• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aknt yokken vajinadan gaz karm

Normal bi durum arkadaşlar ilişkiyle veya doğumla bi alakası yok boşluk var sonuçta herkes yaşayabilir...

ilişki sırasında pozisyon nedeniyle bir kaç kez yaşamıştım onun haricinde günlük hayatımda olmuyor hiç.aslında normal bir durum ama günlük hayatta çok sık oluyorsa sosyal ve psikolojik bi sorun teşkil eder tahminimce.

ilişki sırasında pozisyon nedeniyle bir kaç kez yaşamıştım onun haricinde günlük hayatımda olmuyor hiç.aslında normal bir durum ama günlük hayatta çok sık oluyorsa sosyal ve psikolojik bi sorun teşkil eder tahminimce.

sosyal ve psikolojik durum teşkil eder derken anlayamadım bunca insanız bi durup düşünelim bakalım

Ben ortaokuldayken bile olurdu tabi o zaman önemsemezdim :) Fakat şimdi ilişkiden sonra oluyor ve çok sinir bozucu bir hal alıyor. Ayağa kalktığım anda lıkır lıkır sesler eşliğinde çıkıyor. İlk zamanlarda çok utanırdım :) mafoldumben

cok normaldir bu durum.herkeste olabilir.hava o baska bişi degil.

Normal ama bir çözümü var mıdır?Ben de çok yaşıyorum bu sorunu.Özellikle reglime yakın çok artıyor.Gün içinde sıkça oluyor.Hatta bir ara idrar yolumdan çıkıyor gibi hissettim.Bir iki doktora danıştım ama sadece güldüler:( Çok rahatsızım bu durumdan.Bildiğiniz bir çözüm var mı?

valla bende dogum yapmadim bendede varr eevet tutamiyosun cok komik ve utandirici oluyoo ya bendede olmustuu esimden cok utanmistim:(adete yakin ozelliklee rahim acildigindanmidir nedir oluyoo merak etmee demekki herkeste varmiss:)

normal zamanlardada ilişki sırasındada oluyor, pozisyondan pozisyona içeri giren hava miktarı değiştiğinden çıkan hava miktarıda değişiyor..yerimseniben

Şu googleda çıkan vajina genişlemesinden olur muhabbetini kim ortaya attıysa bulup infaz edilmeli. Akıl mantık dışı ya. İlişki esnasında vajina penisi iyice sarıyor ki penis oraya girip çıkarken hava pompalıyor. İşin amiyane tabiri bu. Hatta vajinayı sabit tutup penisi kalınlaştırırsak(farklı partner) o sesin desibeli daha da artar. Günlük yaşamda çıkan ufak bir ses. Asıl gürültülü olanı malesef ilişki esnasında veya akabinde oluyor.

Şu googleda çıkan vajina genişlemesinden olur muhabbetini kim ortaya attıysa bulup infaz edilmeli. Akıl mantık dışı ya. İlişki esnasında vajina penisi iyice sarıyor ki penis oraya girip çıkarken hava pompalıyor. İşin amiyane tabiri bu. Hatta vajinayı sabit tutup penisi kalınlaştırırsak(farklı partner) o sesin desibeli daha da artar. Günlük yaşamda çıkan ufak bir ses. Asıl gürültülü olanı malesef ilişki esnasında veya akabinde oluyor.

katılıyorum bencede mantıklı bu yani

Back