Sivilceli Ciltler Akneyi sıkamıyorum !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
73
Merabalar , gözümün alt hizasında bir akne çıktı sıksan sıkılmıyor ama okadar sızlıyorki büyüyorda forumda okudum limon sür felan denmiş dün sürdüm bir kısım iltihabını attıktan sonra küçüldü ama bugün limon sürsemde atmıyor artık .
bildiğiniz başka bir yöntem var mı iltihabı tek tarafa toplayıp sıkmak için birde bayram üstü :@

Cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim akne sıkılmaz sıkılmamalı başka kötü sonuçlar doğurabilir hem akneyi sıkarsanız akne geçmez aksine sıktıgınız için daha da çok çıkar.

Cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim akne sıkılmaz sıkılmamalı başka kötü sonuçlar doğurabilir hem akneyi sıkarsanız akne geçmez aksine sıktıgınız için daha da çok çıkar.

cildiyeye gittim kadın doğuma yönlendirdi polikistikmişim diane 35 i dayadılar 2 aydır kullanıyorum uzun zamandır çıkmıyordu .
yayılmaması için sıkar sıkmaz yüzüme tentürdiyot sürüyorum mikrobu öldürmesi için .

cildiyeye gittim kadın doğuma yönlendirdi polikistikmişim diane 35 i dayadılar 2 aydır kullanıyorum uzun zamandır çıkmıyordu .
yayılmaması için sıkar sıkmaz yüzüme tentürdiyot sürüyorum mikrobu öldürmesi için .

Doktorun verdigi ilacımı bıraktın ozaman yoksa ilacın bitince kontrolemi gitmedin sen yinede sıkma ister istemez yayılıyor.Bir tanıdıgım sivilcelerini sıktıgı için yüzü resmen sivilce tarlasına dönmüştü şimdi tedavi görüyor kısmen azaldı.

Doktorun verdigi ilacımı bıraktın ozaman yoksa ilacın bitince kontrolemi gitmedin sen yinede sıkma ister istemez yayılıyor.Bir tanıdıgım sivilcelerini sıktıgı için yüzü resmen sivilce tarlasına dönmüştü şimdi tedavi görüyor kısmen azaldı.

yok bırakmadım aslında normalde kullanırken çıkmıyordu dengemmi bozuldu bilmiyorm .
6 ay sonra gel demişti zaten işte 2 ay geçti . yani sivilce olsa sıkmayım ablada bu akne sanki kendi kendine küçülmüyor sıkmazsam hiç geçmicek gibi kendiliğinden geçer mi ki ?
bazen 2-3 gün bekliyorum duruyor öyle .

Back
X