bnde 3.ayma baslycam öbür gün tamamen btmedi daha normal ckyo işte..
allah allah 4.ayna grcen hala ckyo enteresan yaa
evet en cok yerlerden cok inthpli cikio ay bilmiyorumm herkes 6.aydan sonraa durur diorlarr ay insallah cabucak gecer ya
işallahh hep brlikte kurtlcaz
bn ckyrm canm grsrz kib.hayrlı gecler...
oyle olmazki...
brini sabah tok karnına birinide akşam tok karnına alcksın..
bnde senn gbi kullanyrm, 30 mg sbah akşam...
herkezin ilaç kullanım şekli farkı sana sabah akşam 20 şer gram verir.kimine sadece sabahları 40 mg verir.kimine akşam sabah 40 mg verir.herkezinki aynı olcak diye bişey yok.yanlış yönlendirme yapmayın lütfen.
canım ya çok geçmiş olsuni birşey sorayım sivilce durumun nasıldı ? ve şuan iz durumun nasıl ?
bende 4. ayıma girdim bu ilaçta.günde 80 mg la başladım halada öyle içiyorum.beni en çok zorlayan yanı yüz kuruluğu.
Merhaba, 4. aydayım ben de günde 80 mg alıyorum. Senin durumun nedir, ayrıntı rica etsem :)
ben çok memnunum diyemem ilaçtan. benim sivilcem çok değil ama çok fazla izim var. beni görenler yüzün geçmiş falan diolar ama beni baya zorladı ilaç.benim zaten normalde kuru bir cildim vardı.ialç iyice kuruttu.yüzüm nasıl desem egzama gibi oldu ama çok kötü bi şekilde.kremlerle falan geçti.yüzün soyulmuyor hiç çünkü her dk üzerinde bi yağ tabakası var.sürkli yağlı parlak bi yüzle dolaşmaktan sıkıldım. yarın doktora gidicem ve bırakmak istediğimi sölicem.çünkü artık sabretcek dücüm kalmadı şuan 1 tane minik bir sivilcem var sadece.senin durumun nasıl ? bide hangi doktora gidiyosun acaba :)
Eweet kızlaar.. Büyük bi sözüm wardı ilacı ilk kullandığım günden berii tedawim bitince yazıcam başımdan geçenleri diye.. O gün geldi çattı çok şükür.. şöyle kısaca bahsedeyim sizleri sıkmadaan :)
1. We 2. Ay dudaklarım burnum yüzüm kurumaya başladıı siwilce ise 2 tane çıktı sadeceee!
3.ay yüzümde tamamen düzelmee olduu yağlanmadan eser kalmadııı dudak kuruması hala dewam ediyoduu bol su içmeye özen gösteriyodum..
4. Ay yüzüm bebek gibiydii ne siwilce ne siyah nokta kaldııı..dudak kuruması hafifde olsa dewam ettti yine bol su içmeye özen gösterdimm
weeeeee 5.ay.. Tedawim bittiiii! :) çok memnunum allaha şükürler olsun sorunsuz bi şekilde bitirdim tedawiyii.. We ilk aydan beri sabah 10 akşam 20 ile dewam ettim son aya kadar..dudaklarım için bepanten we madicasscole kullandıımm güneş kremini ise ilacı yaz ayında kullandıgım için dışarı çıkacağm zaman sürdüüm..normal bi şekilde her zamanki gibi makyaj yaptım dışarı çıkarken hiç bişeyden mahrum etmedim kendimiii antibiyotik içer gibi düşündüm hep hiç siwilce ilacıymış oymuş buymuş demediimm.. Beynimde bitirdim resmen olayıı! Darısı sizlerin başınaa!!
çok teşekkür ederiim amin darısı sizlerin başınaa..en ufak bir iz yook
hatta şöyle söyleyebilirim eskiden pudra sürmeden çıkmazdım okula falan şimdii yataktan kalktıgım gibi gidiyoruumm
ne güzel olmuş sevindim adına bende izlerim için başladım daha çok birinci haftam bitti inş benimkilerde hiç kalmaz =)
Eweet kızlaar.. Büyük bi sözüm wardı ilacı ilk kullandığım günden berii tedawim bitince yazıcam başımdan geçenleri diye.. O gün geldi çattı çok şükür.. şöyle kısaca bahsedeyim sizleri sıkmadaan :)
1. We 2. Ay dudaklarım burnum yüzüm kurumaya başladıı siwilce ise 2 tane çıktı sadeceee!
3.ay yüzümde tamamen düzelmee olduu yağlanmadan eser kalmadııı dudak kuruması hala dewam ediyoduu bol su içmeye özen gösteriyodum..
4. Ay yüzüm bebek gibiydii ne siwilce ne siyah nokta kaldııı..dudak kuruması hafifde olsa dewam ettti yine bol su içmeye özen gösterdimm
weeeeee 5.ay.. Tedawim bittiiii! :) çok memnunum allaha şükürler olsun sorunsuz bi şekilde bitirdim tedawiyii.. We ilk aydan beri sabah 10 akşam 20 ile dewam ettim son aya kadar..dudaklarım için bepanten we madicasscole kullandıımm güneş kremini ise ilacı yaz ayında kullandıgım için dışarı çıkacağm zaman sürdüüm..normal bi şekilde her zamanki gibi makyaj yaptım dışarı çıkarken hiç bişeyden mahrum etmedim kendimiii antibiyotik içer gibi düşündüm hep hiç siwilce ilacıymış oymuş buymuş demediimm.. Beynimde bitirdim resmen olayıı! Darısı sizlerin başınaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?