Haberin videosunu izlediğimde ne diyeceğimi şaşırdım,
Bir de alkışlanmış ya...
Bu zihniyette bi çok insan var aslında...
Ama bu zihniyette bir insan vekil olmamalıydı..
Yeğenim geçen yıl iş okuluna başladı, çevreden bir kaç kişi ablama oh iyisin maaş da alıyorsunuzdur demiş..
Ablam beni aradığında ağlamaktan konuşamadı,
Maaş falan da yok, oğluna neden o okula gitmesi gerektiğini anlatıyorlardı o dönem,
Bir yıl beklediler o okul için, eski okul arkadaşları liseye başladığında evde geçirdi yeğenim,
Yaşanan sıkıntılar o kadar ağır ki, insanın aklına ne para geliyor ne başka birşey...
Neyse fazla uzatmayayım, toplumumuzdaki bazı insanlara çözüm pek yok gibi,
Ne anlatsan da anlamıyorlar, at gözlükleriyle mutlular, empati nedir bilmezler..
Ama artık bir vekil seçimi için bir sınav olmalı yada başka bir şey...
Böyle konuşarak bir çok insanın yarasını kanatacaklarına bir ışık olmalılar...
Ben haberi okuduğumda ardından videosunu dinlediğimde ablamı ağlatan o insanlar geldi aklıma,
Bu haberi izlediklerinde keyif almışlardır eminim....
Bir de alkışlanmış ya...
Bu zihniyette bi çok insan var aslında...
Ama bu zihniyette bir insan vekil olmamalıydı..
Yeğenim geçen yıl iş okuluna başladı, çevreden bir kaç kişi ablama oh iyisin maaş da alıyorsunuzdur demiş..
Ablam beni aradığında ağlamaktan konuşamadı,
Maaş falan da yok, oğluna neden o okula gitmesi gerektiğini anlatıyorlardı o dönem,
Bir yıl beklediler o okul için, eski okul arkadaşları liseye başladığında evde geçirdi yeğenim,
Yaşanan sıkıntılar o kadar ağır ki, insanın aklına ne para geliyor ne başka birşey...
Neyse fazla uzatmayayım, toplumumuzdaki bazı insanlara çözüm pek yok gibi,
Ne anlatsan da anlamıyorlar, at gözlükleriyle mutlular, empati nedir bilmezler..
Ama artık bir vekil seçimi için bir sınav olmalı yada başka bir şey...
Böyle konuşarak bir çok insanın yarasını kanatacaklarına bir ışık olmalılar...
Ben haberi okuduğumda ardından videosunu dinlediğimde ablamı ağlatan o insanlar geldi aklıma,
Bu haberi izlediklerinde keyif almışlardır eminim....