• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP milletvekilinden büyük gaf!: 'biz engellileri adam yerine koyduk!'

Haberin videosunu izlediğimde ne diyeceğimi şaşırdım,
Bir de alkışlanmış ya...
Bu zihniyette bi çok insan var aslında...
Ama bu zihniyette bir insan vekil olmamalıydı..
Yeğenim geçen yıl iş okuluna başladı, çevreden bir kaç kişi ablama oh iyisin maaş da alıyorsunuzdur demiş..
Ablam beni aradığında ağlamaktan konuşamadı,
Maaş falan da yok, oğluna neden o okula gitmesi gerektiğini anlatıyorlardı o dönem,
Bir yıl beklediler o okul için, eski okul arkadaşları liseye başladığında evde geçirdi yeğenim,
Yaşanan sıkıntılar o kadar ağır ki, insanın aklına ne para geliyor ne başka birşey...

Neyse fazla uzatmayayım, toplumumuzdaki bazı insanlara çözüm pek yok gibi,
Ne anlatsan da anlamıyorlar, at gözlükleriyle mutlular, empati nedir bilmezler..
Ama artık bir vekil seçimi için bir sınav olmalı yada başka bir şey...
Böyle konuşarak bir çok insanın yarasını kanatacaklarına bir ışık olmalılar...
Ben haberi okuduğumda ardından videosunu dinlediğimde ablamı ağlatan o insanlar geldi aklıma,
Bu haberi izlediklerinde keyif almışlardır eminim....

Dünden beri bu konuya yazıp yazıp siliyorum.Neyse bana ne ya benim vekilim değil ki,oyunu veren düşünsün...Huuhh,tamam sakinim:ssz:

başına gelmeyen bilmez dedikleri şey bu olsa gerek, umarım kendisine bir gün seni adam yerine koyduk diyen olmaz

biri kına yakın der, biri sizi adam yerine koyduk der, biri çıkar başka abidik gubidik bişey der, valla süper eğlenceli meclisimiz var
:27::27:

sanki babasinin parasini veriyo dingil. Vatandaslardan buna engelli vatandaslarda dahil,almis oldugu vergiyi onlara maas diye oduyor. VE ayrica o "adam yerine koyuyoruz" dedigi engelli vatandasin verdigi paraylaa maasini aliyor,karnini doyuruyor. Nankor....
sosyal devlet ne demek biliyormu acaba!
nerden bilecek ki? ulkenin sosyallikle uzakdan yakindan alakasi kalmadi. ulke sadaka devleti haline geldi.
sizi adam yerine koyup,oy verenlere yaziiik

Konuyu oy vermeye getirmeyin, bunu söyleyen muhalefet partili biride olabilirdi ki onlarda gaf yapıyor, konu yapılan gaf, oylar değil...
Lütfen argo kelimelerde kullanmayın.

ya herşeyleri para ya. birisi ilaçlar konusunda prosedürle ilgili yardım isteyen kanser hastası kızın eline para tutuşturur, öteki 400-500 para veriyoruz da engelli aileleri engellilere bakıyor adam yerine koyuyoruz der, ama işlerine gelmeyince de asgari ücret az para değil sonuçta derler

gülten kışanak açıklama yapmış artık doğuda vergi vermeyeceğiz demiş buna gıkları çıkmıyor ama.

ya herşeyleri para ya. birisi ilaçlar konusunda prosedürle ilgili yardım isteyen kanser hastası kızın eline para tutuşturur, öteki 400-500 para veriyoruz da engelli aileleri engellilere bakıyor adam yerine koyuyoruz der, ama işlerine gelmeyince de asgari ücret az para değil sonuçta derler

gülten kışanak açıklama yapmış artık doğuda vergi vermeyeceğiz demiş buna gıkları çıkmıyor ama.

Aklimdan gecenleri sen yazmissin cincikk, zihniyet degisikligi dedikleri aslinda bu senin anlattigin. Para tutusturmak, tutustururken olur olmadik havalara girmeler... Milletvekillerinin konusmalarini dinledigim zaman, ülkede bu görevlere gelecek insan mi kalmadi diye düsünmeden edemiyorum. Ama malesef öyle insanlar öyle yerlere geliyorlar ki, agzimiz acik bakmakla yetiniyoruz. Bunu bütün partilerin kendini bilmez vekilleri icin söylüyorum.

Aklimdan gecenleri sen yazmissin cincikk, zihniyet degisikligi dedikleri aslinda bu senin anlattigin. Para tutusturmak, tutustururken olur olmadik havalara girmeler... Milletvekillerinin konusmalarini dinledigim zaman, ülkede bu görevlere gelecek insan mi kalmadi diye düsünmeden edemiyorum. Ama malesef öyle insanlar öyle yerlere geliyorlar ki, agzimiz acik bakmakla yetiniyoruz. Bunu bütün partilerin kendini bilmez vekilleri icin söylüyorum.

kesinlikle öyle. halk bu milletvekillerini de bu muameleyi de haketmedi halkını bu kadar küçük gören tepeden bakan insanlar nasıl bu görevdeler ben de anlamıyorum.

Evet muhalefet partili vekiller de gaf yapıyor ama...Hani muhalefet partiyi sevdiğimden değil ama,onlar en azından böyle sadaka verir gibi "al sana iyilik yaptık işte daha ne istiyorsun" şeklinde gaflar yapmıyor.Gaf da değil bu ya resmen karşısındakini aşağılama...Ve bunu sadece tek bir kişi yapmıyor,hepsine sirayet etmiş bu tavır

Son düzenleme:
Evet muhalefet partili vekiller de gaf yapıyor ama...Hani muhalefet partiyi sevdiğimden değil ama,onlar en azından böyle sadaka verir gibi "al sana iyilik yaptık işte daha ne istiyorsun" şeklinde gaflar yapmıyor.Gaf da değil bu ya resmen karşısındakini aşağılama...Ve bunu sadece tek bir kişi yapmıyor,hepsine sirayet etmiş bu tavır

Rosemarys_Babys,
o mesajı uyarmak ve konuya odaklı yorumlar yazmanız için yazdığımı biliyorsunuz, olay oylar, iktidar partisini genel ve geniş anlamda eleştirmeye dönerse, yine vekil mesajları çıkar ortaya ve konu içinden çıkılmaz hale gelir, şu sıralar herkes gardını almış kim ne yazacak diye bekler oldu, konu engelli insanlara gaf mı o zaman o gaf üzerinden yorum yapın.

Rosemarys_Babys,
o mesajı uyarmak ve konuya odaklı yorumlar yazmanız için yazdığımı biliyorsunuz, olay oylar, iktidar partisini genel ve geniş anlamda eleştirmeye dönerse, yine vekil mesajları çıkar ortaya ve konu içinden çıkılmaz hale gelir, şu sıralar herkes gardını almış kim ne yazacak diye bekler oldu, konu engelli insanlara gaf mı o zaman o gaf üzerinden yorum yapın.
İyi de gafı yapan babam değil ki,kimin yaptığının hiç mi önemi yok?Hadi tamam oyu moyu karıştırmıyorum.Kimseyle neden şuraya oyunu verdin diye tartışacak değilim zaten.Fakat bu tür gaflar bir kurum içerisinde birden fazla kişide görülüyorsa ortada bir problem yok mudur?Hiç yakışıyor mu milletin vekiline,bakanına?Neyse madem sadece gafı konuşabiliyoruz o zaman benim de konuya dair ve "konu dışı" son mesajım bu zaten.

evet bütün partilerin kendini bilmez vekilleri var maalesef,bunu yazarken bile aklıma bikaç tanesi geldi.hiçbirinin savunulacak bi tarafı yok.bu söylemde çok çirkin,sevgiden ,saygıdan,nezaketten uzak...

oy verenlerden bahsedilmiş ama kaçımız partiye değilde vekile oy veriyoruz,kaçımız bütün vekillerin tüm detaylarına kadar biliyoruzda ona göre oy veriyoruz merak ettim doğrusu.:ssz:

başbakanın malvarlığına nasıl gelindi onu hiç anlamadım :26: nerdeyse karetta karettaları bile başbakana bağlayacağız pess :37:

evet bütün partilerin kendini bilmez vekilleri var maalesef,bunu yazarken bile aklıma bikaç tanesi geldi.hiçbirinin savunulacak bi tarafı yok.bu söylemde çok çirkin,sevgiden ,saygıdan,nezaketten uzak...

oy verenlerden bahsedilmiş ama kaçımız partiye değilde vekile oy veriyoruz,kaçımız bütün vekillerin tüm detaylarına kadar biliyoruzda ona göre oy veriyoruz merak ettim doğrusu.:ssz:

başbakanın malvarlığına nasıl gelindi onu hiç anlamadım :26: nerdeyse karetta karettaları bile başbakana bağlayacağız pess :37:

evet evet haklısısn ......tüm milletvekillerinin yedi ceddini bilsen ne olacak....yasa geçerken neye el kaldırdıklarını daha bilmiyorlar......hepsi toplu hareket ediyor......bu arada konusu değil ama başbakanın malvarlığını bilmeyen kaldı mı........herşey başbakandan bilinecek tabii bağımsız kalan bir kururm göstersene bana
avrupa birliğinin verdiği parayı kendine yontacak kadar............:53::53::53::53::53:

yazımı alıntıladığınız için cevap veriyorum,polemiğe girmek istemiyorum.

evet evet haklısınız gerçekten konusu değil.başbakanın malvarlığıyla ilgili bi sıkıntınız varsa açarsınız bi konu,paylaşırsınız belgelerinizi,ondan sonra karettadanmı bağlarsınız gine domuzundanmı bilemem.ama böyle her konuya dalıp olayları kendi işinize geldiği gibi biyerlere çekmeye çalışırsanız olmaz,konu amacından sapar :34:

Aynen senin gibi yaptım kendi işime geldiği gibi daldım........yazdıklarımda yanlış birşey var mı sen onu söyle

Back