Duzenli aylik ignelerini yaptir.. antibiyotigede cok yuklenme derim.. tabi benim dusuncem bu.. yinede doktoruna danis..Canım çok teşekkür ederim. bugün içmedim ilaç bıraktım inşallah tedavi süresince hastalık yaşamayız. dikkat edicem ama şimdi kullandım ben ya işte korkuorm sıkıntı olursa diyebugün içmedim zaten. ama 10 tane antibiyotık iğne ismini hatırlamadım multısef mi neydi işte sonrasondaki antibiyorık erasef di.çok içtim ama ben artık öğrenince bıraktım bide ben aylık düzenli b12 vurunuyorum onun sakıncası olur mu sence?
evet canim ben son ayimdayim.. toplamda 6 ay kullanmis olacam.. yuzum ilk zamana gore gercekten masallah diyeyim cok iyi.. sivilce su anda yuzumde hic yok. yuzum puruzsuz ve siyah noktadan eser yok.. sadece asiri derecede oynadigim soydugum sivilcelerin eskiden kalma izleri ardi onlarinda rengi yavas yavas açiliyor.
Umarim canim.. ama gercekten sabir cok onemli.. benim burnum sadece bir defa 4. Ayda kanadi.. korkudan gunlerce agladim birakacaktim artik.. o derece dusun yani..Cok sewindim senin adina canim umarim ben son ayima gelebilirim..
Öncelikle geçmiş olsun canım. Bol su içtim ben tedavim boyunca ama gözüme hiç faydası olmadı. Benim kullandığım damlanın ismi OCULOTect. Sunni göz yaşı diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam.
Kullanınca 2-3 gün sonra faydasını görürsün ama madem yarın doktor kontrolün var bi sor doktoruna göz için ne önerir. Çünkü bu ilaç benim gözlerimi bozdu. Kızarıklıklar başladığında dozu azalttık, göz doktoru ise ilacı bırak dedi ama ben tedaviyi yarım bırakmamak için bırakmadım. Gözlerim bozuldu sadece
Ben dozu azalttığım için 1,5 ay uzadı tedavim. 7,5 ayda bitti yani. Biteli 8 ay kadar oldu. Cildim şuan tertemiz, Yağlı-baharatlı şeyleri çok fazla tüketirsem minicik kızarıklık oluyor sadece. İnşallah seninde gözlerini bozmaz ilaç. Sen önce cildiye doktoruna sonra eczaneye sorabilirsin damlanın hiç bi sakıncası yok buraya ben yorum yazdığımda 40 lı sayfalardaydım kim bilir kaç arkadaş kullandı damla hepsi memnun.
Umarım sorunsuz atlatırsın tedavi dönemini. Soracağın bişey olursa istediğin zaman sorabilirsin. Geçmiş olsun :)
çokkk teşekkür ediyorum bilgi için :) göz doktoru randevumu kaçırdım. ama yarın cildiyeye gidiyorum o gün bakalım ne olacak .inş tedavim yarım kalmaz. bende fazla sivilce yok ama ben daha önce bu ilacı içtiğimde cildim delik delik oldu.alnım ve burnum. tekrar başladım ilaca 3. ayıma yeni giriyorum gözeneklerim küçüldü ama alnımda hala var. anlamadığım nokta şu ilaç kullanmadan önce sadece sivilceliydim şimdi gözenekliyim :/ o yüzden tam gaz tedaviye devam gözlerim feci şu an
Umarim canim.. ama gercekten sabir cok onemli.. benim burnum sadece bir defa 4. Ayda kanadi.. korkudan gunlerce agladim birakacaktim artik.. o derece dusun yani..
Duzenli aylik ignelerini yaptir.. antibiyotigede cok yuklenme derim.. tabi benim dusuncem bu.. yinede doktoruna danis..
Niye gözenek problemi var anlamadım. Sonuçta her ilaç kişiden kişiye farklı etki ediyor. Gözenek mi yoksa sivilceden sonra kalan deliklerden mi oldu?
Benimde özel günlerde çıkan 2-3 sivilcem vardı onlar temelli geçsin diye başlamıştım ilaca. Gözüm 3 metre sonrasını görmüyor şuan. Sen göz doktoru işini hiç ihmal etme numarasına falan baktır gözlerinin. Ve kesinlikle göz damlası kullan çok faydasını görürsün.
Sorunsuz geçer inşallah 3. ayına girdiğine göre 2 kaldı (5 ay sürüyor genelde tedavi) Hadi bakalım çabucak geçsin inşallah :)
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz? cildi parlatmayan ama koruma faktoru en iyi olan ve tedavimize yardımcı olabilecek?
şiddetle solante +50 faktörlüyü öneririm cnm :) 80 tl pahalı ama iyidir ben kullanıyorum 1 aydır yağlı hissi bırakmıyor :) solante acness i kulanıyorum sivilce için bu güneş kremi. pigmetesi var oda lekeler için . araştır sen yinee cnm
kızlar 5. ay bitmek üzere ve yüzüm tertemiz :) kilo kaybımda hiç olmadı.
Canım ne kadar içeriyor bilmiyorum ama doktoruna sormadan asla ilaç alma. Hele vitamin yasak demişti bana doktorum
Kızlar adet düzeniniz ne durumda ? Benm 7gün geckti ilk defa .normal mi bu durum
Bende aknetrent kullanıcısyım..2. ayım dolmak üzere..6 aylık bir tedavi olucağını söyledi doktorum.Ben sabah akşam yüzümü dove ile yıkıyorum.aynı zamanda güneş lekelerim olduğu için expigment kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle..expigmentin pek faydasını görmedim şuan..ama aknetrent kullanmaya başladığımdan bu yana sivilcelerim cok aşırı cıktı..özellkikle boyun kısmımda..bir arkadaşım bepanthen kullanıyormuş yuzune ma ben sadece dudaklarıma kullanıyorum..biraz beni bu konuda bilgilendirrseniz cok iyi olacak arkadaşlar..he birde bu ilaç tedavsinden sonra yüzdeki lekelrde gidiyormu ilacın etkisiyle..ne olr yardım edin ağustos ayında düğünüm var:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?