'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.977
19.861
498
Soma'da ölen işçilerin cenaze törenleri düzenlenirken, yakınlarını yitirenlerin hükümete karşı tepkileri de sürüyor. Soma'daki mezarlıkta AKP'nin 'işten çıkarma tehdidiyle' oy topladığını iddia eden bu kadını Rengin Arslan görüntüledi.

Soma'da ölen işçilerin cenaze törenleri düzenlenirken, yakınlarını yitirenlerin hükümete karşı tepkileri de sürüyor.
Soma'daki mezarlıkta AKP'nin 'işten çıkarma tehdidiyle' oy topladığını iddia eden bu madenci yakınını Rengin Arslan görüntüledi.

http://www.mynet.com/haber/guncel/akp-isten-atma-tehdidiyle-oy-topladi-1242834-1

bunu dün akşamki uğur dündarın halk arenasına katılan işçilerde söylediler ama şimdi gelip yalanlayan yoktur öyle bişey diyen cıkar mutlaka

bunu dün akşamki uğur dündarın halk arenasına katılan işçilerde söylediler ama şimdi gelip yalanlayan yoktur öyle bişey diyen cıkar mutlaka

ben bunu daha önceden duymuştum
hani şu meşur mitingleri vardı ya ha işte tam orda:
işçilerin bazı özel eşyalarına el koymuşlar gelmezseniz bunları alamazsınız diye..
kesin çıkar cnm ondan şüphem yok zaten

tabi baretlerinizi giyip mitinge katılacaksınız diye de zorlanmışlar.....

oy sandıkları çalınması
oy zamanı döner bıcaklarla birbirin girme
şimdide bu

tabi baretlerinizi giyip mitinge katılacaksınız diye de zorlanmışlar.....

aynen onuda biliyorum da işte şimdi derler aaa külliyen yalan bi(Z)im başbakanımız yapmaz öyle şeyler diye .

Ah canınız yanmadan önce konuşabilseydiniz keşke gariban insanlar.Yokluğun gözü çıksın.

LG-P710 Tapatalk

herşey para olmuş onların suçu ne?

Yok artık daha neler

İşçinin iddia ettiğine göre ellerine zarflar verilmiş onlar da sandığa atmış. :44: Bir de oy oranı o ilçeden az çıkarsa vermedikleri belli olmaz mı?

aynen öyle birde aralarında ağız arayanlar falan varsa ortaya çıkıyodur kimin hangi partiye oy verdiği

Bunu haber spikerleri de dedi kamerayi kapatip.sorduğumuz da hepsi anlatiyor dediler...

Mitinge gitmeleri için işçi kartlarini almislar ve miting dönüşü vermişler gelmeyenlerin isten cikarilacagi söylenmiş..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnce dün geceki uğur dündar ın halk arenası programının tekrarını izleyin...

Yazik size bu kadar düştünüz ha...
Kimse benden zorla oy alamaz biraz gercekci olun her habere inanmayin derim sandik basindakilerde kesin silahda vardir....

Yahu bu kadar sacmaligida pes artik ya..
Diyelim ilcede 100 kisi yasiyor.
Secim sirasinda herkes istediginie verir, kabine herkes yanliz basina giriyor ve oarada her partinin görevlisi var.
Sandiktan AKP ye 20 oy cikti diyelim.
O 20 oyun kimse ait oldugunu nerden bilecekmiste diger vermeyenleri isten atacakmis.
Herkes ben verdim dese neyle ispat edilecek kimin vermedigini..
Yeter artik iyice komedi oldular ya..

Yok kardesim sandik basinda beklemisler oy vermeyenin kellesini vurmuslar.
Cumhurbaskanligi seciminde yine ayni parti %52 lerde oy alacak..
Hala anlamadilar miletin isteyerek bu partiye oy verigini ve neden isteyerek oy verdigini ya..

Son düzenleme:
Yazik size bu kadar düştünüz ha...
Kimse benden zorla oy alamaz biraz gercekci olun her habere inanmayin derim sandik basindakilerde kesin silahda vardir....

haber linkine bi gir istersen!!!

Son düzenleme:
hepsi kaçacak veis şimdi. kendi kendilerini çoşturuyorlar biri farklı yazınca kaçıp gidiyorlar. cevap ver yok .

haber linkine bi gir istersen!!!

Baktimda oyle cevabimi verdim zaten ben körü körüne cevap vermem inanmamda innandigim yoldanda kimse dedi diye caymam zaten o kadar sacma haberler duyuyorum ki artik gülüyorum gercekten... tabi zihniyettt mesekesi bu parti siyaset degil...

bnce dün geceki uğur dündar ın halk arenası programının tekrarını izleyin...

Dun biraz bakmistim ama tam tersi mi söylendi kabul mu edildi merak ettim simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…