AKP iktidarı 13 yılda yerli ve milli olan her şeyi sattı

Bence pofff bu konuya yapılacak en güzel yorum gerek yok fazlasına :)))

Kesinlikle. Kapasiteleri zorlamamak gerek. Sonra 'İlle de ben haklı çıkacam.' diye yorum kasarken, aşırı düşünme aktiviteniz sırasında yanan beyinlerinizin kokusu sarıyor tüm forumu.

Hakkaten poff ya kac senedir ayni goygoy :))

Kaç senedir aynı goygoydan sıkıldıysanız size bu konuyu zorla okutmuyoruz. Okumayın. Bu kadar basit. Buraya gelip konumu sabote ediyorsunuz. Sonra 'Bana troll dedüler ühühühü.' Ya nesiniz?

Bu Trol muhabbeti ne ya gecenlerde foxun spikerixe kendi aklinca espri yapiyordu ama kendi seviyesini dusurdu haberi yok Ne kotu bir davranis secmene isim takmak Hani ben bisey kacirsimda haberim mi yok

Kendi seviyelerini belli ediyorlar kesinlikle. Cevap bile vermeye gerek yok boylelerine bence.

Bu Trol muhabbeti ne ya gecenlerde foxun spikerixe kendi aklinca espri yapiyordu ama kendi seviyesini dusurdu haberi yok Ne kotu bir davranis secmene isim takmak Hani ben bisey kacirsimda haberim mi yok

Seçmene takılan bir isim değil. İnternette, orda burda 'yok' argümanlarla particilik yapanlara takılan bir isim. Paralı olanları var mesela. Parasız bu işe gönül vermiş olanları var. Haberinizin olmaması garip. Bu kadar içlerinde bulunurken.

Burada konu hakkında, özelleştirmelerle alakalı yazıyorsanız, yazarsınız. 'Poff' 'Sıkıldık hep aynı şey .s' 'Sözcü işte yeaaa' 'Tamam, tamam sattı herşeyi, reisimiz <3' Yorumlar bunlar. Neresinde fikir barındırıyor? Amacınız gelip buraya konuyu trollemek, sabote etmek. Sabrımızı taşırıp ceza aldırmak.

Seviyemiz düşürüyormuş. Şu yorumlara ne yazalım ki, seviyemiz düşmesin? Size cevap yazarken mecburen düşürüyoruz. Her türlü fikre saygım var, bir aklın ürünü olan her fikre. Ama buna saygım yok. Gelin düşüncelerinizi doğruca ifade edin, ona göre muamele görün. Hep beraber seviyeyi eksilerden, bulutların üzerine taşıyalım.

Trollukse bu eğer her iki tarafta da var. O yazdiklarinizi tersine cevirin mesela 'aman kaynak da yeni safakmis' 'ama duble yol yapmislar oyle demeyin' 'hala ak partiyi savunan insanlari anlamıyorum' gibi gibi.....

Trollukse bu eğer her iki tarafta da var. O yazdiklarinizi tersine cevirin mesela 'aman kaynak da yeni safakmis' 'ama duble yol yapmislar oyle demeyin' 'hala ak partiyi savunan insanlari anlamıyorum' gibi gibi.....

İki taraf derken? Ben kendimi bir tarafa ait görmüyorum. Bana yakın fikirleri olan üyelerin yaptıklarından da sorumlu değilim. Kimsenin yaptığı trollüğün bedelini ödeyecek değilim. Eğer ben yapmışsam bunu, beni de uyarın.

Kaynağına güvenmediğim haberler oluyor. Bende ona yönelik eleştirimi kanıtlarımla ortaya koyuyorum. Mesela bir videodaki yazılar çarpıtılıyor. Videonun aslını koyuyorum, bakın sözler çarpıtılmış diyorum. Ve bir daha alıntılanmamak üzere o mesajım öyle kalıyor. Çünkü üzerine söylenecek başka birşey yok. Gerçek tektir. Yoruma açık değildir. Bu haberdeki liste de yoruma açık değil. Bu listede olanlar satılmış mı? Satılmış.

Mantıklı sebepleri vardı, şu şu yüzden satıldı diyen var mı? Yok. Keşke olsa. Ben duymak isterdim sebeplerini, ülkenin neden satılığa çıkarıldığını. Ama yok işte. Neden sinirlerin gerildiğini artık idrak edebiliyor musun?

İsteyen istediği şekilde görür olanları. Ben tarafsız gerçeğin peşinde koşmayı yeğliyorum. Bir haber yalan diyorsan, gerçeğini ortaya koyarsın. Bunlar da sıktı artık diyorsan, okumadan geçersin. Eğlenceli haberlerde paylaşıyorum, oralara beklerim.

Yorumlar şaka gibi. Şu satılanların tekinin aslında satılmadığını kim ispatlayacak bana? Yemin ederim alkışlıcam..

Yalan haber nedir yahu? Hadi bekliyorum, aslında satılmayan ama satılmış gibi lanse edilen bir kurum ismi istiyorum "hahha, lalala, pofff" diye giriş yapan arkadaşlardan.

Benim konu ile alakali yorumumu okudunuz mu

Buradaaa

Ben gazeteye bakarım gòrüsü ne diye bi de köseyi yazana bakarım adam mı diye
Bu kadın millete hakarete doymuyi niye konuyu açan adam değil mi? Yönetim duyun artik sesimi biri bu bayana haddini bildirsin. İsi gücü millete hakaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…