Valla bnm sivilceler hiç gecmemisti zaten ama bn suan 4 üncü ayindaym çene kismimda bayagi çıktı. Ama çok da göze batmiyo bnce. Alisiyosn çünkü belli bi zaman sonrasivilce artışı hangı zamanda oluyo arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bnm sivilceler hiç gecmemisti zaten ama bn suan 4 üncü ayindaym çene kismimda bayagi çıktı. Ama çok da göze batmiyo bnce. Alisiyosn çünkü belli bi zaman sonrasivilce artışı hangı zamanda oluyo arkadaşlar
Sacindaki kepek degil canim yuzun gibi sac derinde dokuluyor. Aynisini bende yasiyorum.merhaba arkadaşlar sivilcelerim derinden çıktığı için ve aşırı gözenek ve siyah nokta sorunum olduğu için ben 9 gün önce aknetrent tedavisine başladım kafam çok kaşınıyor ve saçımda kepeklenme oldu bide sivilcelerim çıkmaya devam ediyor şuan kırmızı kırmızı oluyor bu etkiler normal mi sizce ? bide bu ilaç kullanımı sonucunda ciltteki tüm sorunlar tamamen mi gidiyor gözenekler falan ? cevaplarsanız çok sevinirim
Hic dogru degil.hapla ilgili kısırlık yapıyor diye bi söylentı var ne kadar doğru arkadaşlar?
teşekkür ederimHic dogru degil.
Diyet falan böyle şeylerden uzak dur canım. Bu hap karaciğeri yoruyor zaten. Olayı bu biraz. Sen bol bol su iç. Ne olursa olsun miden bulansa da iç. Düzelir o zaman zamanla.ACİL! arkadaşlar kanetrent kullanıyorum karaciğer değerlerim yüksek çıktı neden ?? böyle bişe yaşayan oldumu
? son zamanlarda cok yağlı yıyorum bıde protein diyeti yaptım ben ona yoruyorum .. hafif bi yukselme olmus sadece bilisi olan varsa yada boyle bıse basına gelen benı bılgılendırırsenız sevınırımmm ?
Zaten ilacın yanında krem veriyor çünkü ilaç cildi çok kurutuyor verdiği krem iyi geliyor ama yinede dudak nemlendirici şartKızlar nemlendirici kullanın dedimi doktor size
30 mg verdi 10 ve 20 mg. Bende şiddetli derecede sivilce yok ama etkisini gördüm siyah noktalar azaldı yağlı bir cildim yok çok sivilce çıkmıyor yağlı şeyler yiyince çıkıyor bazen çok abartnca. Ve bende birkaç gündür ellerimin üstü kabardı kırmızı oldu ve kasiniyor ilacın yan etkisi doktor merhem verdi onlarda geçiyor.1 ayda hemen sana etki mi etti kırmızı sivilce lekelerini açtı mı biraz kaç mg yazdı günlük
Bende böbrek ağrısı başladı halsizlik fazla yok 20-25. Gün kuruluk başlarBenim 1 hfta oldu Dudaklarım kırudu sanki ama cildim hala yağlı . Halsizlik ne zaman snra bağlıyo sırt bel ağrıları felan sende başladı mı