doktor bana yüzün hariç vucuduna gidebilirsin dedi canım ben 1. ayda gittim sorun olmadı
Benim de 8.günüm dudağımda hafif kuruma dışında bi belirti yok, aknetrent kullanmaya başladığımdan beri çıkan bütün kistik sivilcelere zorla iğne saplattım bugün gidip :) , iyi ki de yaptırmışım bazıları tedavıi sonunda bile kistiklerin geçmediğii söylemiş çünkü kokkmuştum ben de
ya iz kalmasınbüyüklermiş bi de :26:
Kızlar 3. ayımın bitmesine 10 gün kaldı. Ayın 23. kontrolüm var, 30 mgdan devam ediyorum. Sivilcelerimde ciddi ilerleme var sadece çene kısmındakiler çoğaldı diğer yerler söndü ve moral olarak da gayet iyiyim.. Artık bu ilaçla yaşamaya alıştım. İlaç saatlerimi hiç kaçırmıyorum, yan etkilerinden sadece dudak kuruluğu kaldı ve bu aralar yüzümde özellikle sivilcelerin çıktığı yerde bi kaşıntı oluyo ama hart hurt kaşımıyorum tabiBendeki durum budur. 4. aya girince çok daha iyi olacağımı düşünüyorum.
kızlar meraba ben de kullanıyorum da bişey sorucam. benim doktorum kesinlikle hiç alkol almamam gerektiğini söyledi ama bazı doktorlar az miktarda almanın problem olmıcağını söylemiş okumuştum bi yerlerde. sizin doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi?
merhaba bende aknetrent e başladım bugün 2.günüm doktor 20 mg ve 10 mg verdi. günde 1 tane ikisinide aynı anda içiyorum bazıları birini akşam birini sabah içiyomuş. aynı anda içmem sorun olur muu bilen var mı kızlar?
Öylemii hiç sölemedide eczacı ya aynı anda alıyodum cok teşekkür ederim. artık sabah akşam alırım iyki okumuşm burdan
tabiki, bana hem doktor söyledi hemde eczacı kızda kullanymş o da aynı bnm gbi alymuş sbah akşm o syledi..
bir anda iksni brden alma sakın
hatta bn doktrma 20 mg akşam 10 mg sbah içsem sorun olrmu dye sormştum,yok hayr kolyna nasl gelyosa dedi...
20 mg akşam alyrm gece uyyrz ya sırt ve baş agrlarını gündüz yaşamyım çekmiyim dye. farketmez o demşti...
2. ayımı bitrcem bnde ay sonunda.bnde çok sırt baş agrısı yapyo,birde dudaklarım yara kup kuru brde suratım kabuk yapyo
işte böölleeee :)
sağolasın uyardığın için yadaha yeniyim ben bilmiodum bende öyle alıym bari umarım ağrı yapmaz ya. dudaklarım için şimdiden basladm kurumadan önlem almak lazm 2 ay bitmiş olsa kşke bnmde
bellii yenisinn 2.günn zaten ilaçta...
neutrgnanın dudak stiğini alablirsin yada sebmedin 8 lira 9 lira falan..
gün boyu sürersin..ihtyacı olyo gercekten lazım bu ilacı kulananların..
bana bde doktr dudaklarım için merhem werdi medicassol dye bsey..
sna vermedimi krem fln??
Hametan verdi banada dudak kuruluğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?