ya herşeyleri para ya. birisi ilaçlar konusunda prosedürle ilgili yardım isteyen kanser hastası kızın eline para tutuşturur, öteki 400-500 para veriyoruz da engelli aileleri engellilere bakıyor adam yerine koyuyoruz der, ama işlerine gelmeyince de asgari ücret az para değil sonuçta derler
gülten kışanak açıklama yapmış artık doğuda vergi vermeyeceğiz demiş buna gıkları çıkmıyor ama.
Aklimdan gecenleri sen yazmissin cincikk, zihniyet degisikligi dedikleri aslinda bu senin anlattigin. Para tutusturmak, tutustururken olur olmadik havalara girmeler... Milletvekillerinin konusmalarini dinledigim zaman, ülkede bu görevlere gelecek insan mi kalmadi diye düsünmeden edemiyorum. Ama malesef öyle insanlar öyle yerlere geliyorlar ki, agzimiz acik bakmakla yetiniyoruz. Bunu bütün partilerin kendini bilmez vekilleri icin söylüyorum.
Evet muhalefet partili vekiller de gaf yapıyor ama...Hani muhalefet partiyi sevdiğimden değil ama,onlar en azından böyle sadaka verir gibi "al sana iyilik yaptık işte daha ne istiyorsun" şeklinde gaflar yapmıyor.Gaf da değil bu ya resmen karşısındakini aşağılama...Ve bunu sadece tek bir kişi yapmıyor,hepsine sirayet etmiş bu tavır
İyi de gafı yapan babam değil ki,kimin yaptığının hiç mi önemi yok?Hadi tamam oyu moyu karıştırmıyorum.Kimseyle neden şuraya oyunu verdin diye tartışacak değilim zaten.Fakat bu tür gaflar bir kurum içerisinde birden fazla kişide görülüyorsa ortada bir problem yok mudur?Hiç yakışıyor mu milletin vekiline,bakanına?Neyse madem sadece gafı konuşabiliyoruz o zaman benim de konuya dair ve "konu dışı" son mesajım bu zaten.Rosemarys_Babys,
o mesajı uyarmak ve konuya odaklı yorumlar yazmanız için yazdığımı biliyorsunuz, olay oylar, iktidar partisini genel ve geniş anlamda eleştirmeye dönerse, yine vekil mesajları çıkar ortaya ve konu içinden çıkılmaz hale gelir, şu sıralar herkes gardını almış kim ne yazacak diye bekler oldu, konu engelli insanlara gaf mı o zaman o gaf üzerinden yorum yapın.
evet bütün partilerin kendini bilmez vekilleri var maalesef,bunu yazarken bile aklıma bikaç tanesi geldi.hiçbirinin savunulacak bi tarafı yok.bu söylemde çok çirkin,sevgiden ,saygıdan,nezaketten uzak...
oy verenlerden bahsedilmiş ama kaçımız partiye değilde vekile oy veriyoruz,kaçımız bütün vekillerin tüm detaylarına kadar biliyoruzda ona göre oy veriyoruz merak ettim doğrusu.
başbakanın malvarlığına nasıl gelindi onu hiç anlamadım :26: nerdeyse karetta karettaları bile başbakana bağlayacağız pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?