Kamu şirketlerinin hazineye ait hisseleri Varlık Fonu’na devredildi

Kim denetleyecek peki:KK57:

Başbakanın izin vereceği 3 özel şirket denetleyecekmiş.Yersen hesabı.Yönetimi sen atıyorsun formaliteden denetleyecekleri sen atıyorsun.

Devletin en kuvvetli kurumlarını alacaksın, özellikle stratejik kurumları,enerjiyle haberleşme ile ilgili olanları ,bankasını v.s kendine özel şirket kuracaksın .Devletin bütçesinden ayrı olacak,ihale kanunlarından ayrı olacak,kimseye hesap vermeyeceksin,Ali babanın çiftliği gibi yöneteceksin ve bu herkesin gözünün önünde olacak.Milletin gözünün içine baka baka mal kaçıracaksın.:KK34:

Devletten ayrı bağımsız, sorgulanamayan, hesap verilemeyen devletin malını yani bizim malımızı istediği gibi alıp satacağı paralel bir oluşum

Yetkide sınır yok hesap verme ise sıfır.

Fikrin kimden çıktığı gayet açık ortada

Evetçiler bu duruma ne diyor çok merak ediyorum.

Başbakanın izin vereceği 3 özel şirket denetleyecekmiş.Yersen hesabı.Yönetimi sen atıyorsun formaliteden denetleyecekleri sen atıyorsun.

Devletin en kuvvetli kurumlarını alacaksın, özellikle stratejik kurumları,enerjiyle haberleşme ile ilgili olanları ,bankasını v.s kendine özel şirket kuracaksın .Devletin bütçesinden ayrı olacak,ihale kanunlarından ayrı olacak,kimseye hesap vermeyeceksin,Ali babanın çiftliği gibi yöneteceksin ve bu herkesin gözünün önünde olacak.Milletin gözünün içine baka baka mal kaçıracaksın.:KK34:

Devletten ayrı bağımsız, sorgulanamayan, hesap verilemeyen devletin malını yani bizim malımızı istediği gibi alıp satacağı paralel bir oluşum

Inadina evet diyorlar:)

ülkemizi sevdiğimiz için evet diyeceğiz diyenler bunlara göz yumacaklar yani

Ne dusunuyorlar bilmiyorum vallahi, yillardir parsel parsel gitti ulkenin varliklari, kurbaga gibi pisiyoruz isitilan suda. Ozellestirmenin bu ulkeye ne buyuk zararlar verdigini elbet bir gun gorecek herkes, olmadi gelecek kusaklar gorecek, ama tunelin ucu gozukmuyor su an.

Yuhh. Meclis ne ise yariyormus? Niye Basbakanin sectigi şirketler? Kimse buna niye karsi çıkmıyor ?

Bi de Başkanlık gelince şöyle iyi olacak boyle iyi olacak tek adam olmayacak diyenleri bu konuya alalim bir zahmet. Daha başkanlık gelmeden yaptim oldulariyla meşhur birilerinin Baskanligindan medet umuyorlar.

Pes valla

C caninfistigi şu an yapacak bir şeyin yok, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, üniversitelerın güçlü olması ve yargının bağımsız olması, demokrasinin demokrasi olması için olmazsa olmaz elementler, ama Türkiye de ne yazık ki demokrasi sadece oy kullanmaymış gibi yansıltıldıgı için, insanların eriyen denetleme kurumlarından ve olmayan demokrasiden haberi pek yok. Üzme tatlı canını, yapacak bir şey yok.

X