- Konu Sahibi anaksunamunn
-
Gecmedi maalesefmerhaba canım bende senin o ilactan sonra az vakit temiz kaldımsenin sivilcelerin gecti mi şuan gectiyse ne yaptın
Merhaba canım bende aynı dertten muzdariptim,şimdi aknetrenti 2. defa kullanıyorum. Umarım bu defa son olur.selam kızlar...
yaklaşık 2-3 yıl önce aknetrent kullandım 6 ay boyunca ama şimdi tekrar çıktı sivilceler doktora gitsem tekarar yazar mı bu ilacı ikinci defa kullanan var mı ?
birde o kadar yağlı cildim var ki anlatamam sadece yüzüm değil tüm vücudumdan yağ fışkırıyor resmen saçlarımı yıkıyorum bi kac saat sonra yağlanıyor bu sorunlarla baş eden arkadaşlar varsa yazssın lütfenbide yağlı ciltlere nemlendirici önerilerinizi alabilirim..
inşallah canım... doktor kendisimi dedi yoksa sen mi istedin 2. defa kullanmayı...Merhaba canım bende aynı dertten muzdariptim,şimdi aknetrenti 2. defa kullanıyorum. Umarım bu defa son olur.
Doktor kendi dedi cnm.inşallah canım... doktor kendisimi dedi yoksa sen mi istedin 2. defa kullanmayı...
tamam canım inşallah rahat bi sürec gecirirsin kay kullancaksınDoktor kendi dedi cnm.
cokmus yaw :) sonucu yazarsn sevinirim canimTeşekkür ederim. 8 ay dedi doktor ama bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
Yazarım cnm.cokmus yaw :) sonucu yazarsn sevinirim canim
baktırdım her şey normal yaşımdan mı diye düşünüyorum ama cogu yaşıtımda hic sivilce yok yağlı falanda yemiyorum oysakiGecmedi maalesef
Adet olmayi bekliyorum hormon testi yaptirmak icin ona gore dogum kontrol hapi vericek doktorum. O da kesin cozum degil birakinca yine cikiyomus ama sansimi denemek istiyorum.
Sen baktirdin mi hormonlarina?
Benim hormonlarimda normal cikti ama yumurta tembelligi varmis o yapabilir dedi doktorum. Diane 35 verdi ama asiri duygusallik,sinir yapti birakmak zorunda kaldim.baktırdım her şey normal yaşımdan mı diye düşünüyorum ama cogu yaşıtımda hic sivilce yok yağlı falanda yemiyorum oysakiama kadın dogum hapı sivilce icin sorun cıkmasa da kullanılabiliniyor adet gecikmesi bile kullanman icin bir gerekce illa hormonların bozuk olması gerekmiyor. Bende şuan doğum kontrol hapı var ama kullanmak istemiyorum şuan belki ilerideki zamanda kullanırım biraz daha bekliyorum. icindeki kagıtta neler icin kullanılır bölümünde sivilce icin falanda yazıyordu
nedir bu cektiğimiz :/Benim hormonlarimda normal cikti ama yumurta tembelligi varmis o yapabilir dedi doktorum. Diane 35 verdi ama asiri duygusallik,sinir yapti birakmak zorunda kaldim.
İlaci birakinca tekrar cikiyomus zaten
Sormanedir bu cektiğimiz :/
canım pütür pütürse sivilce değildir oAlnim yanaklarim putur putur ve lekelerim var ilc kullanmiyorumbiktim ya napabilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?