- 8 Ocak 2013
- 29
- 14
- 38
- Konu Sahibi anaksunamunn
-
sakınnnnn öyle bişey yapma bu yaşta ters teper tüylenme yaparsenin yine 2 yıl dayanmış benim 5 ay sonra çıktı benim vücudumda seninki gibi hergün yıkanmaktan bıktım17 yaşındayım inan artık bıkmış bezmiş durumdayım doğum kontrol hapına başlayacağım bugün işe yararsa sana da yazarım
gercekten misakınnnnn öyle bişey yapma bu yaşta ters teper tüylenme yapar
kullanmadım ama bunu herkes bilir heleki bu yaşta kullanma ilerde zararını görürsün ayrica sivilcelere bi faydası olmazgercekten misen kullandın mı canım benim yaşlarımda ya da kullanıpta tüylenme yapanı gördün mü
Benim yuzum sadece 2 ay kadarcik temiz kalmisti ilactan sonraselam kızlar...
yaklaşık 2-3 yıl önce aknetrent kullandım 6 ay boyunca ama şimdi tekrar çıktı sivilceler doktora gitsem tekarar yazar mı bu ilacı ikinci defa kullanan var mı ?
birde o kadar yağlı cildim var ki anlatamam sadece yüzüm değil tüm vücudumdan yağ fışkırıyor resmen saçlarımı yıkıyorum bi kac saat sonra yağlanıyor bu sorunlarla baş eden arkadaşlar varsa yazssın lütfenbide yağlı ciltlere nemlendirici önerilerinizi alabilirim..
yüzeyden yapılan krem vs. hiç etki etmiyor bende canım hap bile etkili olamamışken.. ama nemlendiricini alabilirim teşekkür ederimLR ın sivilce ve akne sorunu olan ciltler için ürün seti bulunmakta. Ayrıca vücut için de duş jeli bulunmakta. Ben iki ay önce kullanmaya başladım. Çok etkili . Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca yağlı ciltler için yağ içermeyen nemlendiricisi de mevcut.
canım baktırdım hormonlara ama sağlık ocagında baktırmıştım ileri hormon testleri yaptırmadım..tesekkür ederim :)Benim yuzum sadece 2 ay kadarcik temiz kalmisti ilactan sonra
hormonlarina baktirdin mi? Eger hormonalse 2. Kez kullansan da etkisini goremezsin.Nemlendirici olarakta la roche posaytavsiye ederim
peki şimdi nasıl cildin ikinci kez kullandın mı tatlım sorun hormonlarındamıymışBenim yuzum sadece 2 ay kadarcik temiz kalmisti ilactan sonra
hormonlarina baktirdin mi? Eger hormonalse 2. Kez kullansan da etkisini goremezsin.Nemlendirici olarakta la roche posaytavsiye ederim
çok sanslısın canım ya benim her konuda sorunlu bi cildim var hem yağlı hem lekeli hem sivilceli hemde tüylenme var hepsi bende toplanmış mübarekBende 2 yil once kullandim ama bidaha sivilce cikmadi ve yuzun baya sorunluydu sivilce konusunda
2. Kez kullanmak istedim ama vazgectim cogu doktor eger hormonalse tekrar cikicaktir dedi cunku. Adet olmayi bekliyorum simdi hormon testi icinpeki şimdi nasıl cildin ikinci kez kullandın mı tatlım sorun hormonlarındamıymış
anladım canım inşallah normal çıkar :)2. Kez kullanmak istedim ama vazgectim cogu doktor eger hormonalse tekrar cikicaktir dedi cunku. Adet olmayi bekliyorum simdi hormon testi icin
Tüylenme bende de var sarısinim tenim ince agda mahvediyo sari tuyler guneste kötu die aldirmaya basladm daha da mahvoldu ah biz bayanlarin derdi bitmezçok sanslısın canım ya benim her konuda sorunlu bi cildim var hem yağlı hem lekeli hem sivilceli hemde tüylenme var hepsi bende toplanmış mübarek
senin gene iyi sadece güneşte belli oluyormuş benımki hertürlü belli :) ah ah sorma işimiz zorTüylenme bende de var sarısinim tenim ince agda mahvediyo sari tuyler guneste kötu die aldirmaya basladm daha da mahvoldu ah biz bayanlarin derdi bitmez
İnsallah tesekkur ederimanladım canım inşallah normal çıkar :)
yüzeyden yapılan krem vs. hiç etki etmiyor bende canım hap bile etkili olamamışken.. ama nemlendiricini alabilirim teşekkür ederim
merhaba canım bende senin o ilactan sonra az vakit temiz kaldımBenim yuzum sadece 2 ay kadarcik temiz kalmisti ilactan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?