kızlar sivilcelerimdem kurtuldum çok mutluyum ve hemen sizle paylaşmak istedim :) 4 ay kullandım bıraktım yaz geldiği için doktor bırakmamı söyledi ayrıca hiç bir yan etkisini yaşamdım biraz dudak kuruluğu o kadar :) ama bn kışın gene başlamak istiyorum :) fotograf paylaşıyorum şimdi,
Eki Görüntüle 1141138 Eki Görüntüle 1141100 Eki Görüntüle 1141105
kabızlık yapıyor yaa ama inanılmaz degişim oluyor yüzde
Okula gidiyorum adımın bıyıklı fatmaya çıkmasını istemem eğer hiç bi yolu yoksa söleyn de çok geç olmadan bırakayım
Merhaba benim de sivilce sıkıntım vardı bir hafta önce doktora gittik bende fazla sivilce yoktu ama izler çoktu doktor sivilcelerin fazla büyük değil dedi 10 mg günde 1 kere aknetrent yazdı ilaç icin eczacı ilk hafta sivilcelerin artar içindekilerin hepsini atar bitince hiçbişey kalmaz dedi yorumlara bakıyorum 6 ay kulananlar var ve dozu fazla acaba 1 ay sonra birdaha mı gitmeliyim doktora bana hiçbir bilgi verilmedi birde ben 52 kiloyum 15 yaşındayım sebebi bu olabilir mi ???
54 kıloyum gunde 30 mg alıyorum ama sana kılona gore degıl sıvılcelerının agırlıgına gore vermıs 1 ay kullan sonucuna gore doktorun yardımcı olur zaten sana. bol sans
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 ayda geçme imkanı var mı peki ???
yapay gözyaşı damlası kullanın göz için mutlaka. saçlar ilacı bıraktıktan sonra düzene giriyor. benim de çok kuruyup dökülmüştü kel kel olmuştu tepeleri kafamın : ) ama kısa bir sürede toparladı. depresif halde ilaç kullanımından sonra geçiyor.aknetrent kullanmaya baslayali 1.5 ay oldu. Yuzum sisti sanki. ve sivilce cikmiyor. yuzumun altindaydi sivilceler. kis gibi duruyodu.elimi yuzume dokundurdugumda top top elime geliyorlardi. Ki oralarin oldugu yerlerde kirmiziydi. cok kotu gorunuyordum. hickimsenin yanagimi sıkmasina izin vermiyordum.cunku onlarda hissedceklerdi o sisligi... 5 yil once baslayan bu kis gibi olan,arada bir disari cikip sonra sonup altta duran sivilceler artik yoktur. disarida atmadi. icerden temizledi galiba.Yanaklarim paamuk gibi yumusak ve dumduz.aslinda baslamayacaktim aknetrente.zorla basladim.ama simdi diyorum ki iyiki aknetrent e basladim. yuzum icin arada bir nemlendirici suruyorum.surekli kullanmiyorum cunku cildim cok hassas. bir litre su iciyorum. Buda yeter galiba :) ellerim cok hassaslasti.saclarim cok kurudu ve cok dokuluyordu.bakim yapiyorum fazla dokulmuyor.gorme sorunu yasiyorum. sizdede var mi bu? İlactan sonra zamanla oldu bu.ve depresif bi haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?