Öncelikle geçmiş olsun canım. Bol su içtim ben tedavim boyunca ama gözüme hiç faydası olmadı. Benim kullandığım damlanın ismi OCULOTect. Sunni göz yaşı diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam.
Kullanınca 2-3 gün sonra faydasını görürsün ama madem yarın doktor kontrolün var bi sor doktoruna göz için ne önerir. Çünkü bu ilaç benim gözlerimi bozdu. Kızarıklıklar başladığında dozu azalttık, göz doktoru ise ilacı bırak dedi ama ben tedaviyi yarım bırakmamak için bırakmadım. Gözlerim bozuldu sadece
Ben dozu azalttığım için 1,5 ay uzadı tedavim. 7,5 ayda bitti yani. Biteli 8 ay kadar oldu. Cildim şuan tertemiz, Yağlı-baharatlı şeyleri çok fazla tüketirsem minicik kızarıklık oluyor sadece. İnşallah seninde gözlerini bozmaz ilaç. Sen önce cildiye doktoruna sonra eczaneye sorabilirsin damlanın hiç bi sakıncası yok buraya ben yorum yazdığımda 40 lı sayfalardaydım kim bilir kaç arkadaş kullandı damla hepsi memnun.
Umarım sorunsuz atlatırsın tedavi dönemini. Soracağın bişey olursa istediğin zaman sorabilirsin. Geçmiş olsun :)