cildin şuan nasıl canım
selammmmm kizlar bisey sorcam ben akne tedavisinin 3.ayindayim gecen ay zoretanin kullandim 2.ay boyunca bugun de eczane bana aknetrent verdi ikisidee aynimii ? arasindaki fark ne? zoretanin fiyatti 50tl odemistim aknetrent 10tl odedim sadce fiyat mi ? biirisi yardimci olabilir mi bana.
Ben aynı diye biliyorum canım ben de 2 gün önce aknetrent tedavisine başladım ilk gittiğim eczane yok dedi zoretanin veriyim dedi eşdeğermiş çünkü
hmm tamam canim cokkkk sagol , es deger de zoretanin daha pahali sanirim cunku ben 50TL odedim yani ama aknetrentte 10tl odedim.
Rica ederim canım, ikisi de ssk'lı hali mi peki diğeri neden 5 katı ki acaba?
ben yesilkartliyim canim bilmiyorum zoretanin isvec yapim ilac ,aknetrent yunan yapim yaziio kutuda sanirim ondan ama isim farkki sanirimm eczaneye sordum zoretanin ona fark aliorlarmissss :/ benim maddi acidan aknetrent.
Aa o zaman tamam canım doğru bana da ilk zoretanin vermeye çalışan adam öyle bir fiyat vermişti halbuki, aknetrentten hiç para almadılar :)
aynen yaaa sanirim zoretanin disardan geldigi icin fark aliyorlar ondan pahali ama ikiside ayniymis.
Aa o zaman tamam canım doğru bana da ilk zoretanin vermeye çalışan adam öyle bir fiyat vermişti halbuki, aknetrentten hiç para almadılar :)
ben de aknetrent kullanıyorum ve 20 mg ve 10 mg'ye 50 lira veriyorumSKK'lıyım bu arada
ben de aknetrent kullanıyorum ve 20 mg ve 10 mg'ye 50 lira veriyorumSKK'lıyım bu arada
bende 4. ayın içerisindeyim aknetrent kullanıyorum toplam 40 mg şeklinde, eczaneyede 11 tl veriyorum zaten ilacın normal fiyatı 50 tl, senden niye o kadar çok almışlarki?
bu arada merak ettiğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışayım
ne kadardır kullanıyosun canım
bende 4. ayın içerisindeyim aknetrent kullanıyorum toplam 40 mg şeklinde, eczaneyede 11 tl veriyorum zaten ilacın normal fiyatı 50 tl, senden niye o kadar çok almışlarki?
bu arada merak ettiğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?