- 24 Mayıs 2009
- 4
- 0
- 86
Bende tam tersi oldu kaslarim filan dökülüyorSelam arkadaslar bende aknetrent kullanmaya basladim. 2.ayimin icindeyim.... sabh20 aksam 20mg olmak uzere 40mg kullaniyorum suan.. dudaklarda kururma burun kanamasi ve yuzde soyulma. .. benim asil sorum.. bu ilaci kullanirken yuzunde tuylenme olan varmi acil yardm istiyorummm
Hadi ya.. nebilm ya korktm ben wala yuzmde tuylenme var. Bu sefer dktra gdnce sorcamBende tam tersi oldu kaslarim filan dökülüyor
3 ne ki son aylarinda bile cikan var . Ben 4. Ayimdayim tam kusma bitti galiba dedim bugun yuzumun 4 te 3 unu kaplayacak sekilde kocaman sivilce ciktiSelam arkadaslar bende 3.kutuma basladim gecen hafta 6ay once ergenlikte bile sivilce gormeyen ben ne yapacagimi sasirdim 27yasimdayim bu arada bi suru kremler bitkisel kurler sabunlar vs yok yani olmadi fenalik geldi hatta sonra bu ilaci duydum yeni tanistigim bi arkadastan eski halini bilmiyorum ama simdi sahane bi cildi var bahsedince arastirdim dr a gidip bu ilactan istedim cunku alti ay icinde bi dunya krem kullanmistim ve faydasini gormemistim tahlil yapildi ve basladim allahim costukca costu surekli artiyo ama hic azalma yok bugunde dunyanin en buyuk sivilcesini burnumun kenarinda gorunce moralim dahada kotu oldu bu zamana kadar gecicek az kaldi diyodum yok yani gecmiyo hele o lekeler kipkirmizi...dudak kurulugu icin butun pahali kremler lip balmlar hikaye en fazla 1saat dayaniyo bende hametan sahane bisey ama yarayi iyilestiriyo resmen bide yan etkiler ilk hafta tavan yapmisti onuda soyle atlattim su icin arkadaslar 3 3.5 ne kadar icebiliyosaniz artik tqvsiyelerimi aklima geldikce yazarim 3.ayin icinde hala israrla sivilceleri cikan var mi???
Ya insan korkuyo iste bende sivilceleri cok dert etmiyorum sonrasinda kalan lekeler korkutuyo beni ne kadar cok sivilce o kqdar leke sikmazsan leke kalmaz diyolar sikmadigim halde leke icinde kaldi yuzum helede onumuz yaz gunesten cok tirsiyorum valla3 ne ki son aylarinda bile cikan var . Ben 4. Ayimdayim tam kusma bitti galiba dedim bugun yuzumun 4 te 3 unu kaplayacak sekilde kocaman sivilce ciktiama dert etmiyorum simdi ciksin ki ilerde cikmasin
Ya lekeden korkma cilt soyucu kremlerle onlar gidiyo asil cukur kalmasindan korkuyorum ben.Ya insan korkuyo iste bende sivilceleri cok dert etmiyorum sonrasinda kalan lekeler korkutuyo beni ne kadar cok sivilce o kqdar leke sikmazsan leke kalmaz diyolar sikmadigim halde leke icinde kaldi yuzum helede onumuz yaz gunesten cok tirsiyorum valla
Hemen hemen ayni gunlerdeyiz seninle tuylenme olmadı ama zaten cok tuylu degilim sadece biyiklar daha cabuk cikiyo gibi geldi bana ama tuylerde kalinlasma falan yok bu hafta 2buyuk sivilce disinda cikmadi bende sivilce ama lekeler ayni kirmizilikta fondoten bb krem falan dahada belirginlestiriyo sanki gunes kremi suruyorum mecbur kalmadikca makyaj yapmiyorum bide goz kurulugu cok fazlalasti bu ay ozellikle suan cok şiş suni gozyasina baslicam heraldeMerhaba aknetrenti kullanalı 3 ay 20 gün oluyor tabi başlarda çok kötü bir şekilde kanlı iltihaplı sivilceler çıktı ama şuan bütün sivilceler kurumuş ve inmiş durumda sadece kırmızı lekeler var dudağım cildimde eskisi kadar kötü olmuyor burun kanamamda bitti ama çok kötü bir şekilde çenemde boğazımda yüzümde kıllanma yaptı ve kilo aldım sizede aynı durum oldumu ?
Bugun hastaneye gittim 4.ayın bitti doktorun kıllanma sonradan olduysa hormonların la ilgili biseydr gidip ghorun dediE="lila3146, post: 41132243, member: 258689"]Hemen hemen ayni gunlerdeyiz seninle tuylenme olmadı ama zaten cok tuylu degilim sadece biyiklar daha cabuk cikiyo gibi geldi bana ama tuylerde kalinlasma falan yok bu hafta 2buyuk sivilce disinda cikmadi bende sivilce ama lekeler ayni kirmizilikta fondoten bb krem falan dahada belirginlestiriyo sanki gunes kremi suruyorum mecbur kalmadikca makyaj yapmiyorum bide goz kurulugu cok fazlalasti bu ay ozellikle suan cok şiş suni gozyasina baslicam heralde
Yuze bilmiyorum ama vücudu normalde kuru olanlar kullaniyo baya yagli bisey ve yuz icin su bazli krem tavsiye ediyo doktorlar ve bu krem cok yagli bisey yuze surulmez sanirimexcipial lipoyu yüzüne nemlendirici olarak kullanan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?