Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
İkimzde aynı zamanlarda kullanmaya baslamisz hemen hemen . Her ay sonunda resim atalım farka bakarz

Senin yüzünde kırmızı leke oluyo canım haptan dolayımı böyle aivilce çıktı yüzün pürüzsüzdü nie yazdı doktor cnm ne kadardır kullanıyosun hapı

Benim çenem doluydu canm yanaklarimda yoktu bende önümüzdeki hafta perşembe gidicem hastaneye

Tamam cnm inş geçer ben hep burda olurum mesaj şeklibde yukarıgeliyo zaten bildirinler haberleşiriz foto göndeririz diğer ay

İnş canm bide ben yüzümü hiç yıkamaz oldum iyice kurur yüzüm diye sence yıkayım mı .s yağlanmıyor yüzüm normal şuanda 1 haftadır yıkamıyorum su bile vurmadım

Yüz yikanmazmi yıka 1 hafta nasıl dayandn her sabah yıkayıp her akşam kesinlikle duş alıyorum nemlendiriyorum önemli olan düzenli nemlendirmen

Sana doktor günlük sürmen için nemlendrici vermedimi vermesi lazım rutin cilt temzligini ihmal etme bu ilacı kullanirken yüzünün Yağlanması mümkün deil

Merhaba.Ben de aknetrent kullandım 7.ayım .sivilceler gitti ama izler lekeler kaldı bende.onlar için de farklı kremler kullanacaz dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…