• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aknt yokken vajinadan gaz karm

bilgen25

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
173
8
318
Bursa
Kızlar akıntımın kesildiği zamanlarda vajinadan gaz gibi bişey çıkıyor, tutamıyorum yada engel olunamıyor.Hava gibi bişey ses te çıkartıyor. Normal mi sizce?Doktora falan da soramam çok utanıyorum çünkü.Bazen ilişki sırasında da çıkıyor, çok kötü bi durum. Özellikle adetim yaklaştığında oluyor. Yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar...

doktorluk bişi yok..vajina açılır ve içerisi hava dolar..herkeste olur bu..senin bağıırsaklarına hiç hava dolmuyor mu?o da onun gibi

akıntıylada alakası yok...vaginanın genişlemesinden kaynaklandıgını duymuştum...herksete olur bu demiş arkadaş ama herkeste olmaz....bikaç dogum yapan kadınlarda daha çok görülür...

teşekkür ederim. Herkeste oluyor mu yoksa bitek bende mi olyor diye merak etmiştim bende. Tekrar teşekkürler:D

akıntıylada alakası yok...vaginanın genişlemesinden kaynaklandıgını duymuştum...herksete olur bu demiş arkadaş ama herkeste olmaz....bikaç dogum yapan kadınlarda daha çok görülür...

ben doğum yapmadım..bir ara çok sık oluyordu ama epeydir yok.))

bence debu normal bişey doktora gıtmene gerek yok cok nadır de olsa bende de olur

canım bende de çok oluyor. özellikle ilişkiden sonra ve adet olmama yakın. ben de doğm yapmadım ama oluyor. bir kere doktora sormuştum o da dalga geçmişti benle salak kadın. böyle bişey imkansız o başka bi yerden geliyo demişti. ben de o zaman ben imkansızı başarıyorum heralde dedim.

yha ben daha 15 yaşındayım ama bndede oluyor ve sürekli oluyor abdest alıyorum fakat tedirgin oluyorum abdestim kaçar mı ve neden oluyor

Kızlar akıntımın kesildiği zamanlarda vajinadan gaz gibi bişey çıkıyor, tutamıyorum yada engel olunamıyor.Hava gibi bişey ses te çıkartıyor. Normal mi sizce?Doktora falan da soramam çok utanıyorum çünkü.Bazen ilişki sırasında da çıkıyor, çok kötü bi durum. Özellikle adetim yaklaştığında oluyor. Yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar...

tatlım bu bahsettiğin konu genelde bende ilişki esnasında oluyo yüzüüstü pozisyonda :) popo üstü oturduğum anda vajinadamdan gaz çıkıyo tabi o an eşimde sağolsun terbiyesize bak utanmadan pırt yapıo diyo :D gerçi biliyo ilişkiden dolayı olduğunuda dalga geçio işte.

kızlar bende de oluyor ama sessiz yani içimde hissediyorum sadece bazen otururken çok komik yaa,arkadaşımda da oluyormuş,abdestle hiç alakası yok bu durumun,sağlıkla ilgili,gazımsı bir durum...

Son düzenleme:
Bu bendede Çok oluyor Özellıkle adetıme yakın dÖnemde adım atmaya korkuyorum ses olacak dıye ve ılıŞkı esnasında ve sonrasında oluyor.

ılişki sırasında bende zaman zaman bu durumu yaşıyorum. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Ama eşim dert etmiyor sağolsun,yoksa ben daha çok takardım kafama.

ben istedigim an cıkartabiliyorum o gazı.cok hoşuma gidiyo =))annemın yanında yapıyorum şaşırıyo sakatsın sen diyee =D garip bi durum gercekten

arkadaslar bunun dogumla cinsellikle ve bekaretle alakası yok bu her durumda olurmus bizzat doktora sordum gayet normalmiş bu havanın ckması....

canım bende de çok oluyor. özellikle ilişkiden sonra ve adet olmama yakın. ben de doğm yapmadım ama oluyor. bir kere doktora sormuştum o da dalga geçmişti benle salak kadın. böyle bişey imkansız o başka bi yerden geliyo demişti. ben de o zaman ben imkansızı başarıyorum heralde dedim.

sırnaşık şey koptum ya bu nasıl yorum :))

Back