'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

Ekonomik anlamda güçlendik cogu kiside araba var evin onunde park edecek yer bulamiyoruz.cocuklarin ellerinde bile cep telefonu var.i phone lar s4 mu dersin tabletler. Bir ekektronik magazadi acilir kuyruklar mi dersin, geceden magaza onune gidiyorlar bide. Daha bir çok sey var.bunlar ekonominin iyiye gittiginin alemetidir bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben yillardir ozurlu cocuguna baktigi icin son yillarda insanlara maas baglandigina sahit oldum.
Yaslilarda eskiye nazaran daha cok hizmet gormeye basladi. Saglik sektoru dersen inanin suan Hollandayi sollamis durumda.
Hatta size suan vuku bulan bir ornegini verebilirim. Arkadasim suan 6 aylik evli. Esi uc haftadir hasta sabahlari atesi 40lara kadar cikiyor,
hatta gecenlerde 41,5 mus. Adam resmen ölümle burun buruna geldi. Kan tahlili yapmislar hastanede her yapilan tahlili 4 gun bekliyorlar.
Bu derece hasta bir insanin tahlili bu kadar gecikmemeli ama insan hayatinin degeri kalmadi burda.
Bir baska ornekse, annem bel fitigi. Doktora defalarca bacaklarindan ve sirtindan rahatsiz oldugu icin gitti. Doktor annemi surekli aspirinle eve gonderdi.
Annemde israrla doktora gidince, once aspirinin dozunu arttirdilar, baktilar hala annemin sikayetleri gecmedi mr felan cekildi, anca oyle fark edildi belfitigi oldugu.
Bir arkadasimin kizkardesinin beyininde tumor vardi. Bu kizin annesinindede daha once bir tumor tespit edilmisti. Herneyse kiz o zaman daha 12 yasinda felan. Basagrisi icin doktora defalarca gitmisler, eve yine aspirinle yollamislar, piskolojigtir felan demisler. Kiz birden acaip kilo felan almasina ragmen piskolojigtir diyip saglik taramasi bile yapilmadi, sonunda ailesi Turkiyeye gidip check up yaptirinca durum fark ediliyo ama is isten gecmis.
Suan o kiz 16 yasinda ama davranislari dusunceleri 10 yasindaki cocuktan farksiz.
Ve biz ayda en az 300 tl saglik sigortasi oduyoruz. Isimiz olsun olmasin. O parayi odemek zorundayiz.

babanin tutun luksune gelince, bugune kadar tutune verdigi parayi hesaplarsan emin ol guzel bir daire alinirdi o fiyata.

Aynen canim ya, Benim cevremdede oyle. Koca koca yetiskin insanlar bile Turkiyenin durumuna asiri derecede imrenerek bakiyolar.
Sadece muslumanlar degil, surinamlilar, hintliler hatta hollandali yetiskin insanlarda bile durum ayni.
Bizim ulkemizde maalesef takim tutar gibi parti tutuluyor.
Kotunun iyisi buysa, daha iyisi gelene kadar ben suanki dusuncemin arkasindayim.

Ebrunun bebesine zaar.

yazmak istemiyorum ama vallahi zor tutuyorum kendimi. bu kadar kıskırtıcı konusulur mu? onun oldugu partiden ne beklersin diyor. hayır ben chpli falan değilim ama böyle yorum hoş mu ya. bız akpden ne beklenir diyor muyuz?

ben Türkiyede yaıyorum yurt dısındakiler burası hakkında hiçbir şey bilmiyorken ülkemiz büyüyor diyor kime büyüyor ya kime ben nerdeyim ülke büyürken.

Kesinlikle, parasi oldugu halde kuyruk sirasinda beklemis olan insanlarin torunlari oldugumuzu unutuyoruz

eleştirmeden önce bakmak lazım kim ne yapmış ne yapmamış kayıtlarda mevcut herşey

06 Aralık 2013 Ali Kırcanın sunduğu siyaset meydanında bir maden işçisi Bülent Ecevit'in işçilere verdiği haklarla ilgili söylediği cümle aynen şu:
"Onun verdiği hakları, sonraki hükümetler ala ala bitiremedi"

Terbiyesizleşmesek ? Sarma tütün diyorum.Hani şu en kötü kalitede olan tütünler...Elle sarılan...Bilmiyorsan görsel koyayım.

Muharrem bebek ? 40 günlükken soğuktan donan bebek ?

Bu kadar mükemmelse tası tarağı toplayıp yerleşin madem,uzaktan hoştur davulun sesi.

Ben halen daha vergi konusunda nasıl bir cennette yaşadığımız ile ilgili bir cevap alamadım. Yorum yazmak kolayda iş kanıta gelince nedense insanlar sus pus !

Arkadasim niye o zaman Turkiyeye kesin donus yapmiyorsun ?

iftiranın ta kendisi zaten
yazık o hırpalanan cocuk resmen basbakandan özür diledi ben hatalıyım dövmelerı gerekıyordu diye resmen yani.
böyle bir şey var mı ya o iftira attıkları, bu resımlerle cocugun hesabnı Allah elbet soracak.

Son düzenleme:
Biz de Türkiye'de her ay sağlık sigortası ödemek zorundayız,işimiz olsa da olmasa da

sırf işsizlik az görünsün dıye balık istifi gibi dodurdular öğrencileri üniversiteye sonuna kadar açtılar kontenjanları şimdi hepsi mezun oldu ama iş yok
ben bunlardan sadece bir tanesiyim.
millet intihar ediyor intihar kpss belası yüzünden.
daha gecenlerde yine böyle haber verdiler. intihar ne demek biliyor musunuz?
işsizlikten atanamamaktan kendini öldürmek ne demek?

bunlar benzemiyorki zaten

ayrıca çocuk çıktı dedi tokat attı ama şikayet etmicem bi ufak özür dilese yeter diye süreklide sayın başbakan diye konuştu

bide nedense Türkiye bütün avrupa ülkelerinden iyi durunda diyenler hep yurt dışında yaşıyor ne hikmetse e biz burda yaşıyoruz bizden dahamı iyi biliceksiniz ayrıca yapılanlara yapılmadı diyemem ama yapılanlardan daha çok zarar veriliyor mağlesef

Benim komşum ya 3 kızını evlendirdi kredi çekerek o da.
kendisi de esnaf. hala 2. kızının kredisini ödüyor adam. üstüne 3.cü de eklendi bu yaz diğer kızını da evlendirecek uzar gider yani varın siz hesaplayın.

benim cok fazla örneğim var böle sizler yurtdısında koltuklarınızda oturup ülke büyüyor derken biz yasıyoruz burada biz.
yaşamayan da gelip ülkeme bak dıye hayranlıkla izliyor.

Son düzenleme:
birde özellikle yine yazıyorum dikkat çeksin diye. O kişi kendini biliyor. ülkemiz vergi konusunda cennetmiş !! Lütfen kanıtla diyorum ses yok. Kanıtlayamayacağın şeyi yazmayacaksın !

Son düzenleme:

Bir ulkenin ekonomisinin ne denli buyudugunu anlayabilmek icin birde 10 sene onceki duruma bakmak lazim.
O zaman gunde kac bebek soguktan ölüyordu. Hala memleketin ucra koselerinin oldugunu inkar etmem ama Turkiyenin ekonomisinin buyudugunu inkar edemezsiniz, Siz belki ev sahibi olamadiniz ama son 10 yilda ev ve araba sahibi olmus insanlarin sayisindaki artisi gormezden gelemezsiniz.
Saglik hizmetinin 10 yil oncesine bakarak ilerledigini inkar edemezsiniz, oysa durum avrupada ispanyada, ingiliterde ve hollandada tam tersi. Bu uc ulkeyi son iki yilda ziyaret etme sansi oldugum cok rahat bir sekilde ornek olarak verebiliyorum.

çıkalım bu topikten bibim en iyisi.

Tamam Turkiye de ekonomi super , Avrupa ulkelerini bile gecmis.Eeee niye yurtdisinda yasiyorsunuz? Neden kesin donus yapmiyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…