olacaktı'ah neriman ah', fenomeni yarattım
Fenomeni yaratırken birde habere link ekleseydin iyi olacaktı
Sen haber ekliyorsun, biz arkandan link ekliyoruz
Herkese duyuruduurrr
Haber paylaşırken haberi kopyaladığınız yeri de kaynak olarak belirtin lütfen, valla sırf bu yüzden davalık olursunuz o haber siteleriyle haberiniz olsun
Gördüm diken yazmışsın ama bit kadar link eklemeniz daha iyi, bazı siteler kaynak gösterilmek istemiyor, kimi linkler gözükmüyorsa bu sebeple gözükmüyor.ah abla ah, hep dayak hep cımbız
ama diken yazdıydım, o zaman yandım ben, onediodan linkte eklenmiyo, habercilik kariyerimi bitirdin abla