• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler aknetrent kullandım ama tekrar sivilce çıktı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba canım bende senin o ilactan sonra az vakit temiz kaldım :KK43: senin sivilcelerin gecti mi şuan gectiyse ne yaptın
Gecmedi maalesef:(
Adet olmayi bekliyorum hormon testi yaptirmak icin ona gore dogum kontrol hapi vericek doktorum. O da kesin cozum degil birakinca yine cikiyomus ama sansimi denemek istiyorum.
Sen baktirdin mi hormonlarina?

selam kızlar...
yaklaşık 2-3 yıl önce aknetrent kullandım 6 ay boyunca ama şimdi tekrar çıktı sivilceler doktora gitsem tekarar yazar mı bu ilacı ikinci defa kullanan var mı ?
birde o kadar yağlı cildim var ki anlatamam sadece yüzüm değil tüm vücudumdan yağ fışkırıyor resmen saçlarımı yıkıyorum bi kac saat sonra yağlanıyor bu sorunlarla baş eden arkadaşlar varsa yazssın lütfen:KK42: bide yağlı ciltlere nemlendirici önerilerinizi alabilirim..:KK51:
Merhaba canım bende aynı dertten muzdariptim,şimdi aknetrenti 2. defa kullanıyorum. Umarım bu defa son olur.

Gecmedi maalesef:KK43:
Adet olmayi bekliyorum hormon testi yaptirmak icin ona gore dogum kontrol hapi vericek doktorum. O da kesin cozum degil birakinca yine cikiyomus ama sansimi denemek istiyorum.
Sen baktirdin mi hormonlarina?
baktırdım her şey normal yaşımdan mı diye düşünüyorum ama cogu yaşıtımda hic sivilce yok yağlı falanda yemiyorum oysaki:( ama kadın dogum hapı sivilce icin sorun cıkmasa da kullanılabiliniyor adet gecikmesi bile kullanman icin bir gerekce illa hormonların bozuk olması gerekmiyor. Bende şuan doğum kontrol hapı var ama kullanmak istemiyorum şuan belki ilerideki zamanda kullanırım biraz daha bekliyorum. icindeki kagıtta neler icin kullanılır bölümünde sivilce icin falanda yazıyordu

baktırdım her şey normal yaşımdan mı diye düşünüyorum ama cogu yaşıtımda hic sivilce yok yağlı falanda yemiyorum oysaki:KK43: ama kadın dogum hapı sivilce icin sorun cıkmasa da kullanılabiliniyor adet gecikmesi bile kullanman icin bir gerekce illa hormonların bozuk olması gerekmiyor. Bende şuan doğum kontrol hapı var ama kullanmak istemiyorum şuan belki ilerideki zamanda kullanırım biraz daha bekliyorum. icindeki kagıtta neler icin kullanılır bölümünde sivilce icin falanda yazıyordu
Benim hormonlarimda normal cikti ama yumurta tembelligi varmis o yapabilir dedi doktorum. Diane 35 verdi ama asiri duygusallik,sinir yapti birakmak zorunda kaldim.
İlaci birakinca tekrar cikiyomus zaten:KK51:

kızlar sizde işe yarar mı bilmem ama ben elma sirkesini kullanıyorum ve bende işe yarıyor 1 çorba kaşığı elma sirkesine 2 çorba kaşığı su soyup sivilceli yerlere pamukla sürüyorum akşamdan sabahları da güzelce yıkıyorum ve bir şey kalmıyor deneyin isterseniz kremler falan işe yaramıyor.

Back
X